• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Petuş karşına ayna koyup öle alıcan ben başladım bile :9: Ablamlardan tecrübeliyim :52:
:14::14::14::14: ağlamak istiorum..

kızlarrrr size bişi soriciğimm..

babam bana bi bitki çayı getirmiş doğadan<2dan.

içinde siyah çay,tarçın,karanfil,zencefil,rezene,karabiber ve baharat aroması var..

birde kakule ve aspir diye bşey var ama onlar ne bilmiyorum..

sizce içmelimiyim bu bitki çayını içinde zararlı bişey yok gibime geldi bana ama genede bi bilginiz vardır diye sormak istedim??
bi kereden bişi olmaz sanırım cnm..ama hergün içeceksen vs. dr una danış...
yav işin garibi benim SAT 12 haziran martın başında doğurmaktan korkuyom :18:

:53::53::53:

kızlarrrr size bişi soriciğimm..

babam bana bi bitki çayı getirmiş doğadan<2dan.

içinde siyah çay,tarçın,karanfil,zencefil,rezene,karabiber ve baharat aroması var..

birde kakule ve aspir diye bşey var ama onlar ne bilmiyorum..

sizce içmelimiyim bu bitki çayını içinde zararlı bişey yok gibime geldi bana ama genede bi bilginiz vardır diye sormak istedim??

canım içme çünkü ben dr.a sordum sadece kendi demlediğin ıhlamuru iç o da günde 2 fincan, diğerlerini içme çünkü söktürücü özellikleri var düşüğe bile sebep olabilir dedi.......

aaaa olabilir ya senin baya erkenmiş :50:

adet düzensizliğim vardı 45 ile 55 gün arasında değişiyodu periyodlar. yani normal bir kadın yılda 11-12 kere regl olurken ben 6-7 kere oluyodum o arada bebik kaynamış tutunmuş ama vakti anlaşılamıyo. 23&2'yim diyom ama tamamen ultrasonun yalancısıyım:31:

ama olmaz ki ya neden açtınız bu ağda konusunu :( ben de daha dün arkadaşla konuştum tut kolumdan beni kuaföre getir dedim. ama çok korkuyorum ben:( normalde yarısını ağdayla alıyorum ama alt tarafları jiletle. yani karşıdan pürüzsüz:)))) ne yapacaz ya ilerleyen aylarda:( Allahtan bu aralar uzamıyo...

ikinizde sağolun kızlar..
arkadaşlar azönce 2012 mart annelerine baktım tablo yapmışlar bizde bi tablo yapsak beklenen doğum tarihlerimize göre bebeklerimizin cinsiyetleriyle bana yakın olanları bi tık önden gidenleri takip edebilsem böylece:):49:

canım benim ya
üzülme ne olur
hem ayrı gayrı mı var
takma kafana git hediyeni al ihtiyacı olan bişey
hem var ya
biz çalışıyoruzda ne oluyor
kartlar hesaplar bir
ayrı bir hesabım yok
kartlarım bile bende değil
üzme kendinide bebişinide

az önce tuzlu su ile gargara yaptım iyi geldi
en kısa zamanda gidip yaptıracağım

saol canım kimse yaşamasın bu diş ağrısını

doğum günün kutlu olsun
nice yıllara

ya bu konuyu çok düşünüyorum
şimdi ben liseden beri çalışıyorum evde duramam iiznde bile gezmem lazım
doğum iznimde evde sıkıldım
duramam yani evde
Rabbim kısmet etti çok şükür bir işe girdik

ama daha önce çalışmamış yada ara vermiş
ve evde duran halinden memnun bir bayan da
çalışmasın ya
keyfine baksın
sonuçta çocuk yetiştirmek onunla ilgilenmek okuluna yardımcı olmak okuldan kalan zamanda onunla vakit geçirmek
bunlar çok güzel ve biizm yaşayamayacağımız şeyler

düşünüyorum
oğlum 2013 eylülğnde anaokuluna başlayacak
ben onu okula götürürdüm okuldan alır parka ne bileyim değişik kurslara götürdüm
2. oğlum 1.5 yaşında olurdu onunla rahat rahat ilgilenirdim
kendi arkadaşlarımla gezerdim
vs vs
hayatı bu kadar sıkıştırıp yaşamak zorunda kalmazdım
ama
yapabilirmiyim yapamam
evde olmak bana göre değil sıkılıyorum
bunuda anlamış değilim

atandığına çok sevindim
eşin ilk başlarda zor karşılar ama
sonra alışır canım

benim sezeryan olacağım için normalde 13 nisanda iken nisanın ilk haftası olur diye tahmin ediyorum
2 hafta 10 gün önce oluyo sezeryan malum
ilk oğlum 03.03 doğumlu
2. için 04.04 olsun istiyorum
zaman yaklaşınca doktoruma söyliyeceğim bakalım
uygun olursa şartlar

para istemiyorum her ay belli bir bütçem war zaten,kredi kartıda bende..aştık sanmıştım çoğu şeyi takii düne kadar=(

öyle aşık olduğu bi yemek yok ama çiğköfte ve pasta aldırırım dışardan..biliyomusun birazda benden bişey beklemeyipte iş arkadaşlarım bana hediye alcakmış ağızlarından kaçırdılar diyince,hani onlardan beklemeleri çok zoruma gitti:41:

benim işim belli olmaz,birazdan çıkıp philips traş makinesi fln alabilirim taksitle...al sana hediye güle güle öde derim:27:

doğum günün kutlu olsun :16:

yaa bana 4-5 yıl sonra çok farklı yerlerde olacakmışım gibi geliyor bu azimle bi yer bile açabilirim kendime,fekat 2 çocukla şu an düşünemiyorum bile gözümde büyüyor...ama dediğin gibi daha gencim henüz çok geç kalmış sayılmam hatta 2 çocuk yaparak bazı şeyleri tersten yaptım gibi bişi..önce çocuk sonra kariyer olabilürmüü:44:

kıskanırım benden önce doğurursan:19:

ayyy bilemedim ki şimdi:21::21::21:

düşünsenize ben aslında mart annesiymişim aranıza sızmışım erken doğurup hava atmak için :1::40:

petuşcum gönlüm ilk karanbole giden anne olmaktan yana değil ama gel gör ki işin içinde bir de vuslat durumu var o yüzden bilemedim ben onuuu :3::53:

ya ben aslında kuku içinde senede 1-2 kere gidiodum kuföre çok acımıodu..(tabi bu 1-2 kere yanlış anlaşılmasın, tatile falan giderken ağdaylada aldırıodum, o anlamda yani:))
hamile olduğumu öğrendiğimde gidim dedim..
sonra bi okudum ağda düşük tehlikesi yapıo die..orayı hepden koyverdim..yani göbekten göremediğimde nasıl olcak jiletle o olay hala bi muammaaaa:5::5::5:

bacağımıda hep kendim alıodum..şimdi jiletle alınca utanıom kuaföre gitmeye..
aslında neler görüolarda utanıom..kendim de nasıl alcam bilmom..doğum zamanı nasıl olcak bilmom.
offf gosenay ya yarama tuz bastın resmen şu anda....:14::14::14:

kayınvaliden yada ablan alsın canım,özel bölgeyi de tüy dökücü kremle al,olmadı kuaföre git

ben hayatımda bikini bölgesini 1 kere yaptırdım düğünden önce

onda da resmen eşşek gibi anırdım :26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
ama olmaz ki ya neden açtınız bu ağda konusunu :( ben de daha dün arkadaşla konuştum tut kolumdan beni kuaföre getir dedim. ama çok korkuyorum ben:( normalde yarısını ağdayla alıyorum ama alt tarafları jiletle. yani karşıdan pürüzsüz:)))) ne yapacaz ya ilerleyen aylarda:( Allahtan bu aralar uzamıyo...

ya bu ağda konusu çok zorr :(bende npcam bilmiyorumm,ağdaya dayanamam.ama kuaföre gitmeyede utanıyommm :(

ben de utanıyorum ama şöle bi gerçek var arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı dr'u aynı zamanda görümcesiydi. utanırım diye çatı muayenesini bile başka dr'a yaptırdı ama doğumdan sonra bi relax olmuş sormayın. geçen görümcesine gidip çat diye spiral taktırmış önceden başka dr'a giderim diyen kız.

benim de tuni'nin şu doğum yapan ecnebi kadın hakkındaki sözleri aklımdan çıkmıyo, pis demişti ben utanmıştım :26::17::31:

sonradan gen
işleyeceğiz fikriyle şimdiden geniş davranıp gitsek mi kuaföre???

bu arada allah kuaförlerin yardımcısı olsun işleri çok zor, onun tırnağının pisliği ötekinin bilmem neresi...

demekki hamile kalmadan önce gidip heryerini lazer yaptırmak lazımmış ohhhh temiz temiz, ikinci için bi tecrübe ;))
Ben hamile kalmadan önce lazere gidiyordum hatta 8-10 seans gitmeme rağmen alt bacak bitmişti ama üstte hala çıkıyor seyrek ama uzadılar. Lazerin etkinliği Tüylerin yapısına göre değişiyor. Ama yine de idare etti 5 ay kadar artık doğuma yakın bir zamanda ağda filan yaptırırım herhalde. Aslında lazerde çok can yakıyor ben dayanıyorum ama özel bölge gerçekten çok acı veriyor ancak uyuşturucu krem kullanıp yaptırabiliyorum

ayyy bilemedim ki şimdi:21::21::21:

düşünsenize ben aslında mart annesiymişim aranıza sızmışım erken doğurup hava atmak için :1::40:

petuşcum gönlüm ilk karanbole giden anne olmaktan yana değil ama gel gör ki işin içinde bir de vuslat durumu var o yüzden bilemedim ben onuuu :3::53:
çok heycanlı ama ya düşünsene...ne zmn pıtlıcak..dındırıdırırı..
kayınvaliden yada ablan alsın canım,özel bölgeyi de tüy dökücü kremle al,olmadı kuaföre git
kayınvalidemmi:53::53::53:
ablammı:53::53:
kuaföre nasıl aldırcan ya...jiletini alıp gitcenmi ben geldim bi el atıve die:))
dr lara bıraksak kendimizi..hani normal ameliyata alırken ameliyat bölgeni traşlıolarya, bundada bi güzellik yapmazlarmı:1::1:
kocama ii davranmaya çalışyom walla:27:

offf zeynep offffffff

kızlar merhaba sınıfımda su çiçeği salgını var :( ben küçükken geçirdim ama bi zararı olur mu acaba insan 1 kere geçirir hrld bu hastalıkları dimi korkuyorumm yaaa :18:

ya jiletle alıp gitsek olma mı ya? sancım ya da suyum geldiği anda duşa girip 2 dk'da hallederiz. doğurana kadar da uzamaz herhalde. olma mı böyle hıı? valla ben hep böyle düşünüyodum :))

tebrikler ben ona da cesaret edememiştim ::17:

çok heycanlı ama ya düşünsene...ne zmn pıtlıcak..dındırıdırırı..

kayınvalidemmi:53::53::53:
ablammı:53::53:
kuaföre nasıl aldırcan ya...jiletini alıp gitcenmi ben geldim bi el atıve die:))
dr lara bıraksak kendimizi..hani normal ameliyata alırken ameliyat bölgeni traşlıolarya, bundada bi güzellik yapmazlarmı:1::1:
kocama ii davranmaya çalışyom walla:27:
ayyy çok güldüm ben de böle düşündüm bi ara kuaför ağda yerine jilet yapmaz mı ???
aslında hamileler çin böle hizmet vermeleri gerek:28:
ben de başta son günler eşimin üstüne yıkmayı planladım ama hem güvenemedim hem de o derece yüz göz olmak istemedim :19:

bi de bi de ben artık ayak tırnaklarımı kesmekte zorlanıyorum manikür pedikürü de kanlı acılı olduğu için sevmiyom, sırf tırnak kestirmek için gidilir mi ki acep???

offf zeynep offffffff

Back
X