• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya jiletle alıp gitsek olma mı ya? sancım ya da suyum geldiği anda duşa girip 2 dk'da hallederiz. doğurana kadar da uzamaz herhalde. olma mı böyle hıı? valla ben hep böyle düşünüyodum :))

o sancıyla, o göbekle ve o doğum telaşı stresiyle bi tarafını kesmeden nasıl halletcen???
ben o telaşede nereme ne yaparım bilemiyorum :18:

kızlaaaaaaaaaaaaa ay çok güldüm :)))) biz ağda muhabbeti yapıyoruz ya bir baktım sağda ağda reklamı çıkmış :)) bize mi diyo ya :)

ya jiletle alıp gitsek olma mı ya? sancım ya da suyum geldiği anda duşa girip 2 dk'da hallederiz. doğurana kadar da uzamaz herhalde. olma mı böyle hıı? valla ben hep böyle düşünüyodum :))

öyle yapcaz cnm ya..başka türlü nasıl çıkcaz yani..hep diolar doğum öle hadi hemen olan bişi değilmiş..dr zaten normal bile olsa şu gün olacak diomuş..o nedenle yapabiliriz yani...

çok heycanlı ama ya düşünsene...ne zmn pıtlıcak..dındırıdırırı..

kayınvalidemmi:53::53::53:
ablammı:53::53:
kuaföre nasıl aldırcan ya...jiletini alıp gitcenmi ben geldim bi el atıve die:))
dr lara bıraksak kendimizi..hani normal ameliyata alırken ameliyat bölgeni traşlıolarya, bundada bi güzellik yapmazlarmı:1::1:
kocama ii davranmaya çalışyom walla:27:

offf zeynep offffffff[/QUOTE

:24::24::24::24:
sesim o zaman açıldı benim
ufkum genişledi valla...
acı eşiğim başka bir boyut aldı :1::1::1::1:

Son düzenleme:
ya kızlar allahtan şuan kıltüy derdim çok yok.tüm vücut lazere gitmiştim.herbölgenin % 20 si filan kaldı.onlarada iğneli yaptırıyordum.şuan k.altım temiz,genital üstlerde 10, iç kısımlarda beyaz köklüler var ama çok cılızlar
bacak bölgemde az ama çok uzunlar,yani ağdaya gitsem ağdacı güler bu kıllara.
şimdilik ellemiyorum.zaten doktordada alt muayene olmuyo.doğuma yakın bikereye mahsus jilet yaparım
doğum sonrası iğneliye devam
inanın büyük rahatlık,:32:
neymiş öyle heray o acıyı çek.
kıllara ölümmm:45:

çok heycanlı ama ya düşünsene...ne zmn pıtlıcak..dındırıdırırı..

kayınvalidemmi:53::53::53:
ablammı:53::53:
kuaföre nasıl aldırcan ya...jiletini alıp gitcenmi ben geldim bi el atıve die:))
dr lara bıraksak kendimizi..hani normal ameliyata alırken ameliyat bölgeni traşlıolarya, bundada bi güzellik yapmazlarmı:1::1:
kocama ii davranmaya çalışyom walla:27:

offf zeynep offffffff[/QUOTE

:24::24::24::24:
sesim o zaman açıldı benim
ufkum genişledi valla...
acı eşiğim başka bir boyut aldı :1::1::1::1:

Yazdıklarınızın hepsini okuma işini şimdi bitirebildim :) Ben de çok düşünüyorum jilet en büyük kurtarıcı. Makinemi bulamadım zaten olsa da bikini bölgesinin üst tarafını ter içinde kalarak yapabiliyordum geçen hafta buldum niyetlendim her yere jileti dayadım çünkü bir şekilde azaltmam lazım eski sisteme devam edeyim diyorum. Normal doğumda da dediğiniz gibi aniden yakalanırsak iki dakikada jiletle alırız olur biter diyorum en azından geçenki ecnebi kadın gibi gitmekten iyidir :9: :9: :9:

Yazdıklarınızın hepsini okuma işini şimdi bitirebildim :) Ben de çok düşünüyorum jilet en büyük kurtarıcı. Makinemi bulamadım zaten olsa da bikini bölgesinin üst tarafını ter içinde kalarak yapabiliyordum geçen hafta buldum niyetlendim her yere jileti dayadım çünkü bir şekilde azaltmam lazım eski sisteme devam edeyim diyorum. Normal doğumda da dediğiniz gibi aniden yakalanırsak iki dakikada jiletle alırız olur biter diyorum en azından geçenki ecnebi kadın gibi gitmekten iyidir :9: :9: :9:

yok be kızlar bence doğumu beklemeyin ne zaman geleceği bellimi olur
bakarsın başka biyerdeyken doğum sancısı tutar:18::18::18::18::18::18::18::18:

bende bugün işimi yetiştiremedim..
gün analizi yapıodum..yani bugün çok yazmadım ama nie işim bitmedi anlayabilmiş değilim:19::19::19:

yok be kızlar bence doğumu beklemeyin ne zaman geleceği bellimi olur
bakarsın başka biyerdeyken doğum sancısı tutar:18::18::18::18::18::18::18::18:
ama ama napalım o zaman 2 günde bir jileti mi dayıyalım o zaman o tahrişle çifte doğum acısı olur :18:

bis gidiyorus Nilimlen
kocaman öpüyos sizi .....
:54::54::54:

ayy ben bu nil'i pek beğendim sen koy da belki ben de kıskançlıktan kudurur kocamı umursamaz nil koyarım kızçemin adını :21:
başbaaş

ya kızlar aralık annelerinin bebeklerine aldıkları şeylere baktınız mı hiç?ben bi bakayım fikir olsun dedim.görsenizzzz çok güzel odalar hazırlamışlar.görünce ben bişey yapmamışım dedim .

kzlar baktınız mı?son sayfalardaki odalar çok tatlı,birde dikkatimi çekti çok kıyafet almışlar,maşşallahhh.

baktım canım. ay ben strase giriyorum bunlara baktıkça ya.. ne kadar çok şey var alacak. sanki kuzum açıkta kalcak gibi geliyo :)) hakikaten ya bir tanesi çok abartmış gibi geldi bana. o kadar kıyafeti giyer mi sence??

paris tam hatırlayamadım ama senin kayınvaliden miydi ankarada bir mağazanın kartını almıştı hatta sende linki paylaşmıştın.
yavaş yavaş alışverişe başlayayım diyorum ama nereden alınır ne alınır hiç fikrim yok...
kafam çok karışık.var mı ankarada olup mağaza önerecek olan?

Back
X