• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
baktım canım. ay ben strase giriyorum bunlara baktıkça ya.. ne kadar çok şey var alacak. sanki kuzum açıkta kalcak gibi geliyo :)) hakikaten ya bir tanesi çok abartmış gibi geldi bana. o kadar kıyafeti giyer mi sence??

bilmiyorum bende stres oluyorum.ama o kadar kıyafet bence gereksiz.yani çocuk büyüdükçe alınır gibime geliyo.acamiyiz bizzz :(

kıslar
şu ev işlerini zar zor yapıyorumda benim camlar çok ve büyükler,bi onları silemiyorum.artık pislikten dışarı görünmeyecek nerdeyse
sizler bu işleri nasıl hallediyorsunuz
cama çıkıp silsem bişey olurmu acaba

kıslar
şu ev işlerini zar zor yapıyorumda benim camlar çok ve büyükler,bi onları silemiyorum.artık pislikten dışarı görünmeyecek nerdeyse
sizler bu işleri nasıl hallediyorsunuz
cama çıkıp silsem bişey olurmu acaba

bence çıkma camaaaaa ,allah korusun ,son aylarda sildirirsin birine.annenler falan ya da cam,kapı için birini tutarsın.ben ev işlerimi bile doğru düzgün yapamıyorum.az önce banyo yıkadım 1 saatte.gittikçe zor geliyo iş yapmak.bi kaç ay sonra napcaz bilmiyorum :(

sonunda buldum burayı ...başka topiklerde arıyomusum nisan annelerinii....:1: arkadslarr benim oluşum oluyorrrrr allahın izniyleee aranıza katılmak istiyorum...:)))) :4:(((mert eymen:55:)))

günaydın herkeseee..

bişey sorucam kalsiyum hapı alan var mı?? yani günlük minimum 1000mg kalsiyum almak gerekiyormuş ya, toplamda 1 lt kadar süt ediyor.. bunu da başarmak zor zooor..

günaydınlarrrrrrrrr
ve bi ohhhh beaaaaaaaaaaa de benden olsun..bugün cuma:119::119::119::119:

günaydın herkeseee..

bişey sorucam kalsiyum hapı alan var mı?? yani günlük minimum 1000mg kalsiyum almak gerekiyormuş ya, toplamda 1 lt kadar süt ediyor.. bunu da başarmak zor zooor..

ben alıyorum cnm..osteocare die bi kemik güçlendirici hap..kalsiyum+magnezyum içerio..

günaydın herkeseee..

canım ben almıyorum ama sabah 1 bardak süt, beyaz peynir ve akşam 1 bardak süt mutlaka içiyorum, hergün olmasada genelde yemeklerin yanında da yoğurt yiyorum.....

günaydınlarrrrrrrrr
ve bi ohhhh beaaaaaaaaaaa de benden olsun..bugün cuma:119::119::119::119:

petuş doktor mu verdi sana?? zaten kalsiyumu tek başına alırsan kabızlık yapar diolar illa magnezyumla desteklenmeliymiş..

ben alıyorum cnm..osteocare die bi kemik güçlendirici hap..kalsiyum+magnezyum içerio..

canım ben almıyorum ama sabah 1 bardak süt, beyaz peynir ve akşam 1 bardak süt mutlaka içiyorum, hergün olmasada genelde yemeklerin yanında da yoğurt yiyorum.....

gosenay muhtemelen sen karşılıyosundur, ama süt gaz yapınca tam işkence oluyo.
hapını alıyım kurtulıyım diorum ben de, bi taraftan da herşeyi hapla halletmeye çalışıyorum diye eşim kızıyoo..

günaydın kıslarr

ankarada çok güzel kar yağıyorrrr:118:
karmı:53::53::53::53:
gosenay muhtemelen sen karşılıyosundur, ama süt gaz yapınca tam işkence oluyo.
hapını alıyım kurtulıyım diorum ben de, bi taraftan da herşeyi hapla halletmeye çalışıyorum diye eşim kızıyoo..

petuş senden yaptığım alıntının içine yazmışım.. doktor mu verdi cnm sana hapı??

cnm ben günde bir kupa süt içiyorum zaten..sbh kahvaltıdada mutlaka peynir yiyorum..
dr verdi evet....2 aya yakın bi süredir içiyorum..vermesinde amaç kalsiyum ihtiyacımı karşılamak değil benim kemiklerimi güçlendirmekti..

karmı:53::53::53::53:

cnm ben günde bir kupa süt içiyorum zaten..sbh kahvaltıdada mutlaka peynir yiyorum..
dr verdi evet....2 aya yakın bi süredir içiyorum..vermesinde amaç kalsiyum ihtiyacımı karşılamak değil benim kemiklerimi güçlendirmekti..

efetttt arabaların üstü beyazlamaya başlamış bilemmm:46:
seviniyom ama bi yandanda korkuyom kayıp düşmeden şu kışı atlataydık bacılarr:18:

efetttt arabaların üstü beyazlamaya başlamış bilemmm:46:
seviniyom ama bi yandanda korkuyom kayıp düşmeden şu kışı atlataydık bacılarr:18:

kar yağarken çok romantikde kesilince o çamur o kahverengi görüntü çok kötü oluo ya..
stres yaratıo bende nassı yürücem die.
bi mersinli olarak karla ilk ist. ünv. okumaya geldiğimde tanıştım sölemesi ayıptır:))
aman paris cim tikkat et..bu bebikler ağırlık merkezimi bize şaşırtmış durumda..yavaş yavaş bebem sakin sakin yürü

benim herif rüyasında kızımızı görmüş. sabahtan beri msj çekip duruyo.
süperd aşkımi. çok güzeldi aşkım. gerçek gibiydi aşkım diyeee:1: etkisinden kurtulamamış haylaaaa:1:

bu aradada sabah hamileliğimden dolayı ilk yer verme olayıyla karşılaştım çok mesut oldum kendimi önemli mööm biri hissettim:1:
ama şöyleki otobüs tıklım tıklımdı ilk başta kimse yer vermedi sonra bi adam bindi yanıma adamla yüzyüze durduk o göbeğimi farketti neyse bi sonraki durakta bi yer boşaldı hemen yanımızda bi kadın atladı oturmak için oturduu:19:
karşımdaki adam bi sinirlendi müsade edin bakın hamile bu bayan sabahtan beri ayakta burada dedi. duymadılar.
bende alışkınım önemli değil dedim. alışkınımı olurmu tmm erkekler ayıp ediyo yer vermiyo ama hemcinslerin birbirini anlaması lazım ayıp böyle şey olurmu dedi bende güldüm hafiften. sonra kadının biri aaaaa sizi görmedim ben buyrun gelin dedi. zahmet etmeyin dedim ama hemende kuruldum oturdum bi yandanda utandım:1:
odun erkeklerden hiç biri yer vermedi ama:57:

benim herif rüyasında kızımızı görmüş. sabahtan beri msj çekip duruyo.
süperd aşkımi. çok güzeldi aşkım. gerçek gibiydi aşkım diyeee:1: etkisinden kurtulamamış haylaaaa:1:

bu aradada sabah hamileliğimden dolayı ilk yer verme olayıyla karşılaştım çok mesut oldum kendimi önemli mööm biri hissettim:1:
ama şöyleki otobüs tıklım tıklımdı ilk başta kimse yer vermedi sonra bi adam bindi yanıma adamla yüzyüze durduk o göbeğimi farketti neyse bi sonraki durakta bi yer boşaldı hemen yanımızda bi kadın atladı oturmak için oturduu:19:
karşımdaki adam bi sinirlendi müsade edin bakın hamile bu bayan sabahtan beri ayakta burada dedi. duymadılar.
bende alışkınım önemli değil dedim. alışkınımı olurmu tmm erkekler ayıp ediyo yer vermiyo ama hemcinslerin birbirini anlaması lazım ayıp böyle şey olurmu dedi bende güldüm hafiften. sonra kadının biri aaaaa sizi görmedim ben buyrun gelin dedi. zahmet etmeyin dedim ama hemende kuruldum oturdum bi yandanda utandım:1:
odun erkeklerden hiç biri yer vermedi ama:57:

:31::31::31::31::31:
babalar çok seviolar bu çocuklarını:16::16::16:
evet ya bende hep öle diom kadının kadına saygısı yokki erkekler kadına saygı göstersin:19::19::19:

kar yağarken çok romantikde kesilince o çamur o kahverengi görüntü çok kötü oluo ya..
stres yaratıo bende nassı yürücem die.
bi mersinli olarak karla ilk ist. ünv. okumaya geldiğimde tanıştım sölemesi ayıptır:))
aman paris cim tikkat et..bu bebikler ağırlık merkezimi bize şaşırtmış durumda..yavaş yavaş bebem sakin sakin yürü

evet bebim yavaş adımlarla yürüyom. zaten altı kalın bi bot aldım bide kendime mökkem mökkem yürüyom:1:

evet bebim yavaş adımlarla yürüyom. zaten altı kalın bi bot aldım bide kendime mökkem mökkem yürüyom:1:

ben hala bot olayına geçemedim, spor ayakkabıyla gelip gidiom:))
iş yerinde babet giyyodum 1 aydır onuda bıraktım, adidaslarla geziom..
geçen gmy didi bu ne spor ayakkabı felan, didim ödem oldu ayaklarım şişti, başka ayakkabı giyemiom:))
oysaki yalannnnnnnnnnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayy bu arada akşam dilsahh yazmış ya aralık 2011 annelerinin aldıklarını gördünüzmü die.
bi ara bakın hele en sonlarda biri var, denizci temalı oda...anommm o dolap biraz fazla tıklım tıklım değilmi...abartımı, bizimkide o kadar olurmu..
kendimi çok fakir hissettim:14::14::14:

Back
X