• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
aaa bunu mutlaka alman gerekio cnm..
32. haftada normalde doğum iznine ayrılıosun..ama dr dan rapor alıp 37. nin sonuna kadar çalışıosun..
iş yerine bildirdinmi ben hamileyim die..çünkü onların sana hatırlatması gerekio...veya sen sor cnm.
bu önemli bişi...32 de rapor almayıp kendi kafana göre 37 dahil çalışırsan felan iş yerinede sanada problem çıkıo ssk açısından..

bildirdim de öle raporla falan diill.. sadece söyledim..

şirkette ki hemşireye bi sorayım ben canım... o bana yol gösterir herhalde bu konuda..

32. haftada raporu kendi dr dan alıcam dimi?

bildirdim de öle raporla falan diill.. sadece söyledim..

şirkette ki hemşireye bi sorayım ben canım... o bana yol gösterir herhalde bu konuda..

32. haftada raporu kendi dr dan alıcam dimi?

yok cnm sözlü olarak bildirdinmi anlamında dedim..yani onlarında sana hatırlatması gerekio 32. haftadaki o olayları..
hatırlatan yoksa sende mutlaka sor öğren..
bak şimdi http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/446253-2012-subat-anneleri-paylasim-alani-4536.html şbt annelerine baktımda çünkü onların tam 32. haftaları falan şu aralar, tam denk geldim bu konuyu konuşyolarmış:))

canım ben almıyorum ama sabah 1 bardak süt, beyaz peynir ve akşam 1 bardak süt mutlaka içiyorum, hergün olmasada genelde yemeklerin yanında da yoğurt yiyorum.....

Yeterli yediklerin. ara öğün olarak yoğurt ekleyebilirsin saat 3-4 gibi.

hayirli cumalar kizlar.ben geldim.gecmisi okudum.bebek icin alisveristen bahsetmissinz.ben daha bir cop bilem almadm.
zamani var diorm daha.ben zaten cocuk odasi yapmicam simdilik.kendi odamizda olacak bebisim.zaten emzirdigin donemde
yaninda yatmasi lazim degilmi.anca 1 bucuk yasinda ayiririm odasini diyorum

Son düzenleme:
yok cnm sözlü olarak bildirdinmi anlamında dedim..yani onlarında sana hatırlatması gerekio 32. haftadaki o olayları..
hatırlatan yoksa sende mutlaka sor öğren..
bak şimdi http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/446253-2012-subat-anneleri-paylasim-alani-4536.html şbt annelerine baktımda çünkü onların tam 32. haftaları falan şu aralar, tam denk geldim bu konuyu konuşyolarmış:))

ya oraya yazmışlarya 37+0 da gidip çalışamaz raporu alacaksınız 37+2 de giderseniz 2 gününüz yanar diye yazmışlarya. şimdi bizim çoğumuzun satla ultrason birbirini tutmuyo nasıl ayarlayıpta gidecez yahuu. o haftalarda acaba artık netleşirmi kaçıncı haftada olduğumuzzz:26: nasıl ayarlicizzzzzzzz

aaa bunu mutlaka alman gerekio cnm..
32. haftada normalde doğum iznine ayrılıosun..ama dr dan rapor alıp 37. nin sonuna kadar çalışıosun..
iş yerine bildirdinmi ben hamileyim die..çünkü onların sana hatırlatması gerekio...veya sen sor cnm.
bu önemli bişi...32 de rapor almayıp kendi kafana göre 37 dahil çalışırsan felan iş yerinede sanada problem çıkıo ssk açısından..

37. hafta çok erken yaaa ben son 1 hafta kala ayrılmak istesem olmuyomu, çünkü biz ağır iş yapmıyoruzki oturduğumuz yerden çalışıyoruz..

canımmm benim şimdi eşim aradı bugün seydişehirden bi örrtmen arkadaşı konyaya gitmiş ona sölemiş o alıvercekmiş sonucu bugün..benim haberim yoktu şimdi öğrendim :)
benim sonucu almana gerek kalmadı ama tekrar tekrar çok saol ilgin için kuzucum ya valla..yarın gene konuşurz sen doktordan geldikten sonra..öpüyorum çok

canım bi problem olursa haber ver..

kizlar su gecelikleri cok begendim.Ama malesef yurtdisinda oldugum icin alamayacagm

Hamilelik döneminde rahatça giyilebilen, emzirme döneminde özel

kesimi sayesinde önü açılarak

emzirme kolaylığı sağlayan beli ayarlamalı hamile gecelikleriymis.

$A%201266335.webp
usttekinin ayrica sabahligida var

$cats-tile(3)-tile.webp

$cats1431.webp

kizlar bisey sorucam bu liloz ne isi yariyo.dogumdan sonra giyiliyomus.ayiptir solemesi adini ilk defam duydumda:):)
aralk annelerinn pijama takimlarina bakarken gordmde

tunicim gordum bebisine aldiklarini cok tatlilar masallah.gule gule giysin ins.ben daha cinsiyetini bilem ogrenemedmki biseyler alam kuzuma.:5:
ama daha zamani var.aceleye gerek yok diyorm

tunicim gordum bebisine aldiklarini cok tatlilar masallah.gule gule giysin ins.ben daha cinsiyetini bilem ogrenemedmki biseyler alam kuzuma.:5:
ama daha zamani var.aceleye gerek yok diyorm

çok teşekkür ediyoruz canımcım oğluşumla :1::1:
canım ne zaman gidicen doktora peki??

BANADA O SAHNE ÇOK DUYGUSAL GELİO YA..
BİDE DOĞUM SONRASI DÜŞÜNSENE ELİNDE Bİ BEBEK VE KOCANLA GÖZ GÖZE GELİOSUN.
TANRIMMMMMMMM

:46::46::46::46:

hıı ne zmnmış nerdeymişki bu...bende ocak aynı beklom alışveriş vs. için..

cnm bende detaylı araştırmadım bu konuyu henüz ama öyle biliyorum devletten alınyomuş...

Canım yenibosnada dünya ticaret merkezi var orada oraya bakmak için doğru düzgün bir şey almadım sırf anne ve bebek üzerine olacak düşün indirimli de olacakmış öyle duydum hadi bakalım :32:

artık salı günü gösterir kendini minik sıpa hayırlısıyla inş. şekerim :1:
aaa evet naz çok güzellll:49:

ins canm ya bu sefer ogreniriz.ben heralde psikolojikmen kendimi gostermicek diye hazirladm ole gittim dr a ondanmidir nedir.:18:
canm bende seviyorm naz ismini.gorumcemin kizinin adida aysenaz.gel gorki benim esim bu tarz isimleri hayatta koymaz.
naz,doga,yaprak.bunlar nasil isimmis bole der:1::1:

slm hamişler benimde yarın detaylım var çok heyecanlıyım yalnız şu bel ağrısı beni mahvetti çok ağriiii çalışan hamişler size kocaman bir tebrik koyuyorum nasıl saatlerce o sandalyenin üstünde oturabiliyosunuz:46::46::46: ben koltukta bile zor oturuyorum sürekli uzanmak istiyomm:14: erkek bebekler bele baskı yaparmışım zannedersem çok doğru bir tespit :53:

ayy o bel ağrısı çok fena.ben üç gecedir hiç uyuyamıyorum.hem belim hem boynum çok ağrıyor.uyuyamayınca da tüm gün hasta gibiyim.bu sola yatma zorunluluğu hiç iyi olmadı benim için.doğum yapıp iyileşince dikişlerim hemen yüz üstü yatıcam

Back
X