• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kıslarr
yorgunluktan öldüm sabah sabah nerler yapmadımki
camları sildim ki bizim camlar öyle böyle değil heresi 2şer metre , 4 odada,mutfak,balkon pimapenleri..
2 makina çamaşır yıkadım.etrafı süpürüp,toz aldım.
ama şuan kalkıp 2 lokma yiyecek halim kalmadıııııı
acep ben delimiyim neyim:53::53::53::53::53::53::37::37::37::37:

Ya canım maşallah ne enerji varmış sendede. Ama yani camları da silmeseydin. Unutma yukarıya uzanmak yasak:20:. Hem Allah göstermesin dengeni filan kaybedersiin bir daha olmasn camlarda duruversin aman :53:

Ya canım maşallah ne enerji varmış sendede. Ama yani camları da silmeseydin. Unutma yukarıya uzanmak yasak:20:. Hem Allah göstermesin dengeni filan kaybedersiin bir daha olmasn camlarda duruversin aman :53:
canım zaten 4 aydır duruyodu.bide dedim yağmurlar bitsin kadın tutayım,e bu sırada camları pislik götürdü.dayanamadım
1 kerecik yani

günaydın kıslarr
yorgunluktan öldüm sabah sabah nerler yapmadımki
camları sildim ki bizim camlar öyle böyle değil heresi 2şer metre , 4 odada,mutfak,balkon pimapenleri..
2 makina çamaşır yıkadım.etrafı süpürüp,toz aldım.
ama şuan kalkıp 2 lokma yiyecek halim kalmadıııııı
acep ben delimiyim neyim:53::53::53::53::53::53::37::37::37::37:

canım camları silme bidaha allah korusun bişey olur bide bırak pis kalsın gerekirse

kızlar ya bazen bebek hareket edince bazen vajinada değişik şeyler oluyor. nasıl anlatsam baskı gibi sanki çıkacak gibi.. anlatabildm mi acep? sizde de oluyor mu? ben korkuyorum böyle oldukça bebişim biraz aşağıda olduğu için endişeleniyorum..

bende de oluyo canım yaa....

canım zaten 4 aydır duruyodu.bide dedim yağmurlar bitsin kadın tutayım,e bu sırada camları pislik götürdü.dayanamadım
1 kerecik yani

Neyse artık daha da yapmazsın .Bizimkini de pislik götürüyor ama dokunmuyorum.Tabi biraz da tembellikten. Geçmiş ollsun kurtulmuşsun temizlikten Darısı bizim de başımıza inşallah

kızlar bişi sorucam göğüs pompası alacak mısınız kimisi al diyo kimi alma karar veremedim:44:
Ben aldım canım. Belki de hiç kullanmayacağım tabi bilemiyoruz ki şimdiden ama kullanmamız gerektiğinde de gerçekten kurtarıcımız olacak. Çalışıyorsan yüksek ihtimalle çok lazım olacak. Bir de atılacak birşey değil. Bence almak mantıklı.

selam kızlarr
bugun bebat hissediyorum butun enerjim bitmiş gibi ayaga kalksam dengemi kaybediyorum sanki belim ve bacagıma vuran agrı mahvediyo beni. magnezyumda kullanıyorum artık ne zman gececek ki?

kızlar bişi sorucam göğüs pompası alacak mısınız kimisi al diyo kimi alma karar veremedim:44:

ben ilk baslarda gerek yok diye dusundum ama acil bi işim cıktıgında bebegide goturemeyecgim bi yer oldugunda anneme bırakırsam sutte bırakırım die dusundum gecenlerde. sonucta cocuk aglaya aglaya catlayacak degil ya ben gelne kadar. Anneme söyledim onada mantıklı geldi. ben alıcam inşallah.

valla bnde düsük tehlikesinden beri 4 lt su içiyorum ilk günler kusacaktım ama simdi alıstım gece bile kalkıp içiyorum su cok iyimiş bebişlerimiz için bnm sorun da sütle bi cözüm bulamadım alerji yapıyo yogurtta sogukta yenmiyo dislerm dokülmese iyi :(

asma yaprağı tüketebilirsin acayip çok kalsiyum var onda da

bi okul bi de hastane modası warmış 80'lerde:1:
okula öğretmen olsun,hastaneye de doktor olsun die atarlarmış..
herikisinde de hademe olabileceği kimsenin aklına gelmiomuş demekki:1::1:
annem benim göbeği eyüp camii'nin bahçesine gömmüş. anadolu yakasından çıktım eyüp'e gelin geldim şaka gibi :27:

ben ilk baslarda gerek yok diye dusundum ama acil bi işim cıktıgında bebegide goturemeyecgim bi yer oldugunda anneme bırakırsam sutte bırakırım die dusundum gecenlerde. sonucta cocuk aglaya aglaya catlayacak degil ya ben gelne kadar. Anneme söyledim onada mantıklı geldi. ben alıcam inşallah.
ayrıca pompa bebek yeterince emmezse göğüste birikip acı ve zamanla iltihap yapan sütü de sağmanızı sağlıyo:28:

nefrazeenn buluşma için bi karar verildi mi? yeri gunu belli oldu mu?
henüz değil sen numaranı bıraktın mı petu'ya?

Back
X