teşekkür ederim canım. senn için de çok sevndm hayırlı olur inşallah...
inşallaaaaahhhh :) Rabbim herkesin gonlune gore versin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım. senn için de çok sevndm hayırlı olur inşallah...
slm ben pek katılımda bulamıyorum ama çocuklardan fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum.yaklaşık dr.8 hafta önce gitmiştim bugün gitmek nasip oldu oyüzden cinsiyetini bugün öğrendik bi erkek dahahep erkek hissediyordum zaten ismi bile kesin (egemen) derdim.ama kalbim gönlüm dualarım kızdan yanaydı bide plansız korunduğumuz halde hayatımıza girmesi ayrı bi şoktu zaten rabbim böyle uygun gördü.
bi ömür boyu içimde kız hasretiyle olucak demekki![]()
bende böyle diyenlere imreniyorum yaş 27 biri 8 yaşında diğeri 2 buçuk biride nisanda geliyo 3 erkek nasıl başedicem hadi bunuda geçtim ileride büyüdüklerinde napıcam şimdiden bunalımdayım yani
nebileyim çok karamsarım sanırım bunda etrafımdakilerin etkisi.söyledikleri sözler.sinirimi bozan kişiler vardıki yok kızmı arıyonuuuzz yok buda oğlansa 4.kız olur daha neler neler saçma sapan laflar arkamdan konuşup bıyık altından gülmeleri hep duymamazlıkdan görmemezlikten geliyodum bide yapım öle küt diye cevap verip oturtma kabiliyetim yoktur.ayy hiç kaldıramıyorum valla kimsede bilmiyo daha erkek oldugunu öğrendikleri zaman artık gene aynı sözleri duyucam yani
nebileyim çok karamsarım sanırım bunda etrafımdakilerin etkisi.söyledikleri sözler.sinirimi bozan kişiler vardıki yok kızmı arıyonuuuzz yok buda oğlansa 4.kız olur daha neler neler saçma sapan laflar arkamdan konuşup bıyık altından gülmeleri hep duymamazlıkdan görmemezlikten geliyodum bide yapım öle küt diye cevap verip oturtma kabiliyetim yoktur.ayy hiç kaldıramıyorum valla kimsede bilmiyo daha erkek oldugunu öğrendikleri zaman artık gene aynı sözleri duyucam yani[/Q
karamasar olma canım küt diye cevap ver çekinme .sende hürrem gibi her sene bir şehzade doğuracağım diye söyle vallaaa :) herkeste 3 oğlan doğuramaz diye ekle cümlenin sonuna...,:) ben olsam öyle yaparım
![]()
nebileyim çok karamsarım sanırım bunda etrafımdakilerin etkisi.söyledikleri sözler.sinirimi bozan kişiler vardıki yok kızmı arıyonuuuzz yok buda oğlansa 4.kız olur daha neler neler saçma sapan laflar arkamdan konuşup bıyık altından gülmeleri hep duymamazlıkdan görmemezlikten geliyodum bide yapım öle küt diye cevap verip oturtma kabiliyetim yoktur.ayy hiç kaldıramıyorum valla kimsede bilmiyo daha erkek oldugunu öğrendikleri zaman artık gene aynı sözleri duyucam yani[/Q
karamasar olma canım küt diye cevap ver çekinme .sende hürrem gibi her sene bir şehzade doğuracağım diye söyle vallaaa :) herkeste 3 oğlan doğuramaz diye ekle cümlenin sonuna...,:) ben olsam öyle yaparım
![]()
ayy canım yaa gözlerim dolu doluyken güldürdün beni olur bu taktiği denicemzaten eşime diyom doğu tarafında da öyleymişya oralarda gelin olaydım başlarının üstlerinde olurdum heralde altınlar takılar neyapıcaklarını bilemezlerdi artık diyom
günaydın kızlar karaca oda takımın çok güzel hemde çok uygun güle güle kullan
çok güzel canım güle güle kullansın. çok da uygun fiyatı. ben oda düşünmüyorum ama böyle ucuz bulsaydım alırdım mutlaka. karyola beşik ve şifonyer alacağım o da yalaşık bu fiyatlarda olacaktır. bir de görümcemin kızının sallanan taşınabilir beşiği var onu da oturma odasına koyarım diyorum gece yatak odasında karyolada yatar gündüz de gözümün önünde olur.
nebileyim çok karamsarım sanırım bunda etrafımdakilerin etkisi.söyledikleri sözler.sinirimi bozan kişiler vardıki yok kızmı arıyonuuuzz yok buda oğlansa 4.kız olur daha neler neler saçma sapan laflar arkamdan konuşup bıyık altından gülmeleri hep duymamazlıkdan görmemezlikten geliyodum bide yapım öle küt diye cevap verip oturtma kabiliyetim yoktur.ayy hiç kaldıramıyorum valla kimsede bilmiyo daha erkek oldugunu öğrendikleri zaman artık gene aynı sözleri duyucam yani
herkese iyi pazarlar kızlarrrrrrrrr![]()