uykucu şişko anne ile onu tepikleye tepikleye uyandıramayan sabırsız kızı işte şimdi kahvaltı yapıp, geçmişi de okuyup geldi

:126:
evet bu hafta kolay olsun

kocacım nöbetçi bu hafta birbirimizin yüzünü göremicez. sabah evde ben çıkıyom o geliyo o çıkıyo ben gidiyom

(gerçi ben anamgilde oda anasıgilde kalacak 1 hafta birbirimizi göremediğimiz için )
cumada istnbula gşidiyom pzar gecesine kadar görüşemicezz

Allah kocası asker olanlara şehir dışında çalışanlara sabır versin çok zor ya
allah sabır versin, vakit tez zamanda geçiversin...
kızlar doktorum senin genel takiplerin yapılacak testlerin bitti dedi
hepsi güzel çıktı dedi çok şükür
benimde bildiğim başka yapılacak bişey yok
artık kontrol var
ohh ne güzel gözün aydın. darsısı başımıza ben de bu çarşamba özeldeki dr'uma gitcem. ayrıntılı sonuçlarımı hala görmedi onları vercem. muhtemelen şeker testi isteyecek ama ben medical parkta kazık fiyata tahlil yaptırmayı sevmediğimden devlette yaptırıp sonuç götürcem. sanırım bizim de genel takiplerimiz kalır geriye
günaydın kuzularrr herkese mutlu huzurlu bir hafta diliyorum..
kızlar benim 1 haftadır öksürüğüm geçmedi kuru kuru öksürüyorum hala ve afedersiniz büyük tuvaletimi ve idrarımı yaparken kalkmama yakın kasıklarım ağrıyor hala..geçen hafta idrarda enfeksiyon çıkmıştı acaba hala devammı ediyor bilemedim..
sizce doktora gitmelimiyim??
benim de antibiotik kullanmama rağmen hala arada sancım oluyo tuvaletimi yaparken, gitmek lazım antibiotik bile iyileştiremediyse ya farketmeden sürekli enfeksiyon kaptığımız bi durum var ya da tedavi işe yaramamış. ben eşimden şüphelenmiştim başta çünkü hamileliğe rağmen spermlerin rahim ağzına zararı mı ne oluyomuş korunmak gerekiyomuş. ben pek ciddiye almamıştım, garibim 2 gün sefa sürsün zati doğumdan sonra 2. bebeğe kadar yine aynı yöntemi kullancaz dediydim ama dr enfeksiyon geçmemiş derse kusura bakmayacak artık
doktora sormayı unuttum balık yağı içmeli miyim diye iyi mi yeni geldi aklıma
Omega-3 (Alfa linolenik asit): Yağlı balıklar ve deniz ürünleri (özellikle uskumru, sardalye, hamsi ve somon gibi) ceviz, badem, soya filizi, kuru fasulye, soya fasulyesi, nohut, mısır, mısır unu, keten tohumu yağı, tatlı patates, marul, lahana, brokoli ve yeşil yapraklı sebzelerde bulunuyor.
hafta bir gün etli kuru fasulye
1 gün nohut
1 gün ıspanak
1 gün pırasa
1 gün balık
her akşam salata
her gün 3-4 tane ceviz
yersek yeterli olur değil mi yaaaa
nohut yemiyorum epeydir
yapmam lazımmmm
lahana sarması da harika olur amma
ben yapamam kiiiii
annem olsa ohhhhh ne güzel yapardı
annem bana geçen ay sardı o lahana denen şeyi, eskiden aşığı olmama rağmen tiksindim çünkü inanılmaz gaz yaptı. zavallı karnımda şişecek yer kalmadı, sancı geldikçe yamuluyodum. bana gaz yapan emzirirken süte geçip bebeğime de yapar bu nedenle 2.5 yıl lahanadan uzak durma kararı aldım

sen de yersen dikkatli ol bence
sağol canm benim bizim yaramazda göstermedi yüzünü dediğin gibi cd de görüntü olarak değilde siyah beyaz resim verdi ay herkesinki böyle resimmi yoksa görüntülü birşeylerde varmı o kadar para verdik dr da iyiydi ama bu renkli olmaması ve sadece resim olması aklıma takıldı:26:
benden cd için 30 tl, renkli foto başına da 10 tl istedi. fotoya hiç renklisi olmadığından tmm dedim ama cd istemedim zati dr'un anlayacağı cinsten görüntüler arada 2 kolunu oynattı filan. sırf dr'un fırsatçı yaklaşımından dolayı istemedim. sonuçta muayene için 200 tl verdim, adamın extra yapacağı bi kayıt tuşuna basmaktı. bu kadar fırsatçı olmaları çok sinir bozucu ben o 200 tl'yi kendi dr'um ayrıntılı erken müdahale edilebilecek durumlarda yol gösterici olduğundan önemli dediği için bu ayki bütçemizi sıkıp yaptırdım. dr'um için verdiği dosyada var o bahsettiğin siyah beyaz fotolardan bence şirinler hatıra kalacak zaten inş 3 ay sonra kavuşuyoruz bebiklerimize elin fırsatçılarına kendimi sömürtüp benden sonraki heyecanlı anne adaylarının da sömürülmesine yol açmak istemiyorum

amanın meğer ben dertlenmişim bu dr'a

bi de bir bilgi öğrendik bu gün onu paylaşmak istiyorum
benim ara ara ellerim patlıycakmış gibi şişiyodu hatta dün akşamda öyleydii. doktora sordum neden böyle oluyo tuz da tüketmiyorum dedim ne yedi dedi ekmegin arasına peynir ve bir bardak meyve suyu dedim. hazır meyve suyunu duyo sordu
evet dedim. hazır meyve sularında ve ayranlarda normalin 30 kadar fazlası tuz olur dedi. hazır içeceklerin hiçbirisini tüketme dedi.
ayy cnm bunu paylaştığın çok iyi oldu benim özellikle ayaklarım fena şişiyo. annem bim'den koliyle ayran alıyo bana ben de günde en az 2-3 tane içiyorum. bundan sonra yoğurt alıp kendi ayranımı kendim yaparım
selam kızlar... biz hafta sonu detaylı ultrasona girdik ve herşey yolunda çok şükür...
kızlar sizlerin fikrine ihtiyacım var..sizler bebeğinize oda yapacak mısınız? ben düne kadar bir beşik alırım diyordum ama şimdi bir odası olsun istiyorum.annemlerde şimdiden gerek yok diyor.sanırım hamilelik psikolojisi ile bebeğimin bir odası bile olmayaccak diye oturup ağlıyorum bu seferde..sizler ne planlıyorsunuz?
cnm biz oda yapacağız inş. eşim her iki tarafın da ilk torunu olacağı için beni bebek yapmaya ikna aşamasında attı tuttu babamlar herşeyini yapar,şunu da bunu da... kayınpeder ayıpmış diye oğluyla bile çocuk konusunu konuşmuyo, karıısının da tek yaptığı geçen örmeye başladığı yelek...
eşim eli mahkum sıkışsa da bana sahte gaz verdiği şimdi de ailesine toz kondurmadığı için kendisi yapacak. üstelik onun ailesi bişi yapmazsa ben anneme tek kuruşluk masraf yaptırmayacağım. benim ailem parayı yoldan toplamıyo...
dün 2 aylık bebeği olan arkadaşımın yanındaydım o nasıl bir güzelliktir yarabbim tek gittim karşıda oturuyolar saat gece yarısı oldu anca bırakıp gelebildim. eşim arıyo geç oldu gel, ben diyorum bu güzellik bırakılmaz

neyse işte o bebeğin kendi odası var annesinin odasındaki beşiğin haricinde ve gün içinde hep kendi odasında yatırıyo annesi. dolabında eşyaları minicik askılarda o kadar o kadar cici ki

durumu ve yeri olanlar büyüyen karyola ve 3-4 kapılı gardrobu olan bi oda almalı bence