canım bende çok bilmiyorum...duygularıma güvenerek aldım..biraz gereksiz şeylerde aldım sanki..petuş yabişey sorcam ben bu hfta sebamed baby bakım ürülerini almaya başlıcam.şampuan,sbun,pişik kremi dışında neler almam gerek?bu hafta bunları bitireyim diyorum.
sabun, şampuan, pişik kremi, sebamed krem, losyon,, banyo köpüğü ve bebe yağı şeklinde aldım

banyo köpüğünü napcan die sor..bilmom:)))
krem ve losyon arasındaki fark ne tam bilmom..ama anladığım şöyle..
kremi her altını açtıktan sonra altına sürebilirsin pişik olmasını önlüo..pişik kremini pişik olunca süryosun..losyonuda eline ayağına süryosun, ben öyle anladım, umarım öyledir:))
ipekkelebek bide ben netten almıştım ama ist. da isen ve üsküdara yakınsan üsküdarda bi böyle şeyler satan yer buldum..benim 19+ liraya aldığım şampuanı amcam 11 liraya satıodu

erken değil bence cnm..18-24 arası yapılyomuş yani..Merhaba bayanlar, tam 21 haftalık olmamıza rağmen ben hiçbir kıpırtı duymuyorum acaba iç karnım mı çok geniş sadece arada yırtılır ya da bıçak saplanır gibi bir ağrı olup geçiyor ama sizin bahsettiğiniz o pıt pıt şeklinde hiç hareket hissetmedim. Sizce ben detaylı ultrasonu erken mi yaptırdım tam 19. haftada yaptırdım. Burada genelde çoğunluk 21-23 arası yaptırıyor.
hay maşallahhhhhhherkese tunaydınnn hala kahvaltıdayızzz biz :)

işte 65tim en basta en son 75tim haftada 2şer kilo almaya baslamıştım :) son 20 gundur baskul gormedim gormek istemiyorum :)
sen ne alemdesin? başa baş gidiyoduk senle gectin mi geride mi kaldın haci :)
yea bende en son ayın 1 inde tartılmıştım..dün tartıldım bide..
11 günde 1,5 kilo almışım ya...ama k.validem geldi ondan oldu ya..ondan olmuştur dimi ya

90 ı görmeden doğurmak istiom ben...89 olim ama 90 olmim ya

kadis bide demişsin sen kaç kilo aldın o arada..bebek 200 gr alırken bende 1,5 kilo almışım işte cnm