• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bana nie bulaştın şimdi yaaaaaaa
ben ne dedim yaaaaaa
allam yaaa
cık cık ya....
:33::33::33:

kk'ya girincee 'yaaa off yaa' dedigimde bile ''yine petuş sana ne dedi'' diyen bi kocam var :D burda benle ugrasan bana bulasan sensin hıhh..
götun göbeeenn buyuyunce bulusma yapalım :D şaka bi yana hepinizi cok seviyorum kızlar..

evet arkadaşım aynı duyguları paylaşıyoruz:7::13:

ilk çocukta insan daha fazla şişermiş baksende de durum aynı o zaman ne yapıyoruz hevesimizi ikinci çocuğa saklıyor kilolardan dert yanmıyoruz :21:

menzil seni rüyamda gördüm geenlerde :9:

annemde öyle diyo..bana hamileyken iki kişi kollarından tutuyomuş,bi kişide arkasında itiyormuş yürürken,artık nassı bişi olduysa:27::27:
kardeşimde şişmemiş fazla ..zaten ben tip,boy,ten rengi,kıl yapısı herşeyim anneme benziyor ee hamişliğimde benzemiştir heralde:1:

alacagınız olsun insanın en hassaslastıgı konuda ustune gidilir mi bu kadar :( gercekten takmıyodum ama su an kompleks haline geldi napcam ben yaa :( ya hep böyle şişko kalırsam veremezsem hiç? zayıflama ilacı kullanıcam kardeşim 1 ayda 7
kilo verdi maurex mi ne onunla. arkamdan gelenler nefrazen petunyapet ve digerleri beni gececeksiniz benden söylemesi hıhhhhhh..

bebiş emerken kullanma ama,memeyi bırakınca kullanırsın tatlım:29:

hiiiiiiiiiiiç moralını bozma son aylarda nasıl kılo aldıgımızı bıle anlamıciz doğumdan hemen sonrada emzırdıkçe pufff sonucez gıdıcek kılolar:46::46::46::46:

bu arada çatlaklar ne alemde başladımı ılk çatlaklar daha erken ama benım eski çatlaklar var fazla değil allahtan bundada olursa harıtaya dönerım herhalde:50::27::27::32::25:

canım göbegim cok cıkmadı o yuzden catlamadı ama goguslerim 75ti su an 100u buldu o yuzden alttan ustten mor mor catlak içinde ten rengim gorunmeyecek derecede nerdeyse cok fena catladı ve alev alev yanıyo atesi hiç sonmuyoo. ondan mutevelliiiitt kocam daha asık oldu sanırım :)

canım göbegim cok cıkmadı o yuzden catlamadı ama goguslerim 75ti su an 100u buldu o yuzden alttan ustten mor mor catlak içinde ten rengim gorunmeyecek derecede nerdeyse cok fena catladı ve alev alev yanıyo atesi hiç sonmuyoo. ondan mutevelliiiitt kocam daha asık oldu sanırım :)

çokmu kaşıdın tatlım ya :( neyse en guzel yönunu düşün emzırırken bol bol sütün olurda boşuna buyumemiş olurlar inşallahkı bukadar buyume ona işret edıyo olabılır:52:

ben geldim devlet hastanesine gittim idrar tahlili verdim sonucu yarın alcamm..
ayyy Allahım yaa gittim öle bi aptal öküz bi doktora dek geldimki anlatamam adam yüzüme bakmıyo sormuyo bekledim bekledim ben dedim en sonunda böle böle alttan bakcam dedi adam öle öküz gibi olunca bende istemedim..ya hayret bişey yaa doktorları anlamıyorum ben..yapamıcaksan yapma bu işi hayret bişi..bi sürü kıza tahlil ismi söledi bana dediki 3lü testi yaptırdınmı evet dedim bu arada kızlar 3lü testimin sonuçları çok iyiymiş ALLAHIMA ŞÜKÜR..
dedimki evet yaptırdım onları şuan sadece idrarımı yaparken kasık ağrım oluyo onun için geldim geçen hafta enfeksiyon vardı geçmedimi diye merak ediyorum dedim..hala suratıma bakmıyo ama sekretere dediki 3lü test istedi tekrar yaptırdım doktor bey dedim ben ne isticeğimi biliyorum hanfendi dedi siz sorularıma cevap verin dedi sanki çok soru sormuş gibi..

delirdim çıktım odadan lab'a sordum doktor ne istemiş alaşkına bana çok ters davrandı dedim

kan syımı 3lü tarama testi kan grubu idrar istemiş hay Allahım dedim yaa hep böle dengesizlermi dek gelir..neyse verdim tahlilleri kan grubunu sorsaydı sölerdim tabi ama şapşal olunca bi insan işte..

yarın çıkacak idrar sonucum beni asıl ilgilendiren o yaa..

ama hala sinirliyim çook hemde..

hiiiiiiiiiiiç moralını bozma son aylarda nasıl kılo aldıgımızı bıle anlamıciz doğumdan hemen sonrada emzırdıkçe pufff sonucez gıdıcek kılolar:46::46::46::46:

bu arada çatlaklar ne alemde başladımı ılk çatlaklar daha erken ama benım eski çatlaklar var fazla değil allahtan bundada olursa harıtaya dönerım herhalde:50::27::27::32::25:
ya ya ya...
hep bunu sorcam...çatlak olunca böyle kırmızı kırmızı damarlar mı oluo incecik..
benim gögsümün birinin üst kısmında beyaz yol vari 2 çizgi var..
ama diolarki çatlak öyle ilk hemen beyaz olmaz..önce kırmızı damar gibi olur..
nedir aslı astarı bu olayın???
ben gerginlik hissetmiom, kaşınmıom, fücudum nemli gibi gelio...o 2 çizgicik çatlakmıdır ben yanlışmı görüom:14::14::14:
kk'ya girincee 'yaaa off yaa' dedigimde bile ''yine petuş sana ne dedi'' diyen bi kocam var :D burda benle ugrasan bana bulasan sensin hıhh..
götun göbeeenn buyuyunce bulusma yapalım :D şaka bi yana hepinizi cok seviyorum kızlar..

o gocana söyle dellendirmesin beni...
canım büyüdü benimkide ya no panik..
zaten büyüktü bilion..son 10 günde almışım 1,5 kilo bende..73 düm 78,5 olmuşum:1::1:
yani bu hızla gidersem anlamı şu oluo...85 le doğuma gitmel bir hayallllllllllllllllll
düşünme şimdi bunları, doğurunca hemen bi topic açarız menzil ve petuşla zayıflayın die:)):52::52:

alacagınız olsun insanın en hassaslastıgı konuda ustune gidilir mi bu kadar :( gercekten takmıyodum ama su an kompleks haline geldi napcam ben yaa :( ya hep böyle şişko kalırsam veremezsem hiç? zayıflama ilacı kullanıcam kardeşim 1 ayda 7 kilo verdi maurex mi ne onunla. arkamdan gelenler nefrazen petunyapet ve digerleri beni gececeksiniz benden söylemesi hıhhhhhh..
hassasiyet derecen kilondan fazla artmış hep beraber gördük :3:
ilaç yok, ilaç yok spor var düzenli beslenme var bebik peşinde yorulma, emzirme uykusuzluktan geberme var!!!

ben ılk çocumda 17 kılo felan almıştım, bunda şuana kadar 7 kılo aldım ama hızla ılerlıyorum bunye ile alakalı bırazda zayıf hamıle kalmakla tabisi yanı boşuna umıtlenme:52::52::52::52:
ama ama ben hayaller kurduydum :5:

bana nie bulaştın şimdi yaaaaaaa
ben ne dedim yaaaaaa allam yaaa cık cık ya.... :33::33::33:
petu damarına ben bastım arada seni de tırmaladı :27:
çok dertlenmiş çoook :9:

çokmu kaşıdın tatlım ya :( neyse en guzel yönunu düşün emzırırken bol bol sütün olurda boşuna buyumemiş olurlar inşallahkı bukadar buyume ona işret edıyo olabılır:52:

kaşımakla degil asırı buyumekle ilgili bence cunku hep bebe yagı lierac catlak yagı falan kullandım he bunların yanında kasımadım mı tabiki kasıdım hatta su an gobegimde derin 2 tane tırnak izi var jiletle kesilmiş gibi herif cok kızdıı ama yapacak bişey yok 3 aylıkkenden beri deli gibi kasınıyorum cıldırıyorum en son radde de bi cglık atıp soguk suya giriyorum sacımı basımı yolduruyo bana kasıntı drumda n-o-r-m-a-l diyoo. hay anasını satıyım hersey normal ama bana anormal :)

:27::27::27::27:
ayyy Allahım yaa gittim öle bi aptal öküz bi doktora dek geldimki anlatamam adam yüzüme bakmıyo sormuyo bekledim bekledim ben dedim en sonunda böle böle alttan bakcam dedi adam öle öküz gibi olunca bende istemedim..ya hayret bişey yaa doktorları anlamıyorum ben..yapamıcaksan yapma bu işi hayret bişi..bi sürü kıza tahlil ismi söledi bana dediki 3lü testi yaptırdınmı evet dedim bu arada kızlar 3lü testimin sonuçları çok iyiymiş ALLAHIMA ŞÜKÜR..
dedimki evet yaptırdım onları şuan sadece idrarımı yaparken kasık ağrım oluyo onun için geldim geçen hafta enfeksiyon vardı geçmedimi diye merak ediyorum dedim..hala suratıma bakmıyo ama sekretere dediki 3lü test istedi tekrar yaptırdım doktor bey dedim ben ne isticeğimi biliyorum hanfendi dedi siz sorularıma cevap verin dedi sanki çok soru sormuş gibi..

delirdim çıktım odadan lab'a sordum doktor ne istemiş alaşkına bana çok ters davrandı dedim

kan syımı 3lü tarama testi kan grubu idrar istemiş hay Allahım dedim yaa hep böle dengesizlermi dek gelir..neyse verdim tahlilleri kan grubunu sorsaydı sölerdim tabi ama şapşal olunca bi insan işte..

hadi güzel haberler gelirde inş. cnm..
o dr lar öyle cnm ya...yaptıkları mesleğin bilinciyle değil ne kadar ekmek o kadar köfte hesabıyla çalışyolar...oysaki sen oraya gittiğin için o o koltukta oturma hakkına sahip, bunu idrak edemiolar...

tunicim oluyo bazen böyle sacma insanlar stres yapma boş yere sinirlenme. gecmiş olsun benim enfeksiyonda kullandııgm fitillere ragmen gecmedi.

kızlar bu arada gecen ilişkiden sonraki gun lekelenme oldu persembe dra gdicem söylesem mi ki? normal diyo herseye ama buna kesin yasak koyar o gadın!!!!!!

ben 85B'den 100D'ye terfi ettim hatta onun bile büyüğü var mıdır diye düşünür oldum :53:
ooff hareketsizlikten evde popo büyütüyorum bugün dışarı çıktığımda yürüme bandı bakcam, günde 2 saat yürüsem yeter. kış günü sokaklarda yürüyemem, hem üşürüm hem yarın öbür gün yağmuru rüzgarı bastırır :50:

yavrum ben geçen eşime diyorum ki sağ göğsüm bizim kızın olsun sol göğüsle de bi kreşle anlaşıp 10 çocuk beslerim :27::27:
inş ebatıyla alakası olur süt veriminin :56:

anlat ruyanı hadi nasıl gordun beni? yoksa fil gordunde benlen dalga mı geciyon yine hee? hırrrr!!!!!!!!!!!!!

kızlar,şu siteden bebek şekeri malzemesi alıp kendim yapıcam http://www.birmax.com/sarf.html ..zaten canım sıkılıyordu hemde çok uygun oluyor..ben papatya(gerçek gibi),beyaz tül,pembe tül kurdela,uğur böceği,lavanta,mıknatıs,silikon tabancası,isim etiketi(tweety'li),alıcam..hepsi 50 lirayı bulmumuyor...üstelik 100 ad mikemmel bebek şekeri,kalan papatyalardanda kendime taç yapıcam:46: $sr040.webp
1pk te 144 tane varmış 7tl miş..çook uygun bencee:46:

Son düzenleme:
tunicim oluyo bazen böyle sacma insanlar stres yapma boş yere sinirlenme. gecmiş olsun benim enfeksiyonda kullandııgm fitillere ragmen gecmedi.
kızlar bu arada gecen ilişkiden sonraki gun lekelenme oldu persembe dra gdicem söylesem mi ki? normal diyo herseye ama buna kesin yasak koyar o gadın!!!!!!
bakıyorum canım cicim dediğin dr taşınacağın için o gadın olmuş, yoksa yoksa yasak koyar diye mi sinirlendin 'gadın'a :33:

ayyy Allahım yaa gittim öle bi aptal öküz bi doktora dek geldimki anlatamam adam yüzüme bakmıyo sormuyo bekledim bekledim ben dedim en sonunda böle böle alttan bakcam dedi adam öle öküz gibi olunca bende istemedim..ya hayret bişey yaa doktorları anlamıyorum ben..yapamıcaksan yapma bu işi hayret bişi..bi sürü kıza tahlil ismi söledi bana dediki 3lü testi yaptırdınmı evet dedim bu arada kızlar 3lü testimin sonuçları çok iyiymiş ALLAHIMA ŞÜKÜR.. dedimki evet yaptırdım onları şuan sadece idrarımı yaparken kasık ağrım oluyo onun için geldim geçen hafta enfeksiyon vardı geçmedimi diye merak ediyorum dedim..hala suratıma bakmıyo ama sekretere dediki 3lü test istedi tekrar yaptırdım doktor bey dedim ben ne isticeğimi biliyorum hanfendi dedi siz sorularıma cevap verin dedi sanki çok soru sormuş gibi.. delirdim çıktım odadan lab'a sordum doktor ne istemiş alaşkına bana çok ters davrandı dedim. kan syımı 3lü tarama testi kan grubu idrar istemiş hay Allahım dedim yaa he böle dengesizlermi dek gelir..neyse verdim tahlilleri kan grubunu sorsaydı sölerdim tabi ama şapşal olunca bi insan işte.. yarın çıkacak idrar sonucum beni asıl ilgilendiren o yaa.. ama hala sinirliyim çook hemde..
oooff gizli çekim gerek bu devlet hastanesi dr'larına:47: çok meraklılar milletin orasına burasına boş yere bakmaya!!!
ben de cuma gitcem ama alttan muayene derse yeter uleeeeyn diye bi nida çınlar koridorlarda :52::52::52::52::52:

o dr lar öyle cnm ya...yaptıkları mesleğin bilinciyle değil ne kadar ekmek o kadar köfte hesabıyla çalışyolar...oysaki sen oraya gittiğin için o o koltukta oturma hakkına sahip, bunu idrak edemiolar...

malesef yaa bunu idrak edemiyo işte bazı kuş beyinli doktorlar..
bende 1 hafta önce idrarda enfeksiyon vardı ilk önce bidaha idrar iste ona bi bak bi durum varsa ozaman alttan bakarsın..
ya alttan bakmasıda problem değil ama geçiştirmeye çalışıyolar hastayı ona tilt oluyorum ben..
inş. canım yaa kasıklarım düşcek gibi oluyo bazen..gitmek istemiyorum afedersin büyük tuvaletimi yapmaya..
neyse beni boşverin siz naptınız bakalım bugün nelerden konuştunuz okuyamadım geçmişi :17::17:

bakıyorum canım cicim dediğin dr taşınacağın için o gadın olmuş, yoksa yoksa yasak koyar diye mi sinirlendin 'gadın'a :33:

oooff gizli çekim gerek bu devlet hastanesi dr'larına:47: çok meraklılar milletin orasına burasına boş yere bakmaya!!!
ben de cuma gitcem ama alttan muayene derse yeter uleeeeyn diye bi nida çınlar koridorlarda :52::52::52::52::52:

tamam anlıyorum o kadar hastadan sonra beyin travması yaşıyo olabilirler ama ozaman seçmiceklerdi bu mesleği kardeşim..
ne açcam ilk önce tahlile baksın sonra gerekirse açarım bakar yani..nefret ediyorum bu tiplerden..
neyse aman inş. yarın idrar sonucum iyi çıkarda sinirimi unuturum :1::1:

taşınacagıma bi tek onun için uzuluyorum cok seviyorum drumu.

tabikiisinide yasak koyucak die o gadın oluyo bi yasak derse bende o zman yeter uleyynnn deyip bi nida atıcam :D hani hersey normaldi buna gelince niye yasak dicem yok dicem onun stresini cekmek bana daha kotu gelir en iyisimi yasak koymayın :D

libidosu cift cizgiyi gordugunden beri tavandan inmeyen tek kişilik ben miyim? ben normal miyim :D:D

Back
X