• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
anlat ruyanı hadi nasıl gordun beni? yoksa fil gordun de benlen dalga mı geciyon yine hee? hırrrr!!!
hımm fil de iyiymiş :9:
seninle bi yerde buluşuyoruz sağlık ocağı hastane arası bi yer. meğer sen o hastanede dr'muşsun. ama zırt pırt ultrasona girdiğin için kızdıklarından beni de yanına alıp gizli gizli dolanıyon odalarda. bi odadan şu ultrason için karna sıkılan iletken jel var ya kayganlaştırıcılı onu yürütüyon o sırada bazı dr'lar sana slm veriyo. ben de içimden diyorum ki; bu ne biçim dr, dr dediğin acık ağır davranır cool olur, bu anca iş çeviriyo :27::27:
sonra muayene olacak kişi benmişim gibi kayıt yaptırdın 20 tl ücreti benden istediler, yine içimden; uleyn parasını da ban ayıktı bu ne biçim dr dedim :9:
o sırada bozuğum yoktu diye sen dur bende bozuk ver diyip ödedin içim rahaladı o kadar da çingene değilmiş dedim :9::9::9:

işte böleydi rüyam

ben geldim devlet hastanesine gittim idrar tahlili verdim sonucu yarın alcamm..
ayyy Allahım yaa gittim öle bi aptal öküz bi doktora dek geldimki anlatamam adam yüzüme bakmıyo sormuyo bekledim bekledim ben dedim en sonunda böle böle alttan bakcam dedi adam öle öküz gibi olunca bende istemedim..ya hayret bişey yaa doktorları anlamıyorum ben..yapamıcaksan yapma bu işi hayret bişi..bi sürü kıza tahlil ismi söledi bana dediki 3lü testi yaptırdınmı evet dedim bu arada kızlar 3lü testimin sonuçları çok iyiymiş ALLAHIMA ŞÜKÜR..
dedimki evet yaptırdım onları şuan sadece idrarımı yaparken kasık ağrım oluyo onun için geldim geçen hafta enfeksiyon vardı geçmedimi diye merak ediyorum dedim..hala suratıma bakmıyo ama sekretere dediki 3lü test istedi tekrar yaptırdım doktor bey dedim ben ne isticeğimi biliyorum hanfendi dedi siz sorularıma cevap verin dedi sanki çok soru sormuş gibi..

delirdim çıktım odadan lab'a sordum doktor ne istemiş alaşkına bana çok ters davrandı dedim

kan syımı 3lü tarama testi kan grubu idrar istemiş hay Allahım dedim yaa hep böle dengesizlermi dek gelir..neyse verdim tahlilleri kan grubunu sorsaydı sölerdim tabi ama şapşal olunca bi insan işte..

yarın çıkacak idrar sonucum beni asıl ilgilendiren o yaa..

ama hala sinirliyim çook hemde..

amaaan boşver şu salakları yaa,bana diyolarki devlete sağlık ocağına niye gitmiyosun...gitmem arkadaşş,babamın oğlumu devlet:63:
özel sigortam varken bana devlete git diyene kıll oluyorummm,sanki bana küfür etmiş gibi sinirleniyorum cevap verirken:47:
bu arada test sonucuna sevindim tunimm:54::54:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

kıskanmanın ikonunu şuraya eklemediler bi ....

:54::54::54::54::54::54:

anlat ruyanı hadi nasıl gordun beni? yoksa fil gordunde benlen dalga mı geciyon yine hee? hırrrr!!!!!!!!!!!!!

ayy çook güldüm delimmm yaa:54::54::1:

bakıyorum canım cicim dediğin dr taşınacağın için o gadın olmuş, yoksa yoksa yasak koyar diye mi sinirlendin 'gadın'a :33:
taşınacagıma bi tek onun için uzuluyorum cok seviyorum drumu.
tabikiisinide yasak koyucak die o gadın oluyo bi yasak derse bende o zman yeter uleyynnn deyip bi nida atıcam :D hani hersey normaldi buna gelince niye yasak dicem yok dicem onun stresini cekmek bana daha kotu gelir en iyisimi yasak koymayın :D
libidosu cift cizgiyi gordugunden beri tavandan inmeyen tek kişilik ben miyim? ben normal miyim :D:D

benim tavanı da deliyo ama kocam artık kocalıktan önce babalığı önemsediğinden olay sırasında bile cnm kızım rahatsız olduysan bi tekme at ben anlayış gösteririm diyo.
en son bağırdım, yeter uleeeyn burda ben varım ben, adamı deli etme:47::47:

bir ben bir libidom bir de bebek şeklinde yalnız takılıyoz :5:

bu arada doktora sordumki ben hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum normalmi dedim vee ne dese beğenirsiniz onu bilemicem dedi aptal şey yaaaaaaa oha dedim resmen:47::47:
normalde bu haftalarda hissediyo herkes ama sen neden hissedemiyosun bilmiyorum dedi suratı mahkeme duvarına işer bi şekilde :1:

kızlar,şu siteden bebek şekeri malzemesi alıp kendim yapıcam bebek şekeri süsleme malzemeleri ..zaten canım sıkılıyordu hemde çok uygun oluyor..ben papatya(gerçek gibi),beyaz tül,pembe tül kurdela,uğur böceği,lavanta,mıknatıs,silikon tabancası,isim etiketi(tweety'li),alıcam..hepsi 50 lirayı bulmumuyor...üstelik 100 ad mikemmel bebek şekeri,kalan papatyalardanda kendime taç yapıcam:46:Eki Görüntüle 305805
1pk te 144 tane varmış 7tl miş..çook uygun bencee:46:

hade yapda koy bakalım resmini...benimde bugünlerde tek uğraşım bebek şekeri bakmak araştırmak...
şuraya 2 dk yazı yazmıosam bilinki nette şeker bakıorum:1::1:

evet cnm...bende prş günü 2. doz için gidicem..

hoşgeldin cnm...ben bile sabırsızlanıom walla..bakalım kızmı erkekmi, çok merak ediom seninkini:nazar::nazar::16:

petus ben bu sefer hic merak etmiyom guzum.sonra benim nazli sipa kendini naza cekiyo gostermiyo:49::49:

bu arada doktora sordumki ben hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum normalmi dedim vee ne dese beğenirsiniz onu bilemicem dedi aptal şey yaaaaaaa oha dedim resmen:47::47:
normalde bu haftalarda hissediyo herkes ama sen neden hissedemiyosun bilmiyorum dedi suratı mahkeme duvarına işer bi şekilde :1:

aaaaaa
:20::20::20::20:
seni doktor yapanı.....
deseydin canım

hımm fil de iyiymiş :9:
seninle bi yerde buluşuyoruz sağlık ocağı hastane arası bi yer. meğer sen o hastanede dr'muşsun. ama zırt pırt ultrasona girdiğin için kızdıklarından beni de yanına alıp gizli gizli dolanıyon odalarda. bi odadan şu ultrason için karna sıkılan iletken jel var ya kayganlaştırıcılı onu yürütüyon o sırada bazı dr'lar sana slm veriyo. ben de içimden diyorum ki; bu ne biçim dr, dr dediğin acık ağır davranır cool olur, bu anca iş çeviriyo :27::27:
sonra muayene olacak kişi benmişim gibi kayıt yaptırdın 20 tl ücreti benden istediler, yine içimden; uleyn parasını da ban ayıktı bu ne biçim dr dedim :9:
o sırada bozuğum yoktu diye sen dur bende bozuk ver diyip ödedin içim rahaladı o kadar da çingene değilmiş dedim :9::9::9:

işte böleydi rüyam

yıh yıh yıhhh :))
yalnız hastane saglık ocagı drlar jeller falan bende lekenme yasıyorum dedim ya gecenki kanamaydı hatta. o iletken jellerden kullanıyorum ilişkide acaba o mu neden oluyo enfeksiyona lekenmye ama dra gosterdim kullanman daha iyi demişti. paronaya oldum iyice bu hamilelikte ya bu buna mı işaret bu sundan mı oluyo falan..

ne kaaa duzenbaz gormussun beni :) sana beleş köfte ısmarlıcam bu ruyandandan öturu :D

meraba cnm... ben linaya gidiyorum..şükran hanım doktorumda.doğumuda şükran hanımla istiyorum..ben çok memnunum şükran hanımdan.tavsiye ederim gitmeyi düşünüyorsan.

mistrall ben zaten en baştan beri linaya gidiyorum.aslında bende memnunum şimdiye kadar.benim doktorum güzin hanım.sağolsun çok ilgili.ama doğum konusunda kararsızım ya.her kafadan bir ses çıkıyor kafamı karıştırıyorlar.sen hrs de mi yapmayı düşünüyorsun daha doğrusu sana nereyi önerdi şükran hanım?ayy çok sordum ya kusuruma bakma:)

tuniş soyadını gorunce sizin sulaleden biriyle bi husumeti oldugu mu aklına geldi acep :D hayret dogrusu bilemicem yapamıcam yok orana bakıcam bende şimdi carkına......
töbe töbeeee sen yine sakinmişsin guzum :))

tuniş soyadını gorunce sizin sulaleden biriyle bi husumeti oldugu mu aklına geldi acep :D hayret dogrusu bilemicem yapamıcam yok orana bakıcam bende şimdi carkına......
töbe töbeeee sen yine sakinmişsin guzum :))

valla anlamadım dediğin gibi vaktinde bizden kız istedide onumu vermedik (öleyse iykide verilmemiş:1::1:) yada nebiliyim dediğin gibi başka bir husumetimi var anlamadım bildiğin dangalak yaaaniii...
ne poka yararsın pardon dicektim onu bilme şunu bilme nereye kadar dicektim sustum çünkü yalnız gitmiştim hahaha:1::1:

maşallah bebişine :)
evet biraz ağır bebek olacak gibi beslenemn nasıl kaç kilo aldın

canım 98 ile hamile kaldım şu an 99,5 gibiyim yemem normal ama ilk 3-3,5 ay tatlı hiç yiyemedim ve çok yemek yiyemiyodum ama iştah şimdi iyi ama detaylıyı yapan dr çok alma 104 ile tamamlamaya bak dedi bende içimden inşallah ama znnetmiyorum didim:1::1:

yıh yıh yıhhh :))
yalnız hastane saglık ocagı drlar jeller falan bende lekenme yasıyorum dedim ya gecenki kanamaydı hatta. o iletken jellerden kullanıyorum ilişkide acaba o mu neden oluyo enfeksiyona lekenmye ama dra gosterdim kullanman daha iyi demişti. paronaya oldum iyice bu hamilelikte ya bu buna mı işaret bu sundan mı oluyo falan..
ne kaaa duzenbaz gormussun beni :) sana beleş köfte ısmarlıcam bu ruyandandan öturu :D
sen tarih ve saat ver ben gelirim :56:

yaa şu içimdeki hepinize aşure gönderme isteğini nasıl dizginlicem :)
yavrum sen de adres ver ben uça uça gelirim, çocukluğumdan beri aşureye zafım vardır annem kazanla yapar yaısını bana ayırır. şimdi kilo almıyım diye geciktiriyo apartmandan sadece 2 kişi getirdi. beni yerken görmeliydiniz. cennetten çıkma bişi sanki :56:
kendim yapmaya cesaret edemiyorum sabah akşam yapar yapar yerim sonra menzil'e gün doğar :27:

yavrum sen de adres ver ben uça uça gelirim, çocukluğumdan beri aşureye zafım vardır annem kazanla yapar yaısını bana ayırır. şimdi kilo almıyım diye geciktiriyo apartmandan sadece 2 kişi getirdi. beni yerken görmeliydiniz. cennetten çıkma bişi sanki :56:
kendim yapmaya cesaret edemiyorum sabah akşam yapar yapar yerim sonra menzil'e gün doğar :27:

ye guzum ye yavrumm ben sana yapıp fıcı fıcı gonderiyim sen yeterki ye :D

yaa şu içimdeki hepinize aşure gönderme isteğini nasıl dizginlicem :)

bak aşure dedin tüylerim tiken tiken oldu..
kayınvalidemi dün akşam yolcu ettik..
ilk defa :53::53: böyle oldum yani 5 senedir..
hep dediki çok güzel hiç şişmemişsin hiç şişmemeişsin.
dün akşam gidecekti, eşim dedei anne aşure malzemesi varmı evde(ilk geldiği gün yapmıştı söylmesi ayıptır)
k. validemde var dedi...eşimde bana aşkım yaparsın didmi dedi..dedim hiç yapmadım ama kıvırrız bi şekilde didim..
k. validem ne didi bilyonuzmuuuuuuuuu
benim aklıma geldi yapıp gidecektim ama zaten kilo probleminiz var o nedenle yapmadım didi:53::53::53::53:
ben resmen :53::53::53: böyle oldum..
banamı dedi aceba:14::14:
bide bi ara arızaya bağladı...sürekli bebek nasıl yetiştirilir kursuna gitmeliymişim..
yoga kursuna gitmeliymişim..dr um bana sağlıklı beslenme, kiloya dikkat etme konusunda koçluk yapmalıymış..
bebek nasıl yıkanır nasıl beslenir konusunda seminerlere kurslara gitmeliymişim..
allam ya sen ne bilion onun semineri olduğunu kursu olduğunu...
bende semiriodum o sırada taam anne bakarım diom hala üstelio
taam anne sorarım hastanenein vardır heralde giderim diom, hala söylüo
offffffff oldum

dizginleme canım
gönder
:1::1::1::1:

:) ya ne çok isterdim getirebilmeyi, ben izmir'deyim, komşum bile yok burda. Baktım kimse getirmeyecek kendim yapayım dedim ama çok oldu ya. İzmir'de olan varsa aşure yemeye bekleriim:56: umarım bugün biri getirir size kızlar ya aklınıza soktum özür :26:

Back
X