• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
eşimin hatırı olmasa valla bende hiç çekmem..annemde çok kızma bebeğin ona benzer diyo :52: korkuyorum çok fazla bakmıyorum bu aralar yüzüne :37:

ay Allah korusuunnnnnnnnnnnn.. bende inşallah eşime benzemez diyorum cunku eşim annesine benziyo o zman aynı babası demezki ayyyy aynı ananesiii dicekler aman yarabbiiimmmmmm Allaaahhh korusunnnn.. bakma bakma ota bak kuşa böcüğe bak kocan benziyosa kocana bile bakma :D

valla anlamadım dediğin gibi vaktinde bizden kız istedide onumu vermedik (öleyse iykide verilmemiş:1::1:) yada nebiliyim dediğin gibi başka bir husumetimi var anlamadım bildiğin dangalak yaaaniii...
ne poka yararsın pardon dicektim onu bilme şunu bilme nereye kadar dicektim sustum çünkü yalnız gitmiştim hahaha:1::1:[/QUOTE
ne kadar çok tahlil o kadar çok döner sermaye canım,onun için böle yapıyolar...bu enfeksiyondan nasıl kurtulcaz bilmiyorum bende bu sabah yaptırdım,iltihap bakteri hala var......

kuzumm ya valla okadar mutsuzumki bu konuda tek bi doktorA devam edebilmek varken ben rahatsızlığımdan dolayı bi alanyada bi seydişehirde olduğumdam mecbur doktor değişikliği oluyo..hikmet beye kurban olurum ben yaa ciddiyim mükemmel bi doktor bana göre..keşke bütünnn kontrollerime ona gidebilsem :50: bu arada gosenaycım eşimin arkadaşı o gün doktora göstermiş sonucumu Allahıma şükür temizmiş :46::46: bide şu enfeksiyonu atlatabilsekkk:43:

bak aşure dedin tüylerim tiken tiken oldu..
kayınvalidemi dün akşam yolcu ettik..
ilk defa :53::53: böyle oldum yani 5 senedir..
hep dediki çok güzel hiç şişmemişsin hiç şişmemeişsin.
dün akşam gidecekti, eşim dedei anne aşure malzemesi varmı evde(ilk geldiği gün yapmıştı söylmesi ayıptır)
k. validemde var dedi...eşimde bana aşkım yaparsın didmi dedi..dedim hiç yapmadım ama kıvırrız bi şekilde didim..
k. validem ne didi bilyonuzmuuuuuuuuu
benim aklıma geldi yapıp gidecektim ama zaten kilo probleminiz var o nedenle yapmadım didi:53::53::53::53:
ben resmen :53::53::53: böyle oldum..
banamı dedi aceba:14::14:
bide bi ara arızaya bağladı...sürekli bebek nasıl yetiştirilir kursuna gitmeliymişim..
yoga kursuna gitmeliymişim..dr um bana sağlıklı beslenme, kiloya dikkat etme konusunda koçluk yapmalıymış..
bebek nasıl yıkanır nasıl beslenir konusunda seminerlere kurslara gitmeliymişim..
allam ya sen ne bilion onun semineri olduğunu kursu olduğunu...
bende semiriodum o sırada taam anne bakarım diom hala üstelio
taam anne sorarım hastanenein vardır heralde giderim diom, hala söylüo
offffffff oldum

:52::52::52::52: ayyy Allahım kopuyore ben neler neler biliyo bu kayınvaldeler yaaa böle bak seeenn:1::1:
yok anam yok muhakkak ne kadarda anlaşsan aradan çıkarıyolar böle arızaları..
kendisi eşini yetiştirmek için kursamı gitmiş Alaşkına yaaa evel Allah büyütürüz kuzularımızı Allahım bize onlar doğduktan sonra sanki önceden çocuk büyütmüş gibi deneyim veriyomuşş yaaa..

eşimin hatırı olmasa valla bende hiç çekmem..annemde çok kızma bebeğin ona benzer diyo :52: korkuyorum çok fazla bakmıyorum bu aralar yüzüne :37:

off benim oğluşumda benzemesin yaa bende çok sitem ederim bazen çok gailesiz olur saolsun öle çok arayıp sorma huyu yoktur hani kızım nasıl oldun iyimisin gibisinden huyları yoktur..pasif olduğu için kafalar uymaz bazen ama Allahı var daha 1 yılık evliyim bişi demedim :1::1:hiç

valla bak yeni evlendigimizde köye gitcez dediler bayramda iyi dedim ama neyle karsılasıcagmı bilmiyorum bayramdı bide. gittik bildigin ahsap köy evleri böyle sen salonda otururken salonun camı ahıra acılıyo boku püsürü koklayarak yemek yiyon cay içiyon tabş becerebilirsen ben cıktım yukarı gidelim die aglıyodum eşime :) neyse gece oldu bi cekyatlı oda vardı oraya yatak acıldı benle eşim orda yatıcaz hersey guzel lavaboya gittim geldim anam yerler komple yatak dolu benle eşim orda yattık yerde kaynanam kayınpederim kaynım gorumcem ve oglu :D:D:D ben kapalıyım bu arada kaynım var die bildigin pardesu falan yattım kabus gibiydi hiç uyuyamadım. gece birinin ustune basmıyım die altına işersin valla :D şu anda dublexte oturuyorum 6 oda var dusun yani yayla gibi gelmiştir :D yazında isilik dökmustum sıcaktan onlar bendeyken pooffffffff
acıların gadını menzilllll
canlar biz kaçıyoruz.. zaten biz geldik biz gittik diyebiliyoruz ancak yaa..
okuyorum okuyorum ama yazamıyorum bi türlü..

öpüyorum her bi yerinizden..:54:
bai bai cnm...
ay Allah korusuunnnnnnnnnnnn.. bende inşallah eşime benzemez diyorum cunku eşim annesine benziyo o zman aynı babası demezki ayyyy aynı ananesiii dicekler aman yarabbiiimmmmmm Allaaahhh korusunnnn.. bakma bakma ota bak kuşa böcüğe bak kocan benziyosa kocana bile bakma :D
delü manyaq ya...ben k. valideme saçları benzesin istiom ya..bpnus kafa:))
kuzumm ya valla okadar mutsuzumki bu konuda tek bi doktorA devam edebilmek varken ben rahatsızlığımdan dolayı bi alanyada bi seydişehirde olduğumdam mecbur doktor değişikliği oluyo..hikmet beye kurban olurum ben yaa ciddiyim mükemmel bi doktor bana göre..keşke bütünnn kontrollerime ona gidebilsem :50: bu arada gosenaycım eşimin arkadaşı o gün doktora göstermiş sonucumu Allahıma şükür temizmiş :46::46: bide şu enfeksiyonu atlatabilsekkk:43:

:52::52::52::52: ayyy Allahım kopuyore ben neler neler biliyo bu kayınvaldeler yaaa böle bak seeenn:1::1:
yok anam yok muhakkak ne kadarda anlaşsan aradan çıkarıyolar böle arızaları..
kendisi eşini yetiştirmek için kursamı gitmiş Alaşkına yaaa evel Allah büyütürüz kuzularımızı Allahım bize onlar doğduktan sonra sanki önceden çocuk büyütmüş gibi deneyim veriyomuşş yaaa..

off benim oğluşumda benzemesin yaa bende çok sitem ederim bazen çok gailesiz olur saolsun öle çok arayıp sorma huyu yoktur hani kızım nasıl oldun iyimisin gibisinden huyları yoktur..pasif olduğu için kafalar uymaz bazen ama Allahı var daha 1 yılık evliyim bişi demedim :1::1:hiç

ayy bilmom ya...eşimede dio sende git birlikte gidin...
bende hiç sevmem öyle entel dantel şeyleri yaa....:emir_bebek::emir_bebek:

acıların gadını menzilllll

bai bai cnm...

delü manyaq ya...ben k. valideme saçları benzesin istiom ya..bpnus kafa:))

ayy bilmom ya...eşimede dio sende git birlikte gidin...
bende hiç sevmem öyle entel dantel şeyleri yaa....:emir_bebek::emir_bebek:

yok yaa bende sevmem ve bide gerekte yok zaten bence yaaa gereksiz masraf..o kurslara masraf ediceğim parayı bebeğieeme harcarım..

ben size bişey sorcaktım bebik malzemeleriyle ilgili ama yine unuttum :S
şampuan için falan daha erken degil mi ben mi yayıyom kendimi ?

yok yaa bende sevmem ve bide gerekte yok zaten bence yaaa gereksiz masraf..o kurslara masraf ediceğim parayı bebeğieeme harcarım..

yani demi..
para tuzağı:))
bide yani aslımda neslimde yok öyle iş..ben bildiğin mersinin yörünlerindenim yani..anam soğan babam sarımsak..neymişte bebek nasıl tutulur die kursa gidcekmişim..doğumda nefes nasıl alınır verilir die kursa gidcekmiş..annem 6 çocuk doğurmuş hepsini evde doğurmuş..bana öğretir nasıl nefes alıp vermem gerektiğini doğururken:))

carrrrrttt pabucumun kabadayısı...:37::37:

Merhaba kızlar,

En dertli olduğum konuyu açmışsınız. Bizim kavgamız falan yok k.validemle ama, yıldızlarımız da barışmadı bi türlü.
Dün uğradık onlara sözde bebek patiği örmüş, eşimde bunları ilk okula giderken mi giyecek dedi ona.:52:
O kadar büyük ve kabalar ki anlatamam, bide skülmüş ipten örmemiş mi:53: Deli oldum ama bişi demedim.

ben size bişey sorcaktım bebik malzemeleriyle ilgili ama yine unuttum :S
şampuan için falan daha erken degil mi ben mi yayıyom kendimi ?

kuzum ben bakım ürünlerinin hepsini son ay alıcam sebamedden :emir_bebek:

BEN KİMSEYE DANIŞMADIM AMA kapağı açılmadığı sürece bişi olmaz die düşünyorum..
burda biride yazmıştı kapağı açılınca başlıomuş kullanma süresi..bi yerden başlamak istedim..en uygun orası geldi:))

Bir kayınvalide hiçbir zman anne gibi olamaz ve gelini asla kendi evladı gorup sevemez. Anneyle bi tartısmanı en fazla 5 dk snra unutup gidersin kollarına yada o 5 dkya sana bi laf atar hersey eskisi gibi olur. ama kayınvalidene dert olur evladı agzına etse unutur cunku ona anne sana degil sen suyunu soguk ıster normal getirirsin içine dert olur seni affetmez o yaptıgınıda unutmaz aynısı bizler içinde gecerli. şahsen onun bana söyledigi her laf içimde bi bıcak yarasıdır asla unutmam unutamam sevmek isterim ama içim coşmaz coşturmaz. ben sehir degiştirip ankaraya gittim evlendim bana asla anne gibi yaklasmadı oglunu ondan ayıran bi yılanmısım gibi davrandı. ve asla bi tek ters cevabım bi saygısızlıgım olmadı bu zmana kadar ama o beni sevmez hep laf söyler bende onu sevemem bir turlu. buraya geldiginde annem bana hizmet etti ben ona o kadar anlayıssız ki hiç hamileymişim gibi davranmadı ama şimdi ankarada kızına hizmet ediyomus bugun telde konustuk dilimin ucuna geliyo yuregimin yarısı kocam için susuyorum. neyseki aynı sehirde degiliz.. zamanında keşke annecim annecim diyecegime mesafe koysaydım. ankaradayken annemi özledigimde ona sarılmayı cok istedim ama sarılamadım hep itti beni bu duruma geldigimiz için cok uzuluyorum ama yapacak bişey yok 5 dklık tel gorusmelerimiz bile o kadar boguyoki beni o kadar samimiyetsiz kii.. oh be içim rahatladı :))
kızım onlar kilo değil anlaşıldı sen dertten şişmişsin :9::9::9:

yani demi..
bide yani aslımda neslimde yok öyle iş..ben bildiğin mersinin yörünlerindenim yani..anam soğan babam sarımsak..neymişte bebek nasıl tutulur die kursa gidcekmişim..doğumda nefes nasıl alınır verilir die kursa gidcekmiş..annem 6 çocuk doğurmuş hepsini evde doğurmuş..bana öğretir nasıl nefes alıp vermem gerektiğini doğururken:))

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
brrrrraaavvooo petuş, yürrü bee kim tutar seniii :13::32::13::32::13::32:

yani demi..

hahaytttt
yürü bee petuşşş
:21::21:

yani demi..

:52::52::52: demi yaaa annelerimiz nenelerimiz bahçeyle uğraşırken doğum yaparlarmış kendi başlarına ozmanalr ne bilsinler varmıymış amma doğurmuşlar işte maşalahh daşşşşş gibiyizz..petuşum Akdeniz yörüğüyüz anacım biz bebe büyütmesini gayette iyi bilirz yeaahhhhh:119::119:

Merhaba kızlar,

En dertli olduğum konuyu açmışsınız. Bizim kavgamız falan yok k.validemle ama, yıldızlarımız da barışmadı bi türlü.
Dün uğradık onlara sözde bebek patiği örmüş, eşimde bunları ilk okula giderken mi giyecek dedi ona.:52:
O kadar büyük ve kabalar ki anlatamam, bide skülmüş ipten örmemiş mi:53: Deli oldum ama bişi demedim.

ayyyy bunu okuyunca hem çok gülmek istedim hemde çok üzüldüm ya...
bak aklıma yine o kahverengili uyku seti geldi..
minnak bi çorap almış k. validem üstünde tıop resmi var, minnak bide kumaş yelek almış oda kahverengi
eşime diom annen daha tam idrak edemedi heralde bebeğimizi kız olacağını, erkek bebek renkleri bunlar:1::1:
ayy allam ya ne kötüyüz ya
alsalar yapsalar beğenmeyiz, yapmasalar bi çoraba bile razıyız deriz..
onlar kayınvalide işte, bizde el kızıyız:1::1::1:

Merhaba kızlar,

bence sen de patiği sök kafana göre ufak bişi ör, lafı dolandırıp konu açar ördüğün çok büyüktü, zaten sökme ip diye ben de söküp bunu ördüm :9::6::9:

nefoş sonunda anladın ama gec anladın be kuzum tabikide bunlar kilo degil :D :P yok yaaa bendeki yemekten degil derttende degil çok şukur böyle fındıga fıstıga dertlenmem cok vitamin kullanıyorum kullanamdıgım vitamin yok yaa..

kızım onlar kilo değil anlaşıldı sen dertten şişmişsin :9::9::9:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
brrrrraaavvooo petuş, yürrü bee kim tutar seniii :13::32::13::32::13::32:

hahaytttt
yürü bee petuşşş
:21::21:
ama ama yani...öyle değilmi...
gönül herşeyi yapalım istio tabide..oğlu 3 gün sonra bunalıma girecek para yok die...olan bana olcak yani:)):1::1:
:52::52::52: demi yaaa annelerimiz nenelerimiz bahçeyle uğraşırken doğum yaparlarmış kendi başlarına ozmanalr ne bilsinler varmıymış amma doğurmuşlar işte maşalahh daşşşşş gibiyizz..petuşum Akdeniz yörüğüyüz anacım biz bebe büyütmesini gayette iyi bilirz yeaahhhhh:119::119:
yani yörük gadınının elinden ne kaçmışki bu kaçacak demi ama..

ayyyy bunu okuyunca hem çok gülmek istedim hemde çok üzüldüm ya...
bak aklıma yine o kahverengili uyku seti geldi..
minnak bi çorap almış k. validem üstünde tıop resmi var, minnak bide kumaş yelek almış oda kahverengi
eşime diom annen daha tam idrak edemedi heralde bebeğimizi kız olacağını, erkek bebek renkleri bunlar:1::1:
ayy allam ya ne kötüyüz ya
alsalar yapsalar beğenmeyiz, yapmasalar bi çoraba bile razıyız deriz..
onlar kayınvalide işte, bizde el kızıyız:1::1::1:

itiraf ediyorum başlangıçta "baskın basanındır" prensibini üstümde uygulamaya geçirip yoğun savunmam karşısında bozguna uğrayan kaynanam ofansif oyun gücünü defansife çektiğinden şimdiki sözde ılımlı tavrına güvenmiyo ve onu sevmek istemiyorum.

beni ne sandıysa gacı, sarımsak gibi ezmeye kalktı başta ama aldı boyunun ölçüsünü :15::21::41::40:

kızlar komşum geldii karının hiç oturma saati yok yaa daha akşam yemegi saati gelemdi 11de kalkar artık :D hadi öptüm hepinizii kzuucuklarım yarın gorusmek üzere sizi seviyoruuummmmmmmmmm..

ama ama yani...öyle değilmi...
gönül herşeyi yapalım istio tabide..oğlu 3 gün sonra bunalıma girecek para yok die...olan bana olcak yani:)):1::1:

yani yörük gadınının elinden ne kaçmışki bu kaçacak demi ama..

yürü beee petuşum kim tutar bizim gibi yörük gacılarınıı :52::52:

Back
X