• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tuni dra gittin mi? sonuclar?
bu arada bugun hiç durmadan oynar zıplar inşallah paşamız :) benimki annesini uyandıracak dereceye geldi artık darısı sana ve tum isteyenlere :)) :*

tuni dra gittin mi? sonuclar?
bu arada bugun hiç durmadan oynar zıplar inşallah paşamız :) benimki annesini uyandıracak dereceye geldi artık darısı sana ve tum isteyenlere :)) :*

kuzum öle poktan bi doktra gittim ki sorma..ben bi idrar tahlili için gittim bende istemediği şey kalmadı kan grubundan tut kan pıhtılaşmasına kafdar herşeyi istedi heee bide 3lü taramayı yaptırdığımı sölediğim halde onuda istedi..üstüne bide beni tersleyip durdu..bidaha devlet hastanesinemiiii yokk Allahım muhtaç etmesin yani :1::1:
nitekim idrar bugün öğldene sonra çıkacak almaya gidicem canım bugün göstercem bakalım..
inş. yaaa dün akşam ve bu sabah bişiler hissettim ama çok hafif şekilde hemen ona yordum umarım aşkım paşamdır yaa :46::46:

Merhaba arkadaşlar son 3 gündür bende de aşırı baş ağrısı var nedeni ne olabilir? Acaba kan mı yükseliyor. Anlıyamadım bir de bacaklarım aşırı şişiyor inanın ağrıdan uyuyamıyorum. Sizlerde bu gibi şikayetler varmı?:44:

bana da bugun sağlık ocağındaki hemşire bacaklarında hafif ödem var tansiyonunu sık sık ölçtür dedi ne alaka tam anlayamadım ama ben de bol su içeyim diyorum..tuzu bayaa kestim bu günlerde yüzüklerim tekrar olmaya başladı en önemlisi tuzla suya dikkat etmek sanırım

kuzum öle poktan bi doktra gittim ki sorma..ben bi idrar tahlili için gittim bende istemediği şey kalmadı kan grubundan tut kan pıhtılaşmasına kafdar herşeyi istedi heee bide 3lü taramayı yaptırdığımı sölediğim halde onuda istedi..üstüne bide beni tersleyip durdu..bidaha devlet hastanesinemiiii yokk Allahım muhtaç etmesin yani :1::1:
nitekim idrar bugün öğldene sonra çıkacak almaya gidicem canım bugün göstercem bakalım..
inş. yaaa dün akşam ve bu sabah bişiler hissettim ama çok hafif şekilde hemen ona yordum umarım aşkım paşamdır yaa :46::46:

dra gittiğini biliyodum da sonuclar için sabah gidicen sanmıstım. inşallah iyi haberlerle gelirsin. senin bu dr nişanlıyken gittigim dru hatırlattı bana :) kesin acmadın die sana öyle davranmıstır.
benimde adet dışı kasık agrılarım ve akıntım vardı bekarken randevu aldım devletten hangi akla hizmetse gittim karsıma yaslı yesil gozlu bakışları inanki kötu olan hatta tecavuzcu coskunun yasllılık versiyonu gibi gelmişti öyle bi herif cıktı. oturdum kimliğini ver dedi yazıp ciziyo niye geldin dedi bi ara ilk dumuru orda yasadım niye geldin? ay bu nur yuzunuzu cok methettiler bi de ben görim die geldim :) neyse anlattım uzun uzun bana dediki:evli misin bekar mı? bekarım dedim. alttan muayene olabilecen mi? tahlil yok soru yok? tabikide hayır dedim kimliğimi önume fırlattı ben muneccimmiyim be bakmadan ne bilicem dedi. ben yuzune karsı senin gibi doktorların soyu kurusun.... ne öküz insanlar var dunyada bak seni nerelere sikayet etcem falan sayıyorum kuzenim kolumdan tutmuş çekiyo ama butun sölediklerimi duymustu pislüükkler!!!!!! aynı o hesap bi dra denk gelmişsin valla..

yafrularımm dün akşamdan beri kımıl kımıl bişiler hissediyorum şimdi müzikte açtıydım 2 defa daha oldu böle göbüşümde bişilerr :46: şimdi bişi yok eminim süreklide olmıcak zaten:1:
ayyy inş. benim tosbaamdır o yaaa :49::49:
allah seni varya...
daha ne beklon cnm..bayağı kıpırdanıo işte..bizimkilerde amuda kalkmıo, bi kıplıo pıtlıo o kaaa....benim daha 2 haftadır falan sağlam temler gelio
öncesinde kımıl kımıl kımıl...:))
kaç yasındakı ?hepsi oyle anam bızımkı de duymus acıklama yapmama ragmen her ultrson lafı ettigimde zararlı değilmı ?uff puff acıklıyorum ya sana ...yok yok ben duydugumu dıorum hanı dıor ama...laf kalmıyor herhalde konusacak...aynı seyleri tekrar tekrar :37:sende dıımı halen..gecen gune onuda mı goturdun ?siz yokken ne napıo kıss evde sıkılmıyormu???
60 yaşında cnm..
bilmom walla sıkıldım bu sefer..
gerçi bu efer benimde içime bişi kaçmış gibiydi..k. avliden gelmiş az evde dur dimi,, 2 kere altın gününe gittik arkadaşlarla kahvaltıya gittim felan..
o hafta içi genelde gezio arkadaşlarına falan gidio h. sonu bizimle olim die evde oluo..bende fena değildim yani bu sefer ne yalan söylim:17::17::17:
ya ama kafam karıştı çok baktım ondan heral.biblolular güzel ama hatıra olması adına magnetli olsun istiyorum.çubuklularda çok şirin duruyooo ,hepsini istiyommmm hepsiniiiiiii :52: :52: :52: :52:

aynen ya..kutular çok güzel, ama biri bana kutu verse atar giderim.
en kalıcı magnet..
çubuklularda sepette çok güzel duryo ama o ne öyle bayram çocuğu gibi.
çok zozrrr iş çok zozrrrrrrrrrrrrrr:44:

dra gittiğini biliyodum da sonuclar için sabah gidicen sanmıstım. inşallah iyi haberlerle gelirsin. senin bu dr nişanlıyken gittigim dru hatırlattı bana :) kesin acmadın die sana öyle davranmıstır.
benimde adet dışı kasık agrılarım ve akıntım vardı bekarken randevu aldım devletten hangi akla hizmetse gittim karsıma yaslı yesil gozlu bakışları inanki kötu olan hatta tecavuzcu coskunun yasllılık versiyonu gibi gelmişti öyle bi herif cıktı. oturdum kimliğini ver dedi yazıp ciziyo niye geldin dedi bi ara ilk dumuru orda yasadım niye geldin? ay bu nur yuzunuzu cok methettiler bi de ben görim die geldim :) neyse anlattım uzun uzun bana dediki:evli misin bekar mı? bekarım dedim. alttan muayene olabilecen mi? tahlil yok soru yok? tabikide hayır dedim kimliğimi önume fırlattı ben muneccimmiyim be bakmadan ne bilicem dedi. ben yuzune karsı senin gibi doktorların soyu kurusun.... ne öküz insanlar var dunyada bak seni nerelere sikayet etcem falan sayıyorum kuzenim kolumdan tutmuş çekiyo ama butun sölediklerimi duymustu pislüükkler!!!!!! aynı o hesap bi dra denk gelmişsin valla..

ayyyyy çok güldüm çok yaşa :1::1:
aynen şekerimm tıpkısının aynısı açmadım diye sanırım tersledi durdu soru soruyorum ağzıma tıkıyo falan böle dumur oldum resmen ağzıma neler neler geldi ama çok sevmem öle kalabalıkta göze batmayı sustum yanımda biri olmuş olsaydı ozaman ağzıma geleni sölerdim :52:
ya seninki dahada vahimmiş zaten bekar adama alttan muayene olabilecenmi gibisnden bi soru sormaz soramaz doktorlar böle bi saçmalık yokk yaa Allahın dangalağı denir onlara:1::1: tahlil istenir benim bildiğimm
yok yokkk bigün birinde patlıcam ben ama hadi bakalımm hayırlısıyla bi doğursak bi olaya karışmadan :52::52::52:

allah seni varya...
daha ne beklon cnm..bayağı kıpırdanıo işte..bizimkilerde amuda kalkmıo, bi kıplıo pıtlıo o kaaa....benim daha 2 haftadır falan sağlam temler gelio

60 yaşında cnm..
gerçi bu efer benimde içime bişi kaçmış gibiydi..k. avliden gelmiş az evde dur dimi,, 2 kere altın gününe gittik arkadaşlarla kahvaltıya gittim felan..
o hafta içi genelde gezio arkadaşlarına falan gidio h. sonu bizimle olim die evde oluo..bende fena değildim yani bu sefer ne yalan söylim:17::17::17:

en kalıcı magnet..

yaaa petuş yaaaaa:27::27::27:
temem sen öle diyosan öledir sayın yöneticimizzz :52:

allah seni varya...

60 yaşında cnm..

en kalıcı magnet..

bence kutu kalıcı olmaz ,çubukluda öyle.en güüzeli hafif ağırlıkta biblolu ve magnetli.nasssı mantıklı düşündüm ben öyleeee :27: bak sana beğendiğim bi tane bulup yollıyım resmini.

Merhaba arkadaşlar son 3 gündür bende de aşırı baş ağrısı var nedeni ne olabilir? Acaba kan mı yükseliyor. Anlıyamadım bir de bacaklarım aşırı şişiyor inanın ağrıdan uyuyamıyorum. Sizlerde bu gibi şikayetler varmı?:44:

arkadaşım ben umuyorum ki önemli bir sorun yoktur.ama hem baş ağrısı hem ödem önemsenecek şeyler.başın ağrırken tansiyonunu ölçtürdün mü?doktorum öyle söylemişti bana ödem fark ettiğinde tansiyonunu bir hafta ölçtür beni ara demişti.tekrar olursa ağrın sabah akşam tansiyonunu ölçtür tamam mı?sana ve bebeğe sağlıklar diliyorum.

kızlar nasıl sizce hem magnetli hem biblolu . $3ad898e0a19b168745844a1c3afade90.webp

13.yiğenim dünyaya geldi bugün :nazar::46::46::46: maşallah ona ablamın 3.çocuğu benim daha ilk olacak darısı bizlere inş.:emir_bebek::43:

harikasın yavrum.. bi de tükürük fırlatacaktın yüzüne..

beni primadan aradılar..üye olmuştum hediye göndermişler kargoyaa :):)
ben de oldum üye ama ama ama göndermediler daha aramadılar da yaa..
kızlar nasıl sizce hem magnetli hem biblolu .Eki Görüntüle 306276
bayıldlım ben.. deniz yıldızı hastasıyımdır zati.. cici bişeymiş..

harikasın yavrum.. bi de tükürük fırlatacaktın yüzüne..

ben de oldum üye ama ama ama göndermediler daha aramadılar da yaa..

bayıldlım ben.. deniz yıldızı hastasıyımdır zati.. cici bişeymiş..

benide yeni aradılar canım 5 dk önce bekle bakalım ararlar bugün yarın muhakkak :1:

Back
X