13.yiğenim dünyaya geldi bugünmaşallah ona ablamın 3.çocuğu benim daha ilk olacak darısı bizlere inş.
![]()
maşallahhhh ,yaşı uzun olsun canım.nazar darısı bizlere inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13.yiğenim dünyaya geldi bugünmaşallah ona ablamın 3.çocuğu benim daha ilk olacak darısı bizlere inş.
![]()
![]()
beni primadan aradılar..üye olmuştum hediye göndermişler kargoyaa :):)
maşallahhhh ,yaşı uzun olsun canım.nazar darısı bizlere inş.
kuzummmm maşalah gözünüz aydınn ne güzel bi duygudur o ALLAHIMM...
darısı bizim başımıza inş.![]()
beni niye aramadılar he niye? daha erken degil mi hediye için kuzum ilk hediyeyi dogum tarihinde gondercekler die biliyodum
![]()
ben primaya değil milupaya üyeymişim :) neyse primayıda hallettik baska hedaye gönderen siteler varmı acep?
![]()
bende ikisine üyeyim kuzum başka varsa üye olabiliriz yanii no prooblem![]()
deniz yıldızı çok güzel bi konsept...ama bunların kenarları çok çabuk kırılyo.kızlar nasıl sizce hem magnetli hem biblolu .Eki Görüntüle 306276
allah bağışalsın cnm..allah analı babalı büyütsün..13.yiğenim dünyaya geldi bugünmaşallah ona ablamın 3.çocuğu benim daha ilk olacak darısı bizlere inş.
![]()
doğum fotoğrafçısı araştırıyorum
ne kadar pahalılar yaaaaa
ne var ki başka hadi araştıralımnerde beleşe bişey var orda menzil-tuni :) petuş uye olmaz nasılsa o harcamayı seviyo beleşçi deel :)
tunihan primadaki hediye için face'de begenmek mi lazım siteyi? benim face yok ki :S
ne var ki başka hadi araştıralımnerde beleşe bişey var orda menzil-tuni :) petuş uye olmaz nasılsa o harcamayı seviyo beleşçi deel :)
youtube'da çizimli anlatımı var bu masajın çok yaralı yapmak gerekben bunu yapmaya kalksam kesin bi sakatlık yaparım bence:)))))
önce zaten o bölgeyi tespit etmem benim bayağı bi kafa yormamı gerektirir..
cnm geçmiş kendi iş yıllarımı hatırladım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. ben de idrar yolları problemim yüzünden bol su içerdim sonra o pis tuvalete gidip tekrar mikrop kapmamak için oturmadan işimi halletmeye çalışırdım. dr'dan izin ayarlamaya bak sen...günaydın......
ben işe gelmek istemiyorum evde yatmak istiyorum, enfeksiyon için su içmem gerekiyo içiyorum tuvaletim geliyo ben 1. kattayım wc 3. katta, artık wc ye oturamıyorum eve gitmek istiyorum rahat rahat klozete oturmak istiyorum, galiba bide ağlamak istiyorum(((
nihayetiçimde bi kıpırtı var hayrolaaa![]()
anlaşıldı artık elimiz gıçımızda gezecez![]()
kızlar bu masajı hamilelikte eşler uyguluyo yani dr'lar öle tavsiye ediyo, zorlamayın kendinizi boşunavalla ben mantar için fitii zor atıyorum koluma kramplar giriyo
bu bana heçç uygun olmazyetişmiyo yani elim
![]()
senin oğlan şimdi babası da yanınızda değil ya o yüzden dr'a sinirlenmiş içeriden müdahale edemediği için köpürmüş, olduğu yerde duvarları tekmeliyodurkuzum öle poktan bi doktra gittim ki sorma..ben bi idrar tahlili için gittim bende istemediği şey kalmadı kan grubundan tut kan pıhtılaşmasına kafdar herşeyi istedi heee bide 3lü taramayı yaptırdığımı sölediğim halde onuda istedi..üstüne bide beni tersleyip durdu..bidaha devlet hastanesinemiiii yokk Allahım muhtaç etmesin yani
nitekim idrar bugün öğldene sonra çıkacak almaya gidicem canım bugün göstercem bakalım..
inş. yaaa dün akşam ve bu sabah bişiler hissettim ama çok hafif şekilde hemen ona yordum umarım aşkım paşamdır yaa![]()
maşşallah cnm hayırlı olsun kalabalık aile iyidir13.yiğenim dünyaya geldi bugünmaşallah ona ablamın 3.çocuğu benim daha ilk olacak darısı bizlere inş.
![]()
kocam fotoğrafçı doğumda o çekcek fotoları ama pek güvenmiyorum ona talimat vermekten doğuramam, hem bebeğini görünce atar o makinayı bi kenaradoğum fotoğrafçısı araştırıyorum ne kadar pahalılar yaaaaa