Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YA YOK OLABİLİR BEN KARŞI DEĞİLİM:)
AMA PRİMAYI FACE DE BEĞENMEK LAZIM, ŞİMDİ ARKADAŞLAR GÜLER BANA PRİMAYI BEĞENMİŞ DİE..
AFİŞE EDEMİOM KENDİMİ ONDAN ÖTÜRÜ YANİ...
TUNİYE GELSİN HEDİYELERDE EĞER DEĞER BİŞİSE BENDE BEĞENİRİM NAPİM..
bu arada bugün hem çalışyom(inanmıyacaksınız ama aylık denetim raporu hazırlıom felan yani), hem bi yandan şeker bakıom hemde biberon araştırması yapıom..
akşama bu konuda geniş bi özetle karşınızdayım , bekleyin beni, okiiiiiiii
biss de geldik burdayız pc başında kahvaltı yapıyoruz
youtube'da çizimli anlatımı var bu masajın çok yaralı yapmak gerek
cnm geçmiş kendi iş yıllarımı hatırladım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. ben de idrar yolları problemim yüzünden bol su içerdim sonra o pis tuvalete gidip tekrar mikrop kapmamak için oturmadan işimi halletmeye çalışırdım. dr'dan izin ayarlamaya bak sen...
nihayet
kızlar bu masajı hamilelikte eşler uyguluyo yani dr'lar öle tavsiye ediyo, zorlamayın kendinizi boşuna
senin oğlan şimdi babası da yanınızda değil ya o yüzden dr'a sinirlenmiş içeriden müdahale edemediği için köpürmüş, olduğu yerde duvarları tekmeliyodur
maşşallah cnm hayırlı olsun kalabalık aile iyidir
kocam fotoğrafçı doğumda o çekcek fotoları ama pek güvenmiyorum ona talimat vermekten doğuramam, hem bebeğini görünce atar o makinayı bi kenara![]()
napıyonuz cicişler biz geldükk oğlumla galiba benim oğluş karnımı delip çıkacak![]()
deniz yıldızı çok güzel bi konsept...ama bunların kenarları çok çabuk kırılyo.
düğünde dernekte alıom..daha eve getiremedn çantamda bi kanadı kırılmış oluo
allah bağışalsın cnm..allah analı babalı büyütsün..
ben o işi bi profestonele yakın foto çeken bi arkadaşımı ayarlayarak hallettim ya..
doğuma yakın makinayı eşim alacak...doğum sonrasınada o yetişecek..
tabi normal doğum olursa ve hafta içi olursa işten nasıl izin alır gelir bilemiom![]()
Cnm bu linki doluruyorum alt kısımda mağaza seçiniz diyor onu anlamadım yetiişş![]()
kıslar ülker hero babyde gönderiyor paket.,
içinde 1 paket 2 numara mama
1 paket bebek bisküvisi
1 şişe püre mama ve kitapçığı var
1 paket bebek bisküvisi
forumu önceden doldurduğum için şimdi açılmıyo bende canım..
ama bana mağaza diye bişey sormamıştıki mağazadan kastı ne anlamadım :26:
1 paket bebek bisküvisi
hoşgeldinnn yefrummmoyyy oğluşunaaa gurbannnn
![]()
forumu önceden doldurduğum için şimdi açılmıyo bende canım..
ama bana mağaza diye bişey sormamıştıki mağazadan kastı ne anlamadım :26:
bende bekletiyom anlamadımnasıl almak isterseniz, onun altında mağaza seçiniz ne ki biz mi gidip alcaz bu ne senin gönderdiğin linki dolduruyordum sen bi aç linki belki hatırlarsın
![]()
dur dur hemen uye oluyum ama piskeviti ben yirim![]()
bende bekletiyom anlamadımnasıl almak isterseniz, onun altında mağaza seçiniz ne ki biz mi gidip alcaz bu ne senin gönderdiğin linki dolduruyordum sen bi aç linki belki hatırlarsın
![]()
ama ama olmass ki böle gönderğin linki bi tıkla bak belki hatırlarsın![]()