Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
petunyacım koç erkeği nasıl oluyor oğlum koç. doğacak olan oğluşum da inş koç olacak merak ettim![]()
cnm bende cmt dr uma gidince tahlil yaptırcam...
çünkü benimde çok ağrımasada hala ağrı var gibi ve 2-3 gündür akıntı olmaya başladı sanki..cmt i beklom bende..
bide suyu dene bakalım nolcak..
ameneyyy benim herifinde doğum günü 28 mart:) ben toktorada dedim aynı gün olabilirmi dei:)
31 marta gelmişti doğum tarihi en son..toktor dedi çok muhtemel:)
ben 15 tatil sonrası başlamıcam ama 28 haftalık oluyom o zaman12 hafta evdeyim,ben sıkılır 37 de pırtlatırım bebişi gibi geliyo
![]()
![]()
canım yaaa üzme kendini,suyun çok önemi var da ben de içmiyorum fazlaa içsek eyiii
bizde de baba yay,ana terazi,abii ikizler,kızçe de koç olsun istiyoruzzzzzzzzzzzzz![]()
evet cnm..canım beencede baktır muhakkak bikaç defa takip edilmesi gereken bişey bence bu..
nasıı geçmez argadaş yaaa hayret bişi ..
benim babam koç
adam melek gibi bir ya...
aklıma geldikçe babam gözlerim doluyor benim
çok özledim bu adara...
![]()
kızlar ben geldimm..
yaa enfeksiyon devam ediyor hala yaaaailaç vermicem dedi günde 3ltden fazla su iç dedi
cnm huysuz, şımarık ve ilgiyi alakayı sürekli kendi sütüne çekmeye çalışan çocuklar bizi beklio kısmetse:))
kocam die demiom mavilefcim yalansa sen düzelt beni..
huysuz, gayet kaprisli, tükürdüğünü yalamayan
parasına çok sahip, her zmn aklıyla hareket eden, eli açık ama bi okadarda hesabını kitabını bilen..
mantık abidesi bi oğlun olacak kısmetse:))
cnm huysuz, şımarık ve ilgiyi alakayı sürekli kendi sütüne çekmeye çalışan çocuklar bizi beklio kısmetse:))
parasına çok sahip, her zmn aklıyla hareket eden, eli açık ama bi okadarda hesabını kitabını bilen..
gel yamacıma petuşcum birlikte ağlayalım ya da gülelim... her tespitine katılıyorum ama karakterli burçtur yane koç..
kapris naz konusunda üstlerine yoktur.. ama cömerliği vefası vicdanı da tamdır tam..
lider olcek tabe bi de.. son sözü o söyleyecek.. benim de burcum aslan.. o lider ben lider harp yaşanıyordu eskiden evde..
ama artık gadınlığı bilip susup oturuyom.. ama hep benim dediğim oluyo..
bunların çocuk hali de şımarık olacak tabisi de.. inatçı olcek bi de..
ama tadından yenmez onların yaa.. o minicik parmaklarını sallaya sallaya şöyle olcak böyle olcak diyecekler..
kim anne kim çocuk belli olmayacakmış gibi geliyo bana.![]()
oğlum balık burcuyea bende diomki 37. haftanın sonunda işten ayrılyon ya...sezeryan olcan..sezeryanda 38. haftada felan alıolar ya bebeği..düşünsene...
38 de doğur....sonra 11 hafta bebeğinle evdesin
gerçi ben mart 20 den sonra olsun istiom benim kuzu..
39 da en erken doğurturum sezeryan olursa..hiç balık burcu olsun istemiom...koç burcu olsun![]()
iyiymiş arkadaşım mantıklı olması çok güzel, hesabını da bilsin öyle parasına neyim sahip çıksın tabii..her erkek huysuzdur o pek sorun deil de..ben bi de şıpsevdi olurlarmış die duymuştum okul yıllarında çok yıpranır mı acep die
amaaaan olsun olsun koçlarım benimbenim herifte oğlak...3 inatçı keçiyle uğraşıcam anlaşılan heeeh heeh
![]()
evet cnm..
hatta içimden bi ses iltihaba çevirdi dio ya..kısmet:)
cmt gidince baktırcem toktoruma..
yok yokk inş. çevirmemiştirr deme sakın gızzzz...
baktır yawrucum hadi sende benimm gibi mağdur olmayasın..
kocam die demiom cnm huysuzdur...ama bence koç burcu en karakterli, dürüst burçtur yani:))
adam gibi adamdır beaaa![]()
geçmiş olsun tunicim dikkat et kendine cnm
tunicim yavrum geçmiş olsun çok çok..
konyadaki toktorunu arasana bi kuzucum yaa.. o ne diyecek..
antibiyotik daha etkili olabilir belki.. o gıcık herife mi gittin yine.. gitmişken sövüp saysaydın hepimizin yerine..
aslında ben suyu çok fazla içerim ama neyseee...beni uğraştırcağı var bu enfeksiyonun..3se 5 lt yaparım anasını satayım yaa napim![]()
saol canım benimm..
saol bitanemm..yaw adamın numarasını almamışım..hastaneyi arasam verirler ama nebiliyim eğer ağrım devam ederse şüphe duyarsam hala enfeksiyon olduğuna dair ozaman arıcam..oda orda gene bi idrar tahlili yaptır dicek muhakkak..neyse bekliyim accık bakalım..yanımda ltlik şu şişsiyle dolaşıcam artık
evet o salak herife gitiim bu seferde ben bakmadım hiç yüzüne ''idrarda hala enf var ama ilaç vermicem su iç bol bol'' dedi yüzüne bakmadan ayrıyetten teşkür bile etmeden terkettim odayı![]()
hayırlısı artıkcnm huysuz, şımarık ve ilgiyi alakayı sürekli kendi sütüne çekmeye çalışan çocuklar bizi beklio kısmetse:))