bence koç olsunlar..babası koç anası balık...iki burçda çok huysuz ama koç en azından ağlak ve duygusal değil...
her duayı tam yapmak gerekiyo, mesela ben de koçum ama gel gör ki yükselenim balık. bişeye duygulanırım eşime bile belli etmem sonra bikaç gün içinde saçma sapan bişeyi bahane eder sinirden ağlarım. kendim bile zor farkederim. olay sonrasın yav ben bu saçma sapan şeye kafayı neden taktım derim ve jetonum düşer. sanırım yükselenin terazi yay filan olması en güzel. hadi gel de ayarla doğum saatini
cnm huysuz, şımarık ve ilgiyi alakayı sürekli kendi sütüne çekmeye çalışan çocuklar bizi beklio kısmetse:)) kocam die demiom mavilefcim yalansa sen düzelt beni.. huysuz, gayet kaprisli, tükürdüğünü yalamayan
parasına çok sahip, her zmn aklıyla hareket eden, eli açık ama bi okadarda hesabını kitabını bilen.. mantık abidesi bi oğlun olacak kısmetse:))
petu tam beni tarif ettin tek fark var, para biriktirme kısmıparama çok bi sahip çıkmam ama o da koç kadını farkı olsa gerek kıyafete gidiyodu bugüne kadar paralar ama şimdi bebeğim için idareyi ele aldım accayip bi kemer sıkma politikasını yürürlüğe soktum

dürüstlüğe gelince, ergenlik dönemim sahtekar yalancı ve yağcı insanların bunu nasıl yapabildiklerine şaşırmakla geçti, üzülüyodum dost kazığı yedikçe. şimdi çocuğumun gözünü önden nasıl açarım da canının yanmasına engel olurum şeklinde kaygılarım var

ilgi alakaya gelince bizi bir seveni sevgisine inanırsak biz 1000 severiz. acık şımartanı başımızın üstüne taç yaparız fena mı şımartmak nakit ödeme gibi hemen karşılığını alıyosun
haksızlık etme cnm o huysuzluk dediğin bebek gibi ilgi görmek için mırlanma durumudur, ya da kesinlikle doğru olduğuna inandığı bişey hakkında damarına basılıyodur, ben bu durumu eşimle çözdüm iddiaya giriyorum direteceğime sonra alıyorum bi yüz kağıdını
şıpsevdi demeyelim de ilgiden hoşlandığı için cnm cicim diyip peşinde dolanılmasında hoşlanır, güönlü şöle bi kayar. fakat ileri dönük adım atmadan önce uzaktan gözlem yapıp karakterini analiz eder. bu sınavı geçene nikah kıyılır ömür de adanır...
mesela benim lise döneminde yakışıklı listem vardı, 100 civarı isim vardı, çizgi film karakteri bile vardı içlerinde. gel gör ki eşim ilk sevgilimdir

beğenmek başka aşk başşka şey. yolda yakışıklı birini görsem eşime bak herif harbi yakışıklı derim. sonuçta estetik bi bakış açısı ile öyle söylediğimi bilir