• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Eki Görüntüle 306418
kızlar aldığım bebik odası buna benziyor.. tek fark aradaki tül perde, abajuru, uyku seti, tutamakları falan pembe..
bi de şifonyerinin yarısı camlı bölme..
tam olarak bu değil ama buna çok benziyor hatırladığım kadarıyla:1:

of cok şahhaneymiş..allah içinde güle güle bebeğini büyütmek nasip etsin..ben bebek odası yapamıycam içim gidiyo şifoniyerle park yatak alıcam şimdilik belki gerek olursa da bi karyola..2 yıla bi tayin durumumuz olabilir de sonra istediğini alırım diyorum ama bakalım..

hadi ya... aman yarabbim bu konuyu doktora sormam lazım. ben hep normal doğururum diyordum.
daha hiç kadın doğumcuya fıtığım var demedm aklıma gelmedi. bu ay söyleyeyim bari..
benm ilerlemediği için yırtarm belkı hııı ne dersin ?? :)

zaten başlangıcı varsa canım
bende hiç yapma riske atma derim
çünkü asıl iş doğumdan sonra
3-4 yaşına kadar eğilip durcan çocuğunu kaldırıcan
daha çok ilerler...

bende başka yerden çıkar korkusu yaşıyorum valla...

bana dedi doktor 2 fıtık normal doğumda 5 fıtık olarak geri döner
çünkü bütün omurlar açılıyor ıkınma esnasında ve kapanıyor kapanırken fıtığını ilerletiyor deimşti

sen muhakkak doktoruna söyle canım

ama ama ama çok güzel bu tam hayal ettiğim gibi..
ben yağmur hanıma böyle oda olsa hayatta vermem..anasının babasının varmıki onun olsun:27::27:
canım çok süper çok beğendim...güle güle güzel günlerde kullansın inş. öyküm hn..
içi hep sevgi mutluluk huzur sağlık para dolsun bu odanın:31::31::31:
amin canım amin..
daha güzelleri yağmurun hepinizin kuzusunun olsun..
banada gelsene ay sonuna doğru dilsahh
ocak ayında benimde günüm var..benimde koltuk silinmeli ve salon perdesi yıkanmalı:14::14::14:
hayırlısı bakalım...

bebek bezi nasıl olur peki???
sen şu yağmurun bezlerine taktın kafayı valla.. kocişin lafına geleceksinn..

of cok şahhaneymiş..allah içinde güle güle bebeğini büyütmek nasip etsin..ben bebek odası yapamıycam içim gidiyo şifoniyerle park yatak alıcam şimdilik belki gerek olursa da bi karyola..2 yıla bi tayin durumumuz olabilir de sonra istediğini alırım diyorum ama bakalım..
amin canım ya.. o tayin durumu bizde de var o nedenle çok düşündüm.. bi beşik bi de şifonyer alacaktım ama
yenik düştüm.. hiç gezip de görmeyin o zaman mağazaları.. ben görünce fikrim değişti.. kafam karıştı..
belki pişman bile olacağım ama almazsam daha da pişman olacakmışım gibi hissettim..

anladım datlım...bende 23+5 deyim..4 gün var aramızda..
o zmn sezeryan olursa benimkide 28 martta babasının doğum gününde yapılabilir, bence uygundur:))

bide geçmiş olsun cnm, umarım son zamanlarda bir sıkıntı yaşamadan atlatırsın..

sağol canım inşallah hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getiririz çektiğimiz sıkıntılara değer

petuş ayıp ettin gelirim tabi :)) zonguldak istanbul ne ki 3 bilemedin 4 saat :)

mavilef çok beğendm ben de. güle güle yatsın prensesin içerde..

şu bel fıtığı olayı hakikaten aklımı karıştırdı.. teşekkür ederim zeynepçim ilgilendiğin için. bu arada sen face grubunda varsın değil mi? oradan da sorarım sana :)

inanki o kadar fazla yapılıyorki bu hatalar nasıl oluyor bu kadar basit mi bu... nasıl günlerce ağladığını mutsuz olduğunu hayatındaki en güzel günleri şüphe içinde geçirdiğini tahmin edbiliyorum.birde eşimin dayısının kızı vardı onada aynısını dediler kahroldu anlatamam sonra ankarada çok ileri düzey makinalarla bu işin uzmanı doktorlar varmış 2 sene önce 300 tl istediler gayet sağlıklı demiş o doktor yaptırdı oda sağlıklı doğdu maasallah..ben yaptırdım ayrıntılı ultrasona herşey iyi dedi doktor bir sorun çıkmadı ben o kadar çok özlemiştimki bebişi ondan gözlerimi alamamış doktorun dediklerini duymamışım bile eşim diyoo o dedi sağlıklıymış herşey normal diye.birde ben 3 lü ve 4 lü test yaptırmadım doktorum bana 2 li temiz çıktı gerek yok demişti..
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım Allah tamamına erdirsin. Benim çevremdeki çoğu hamile bayan sadece ikili test yaptırmışlar sonuç güzel olunca diğer testleri yaptırmamışlar. Benim doktor da röntgen durumundan dolayı istedi şans işte ikili güzeldi fakat dörtlü riskli çıkınca üzüldüm tabi. Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

petuş ayıp ettin gelirim tabi :)) zonguldak istanbul ne ki 3 bilemedin 4 saat :)

mavilef çok beğendm ben de. güle güle yatsın prensesin içerde..

şu bel fıtığı olayı hakikaten aklımı karıştırdı.. teşekkür ederim zeynepçim ilgilendiğin için. bu arada sen face grubunda varsın değil mi? oradan da sorarım sana :)

evet canım varım
istediğin zaman......

:54::54:

BenSibel canım biberon hakkında son sorum kac ml olması gerekir 320 ml 270 ml falan var?
canım doğduğu ilk ay bi kerede 20 ml.içmesi onu doyuruyo düşün artık midelerini.ilk olarak 100 ml. olanları var ondan al.
sonraki 6 aya kadarda 250 ml. ihtiyacını görüyor. 1 yaş civarı 320 ml. gerekir.

canım doğduğu ilk ay bi kerede 20 ml.içmesi onu doyuruyo düşün artık midelerini.ilk olarak 100 ml. olanları var ondan al.
sonraki 6 aya kadarda 250 ml. ihtiyacını görüyor. 1 yaş civarı 320 ml. gerekir.

tecrubeli kadın baska oluyo yaa cok teşekkurler :*****

Aralık annelerini okuyorummm..
bi yandan tatlı tatlı gulumsuyorum
amaaa...
bi yandan da acayip tırsıyoruuuuuuuuummmmmmm :(

durusko kullanıcısından alıntı
Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr..... ALLAH a cok şükür sağlıkla oğlumuza kavuştuk ve bugun evimize geldik..
oğlum 38+5 sezeryanla 3.350gr. 52 cm. doğdu..
hepinize tekrar tekrar teşekkürrlerrrr allah razı olsun dualarınızı ve güzel temennilerinizi esirgemediniz... biraz gaz ve süt problemimiz var onları da aşacağız hayırlısıyla...sağlıkla evimize geldik ya daha ne isterim ki ben! en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere... buarada doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim. bekleyenlerede hayırlı doğumlar dilerim

arwen kullanıcısından alıntı
Ayyy ben cok heyecanlıyım kızlar yarın oğluma kavuşuyorum inşallah bana dua edin noolur hersey yolunda gitsin:///
Yarın son durumu yazarım size...

bizede bugunleri göster Allahımm..

selam kizlar ben geldim.doktora gittim bugun.kizim olacakmis.coook duygulandim yaa doktr soleyince.aglamamak icin kendimi zor tuttum.:5::5:
tabi esim biraz bozuldu ama sonradan onunda hosuna gitti.bide dr plesenta biraz asagida ama ilerleyen aylarda yukari cikar no problem dedi.
onun disinda hersey normalmis.epey bir buyumusuz 1 ayda.

selam kizlar ben geldim.doktora gittim bugun.kizim olacakmis.coook duygulandim yaa doktr soleyince.aglamamak icin kendimi zor tuttum.:5::5:
tabi esim biraz bozuldu ama sonradan onunda hosuna gitti.bide dr plesenta biraz asagida ama ilerleyen aylarda yukari cikar no problem dedi.
onun disinda hersey normalmis.epey bir buyumusuz 1 ayda.

nihayyeeettt..
canım gozunaydın gozunuzaydın prenseslere bir prenses daha eklendii.
Allah öpüp koklayacagın gunleride nasip etsin.
cookkk sevindim senin adına ya yine göstertmeseydii kucuk hanım :)
pekte edepli olucak masallah :))

nihayyeeettt..
canım gozunaydın gozunuzaydın prenseslere bir prenses daha eklendii.
Allah öpüp koklayacagın gunleride nasip etsin.
cookkk sevindim senin adına ya yine göstertmeseydii kucuk hanım :)
pekte edepli olucak masallah :))

sagolasin canm.evet ya bu ayda gostermeseydi hatun.cinsiyeti ogrenince bu kadar duygulandim.kimbilir kucagima alinca nasil olur diyorum.
rabbim o gunleride gostersn ins saglicakla

Back
X