• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
BEN 17. haftanın sonunda hissetmeye başlamıştım ilk..
sonrasındada hep artarak devam etti..
şu anda belli bi düzeni var, gün boyu çok hareketli akşam saat 9 dan sonra hiç kıpırtısı olmuo...sbh da 9 gibi falab başlıo..
ama kıyaslama cnm kendini kimseyle...sonuçta içerde her bebeğin pozisyonu farklı..

maşallah annesi umarım doğunca da böyle olur...:emir_bebek:

aslinda kendini saklamasindan belliydi cimcimenin ama yinede meraklandim 21.ci haftamda ogrendim bir kizim daha olacakmis :) 2kizim vardi 3.cude kiz bu aksam 4 boyutlu ultrasona girdim hersey cok iyiydi beyin gelisimi damarlari sagligi cok yerindeydi cinsiyetinden cok bunlari duymak bebegimin iyi oldugunu duymak onemliydi.. tamam itiraf ediyorum 2 kizim var diye bu defa oglum olsun istedim icten ice ama allahim boylesini hayirli gordu simdi tek dilegim sag salim kucagima almak bebegimi. :31:

çocuklarını başkalarına emanet edecek arkadaşlarım ne olur şu görüntüleri izleyin.....
Bu çocuk sizin çocuğunuz da olabilir!.. | Mynet Haber
:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

dün akşam da habertürk te Sansürsüz programının başında bakıcı dehşeti diye video yayınladılar,resmen zorla uyku ilacı veriyo çocuğa bütün gün uyusun diye,kafasına vuruyo,yavrum nasıl ağlıyo var ya,içim çok kötü oldu izlerken.Yiğit Bulut daha çok görüntü var ama yayınlayamıyoruz dedi,küçücük bebeği dudağından öpen,başka şeyler yapan vs varmış,lisanssız çalışıyormuş bu bakıcılar,aslında şirketler bunları eve gönderiyormuş, aileler de profesyonel sanıyorlarmış şirket gönderince ama gel gör ki yasal dayanağı olmayan,lisanssız şirketmiş bunlar .Bakıcı aranacaksa da çevrede birinini çocuğuna bakmış,insanlar güvenip de memnun kaldığı birilerini araştırmak gerekli,bilmediğim şirketin nesine güvenicem ki ben.Benim annem bakıcak ben işe başlayınca,o konuda rahatım ama bakıcı tutacak bile olsam,bazı arkadaşlarım bakıcıyı ev işi ıvır zıvırı yapsın diye tutup,yanında bir de aileden birini bıraktılar evde çocuk küçükken.Mesela ananane ,babanne evde ama bakıcı da var,ayak işlerini,mama hazırlama,alt değiştirme,bebeğin ütüsüydü çamaşırıydı,ortalığı toplamasıydı falan bakıcı yapıyo,aile büyüğü de evde oluyo,daha çok bebekle ilgileniyo,en azından evde varlığı yetiyo.Ya da eğer başka şehirdeyse aile mutlaka odalara gizli kamera koymalı,benim bazı arkadaşlarım ilk başlarda bakıcıya söylemeden kamera yerleştirmişti,baktılar sorun yok,içleri rahat bırakıyorlardı.İçim parçalandı akşam izlerken resmen,ne travma çocuk için yaa :5:

aslinda kendini saklamasindan belliydi cimcimenin ama yinede meraklandim 21.ci haftamda ogrendim bir kizim daha olacakmis :) 2kizim vardi 3.cude kiz bu aksam 4 boyutlu ultrasona girdim hersey cok iyiydi beyin gelisimi damarlari sagligi cok yerindeydi cinsiyetinden cok bunlari duymak bebegimin iyi oldugunu duymak onemliydi.. tamam itiraf ediyorum 2 kizim var diye bu defa oglum olsun istedim icten ice ama allahim boylesini hayirli gordu simdi tek dilegim sag salim kucagima almak bebegimi. :31:

Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.bende cumartesi günü 21.haftamda öğrendim 3. bebeğimi bekliyorum 3de erkek.baştan beri erkek hissediyodum ama eşiminde benim de gönlüm kızdan yanaydı.Rabbim bunu uygun gördü demekki.ama ne yalan söyliyem kızları görünce çook özeniyorum o saçlarıyla uğraşmak falan ne müthişdir kim bilir:5:

Günaydın kızlar,

Benim oğluşum :nazar: çok hareketli annesine hep ben burdayım diyor :)
Ama minnak vuruşlarını göbeğimin bir parmak kadar aşağısında hissediyorum ayakta iken , yatında da ya sağ ya sol da :)

Perşembe günü 4 boyutlumuz var Allah nasip ederse bakalım neler dicek bize :)
Dualarınızı eksik etmeyiniz. İnşallah şu idrar birikmesi normal geçecek bir durumdur.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın kızlar ve bebişler..
rabbim hepimize sağlık sıhhat versin.
kontrollerimiz iyi geçsin.
bol tepikli günler diliyorum.

günaydın güzel annişler biz geldik kızçemle..

Günaydın kızlar,

Ama minnak vuruşlarını göbeğimin bir parmak kadar aşağısında hissediyorum ayakta iken , yatında da ya sağ ya sol da :)

Dualarınızı eksik etmeyiniz. İnşallah şu idrar birikmesi normal geçecek bir durumdur.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
maşallah oğluşuna:nazar::nazar: inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin canım..

günaydınlaaar...
biz bugün erkenciyiz galiba kronik bronşitim özlemiş beni, boğazım fena korkuyorum :18:
ay çok geçmiş olsun..

günaydınlarrr:31:

Günaydın kızlar,

inş. çabucak geçerde kafan rahatlar cnm...hayırklısıyla sende atlatda şu detaylıyı inş.
günaydınlaaar...
biz bugün erkenciyiz galiba kronik bronşitim özlemiş beni, boğazım fena korkuyorum :18:

anom seni bu saatte uyandırdığına göre...bayağı fenasın hı..geçmiş olsun cnm..

günaydın annişkolarrrrr:21:

ya benim kızım sabahları ve akşamları otobüse binince şaha kalkıyo resmen:9:
acaba otobüste sallanmak hoşunamı gidiyo yoksa rahatsızmı oluyo anlamadım:9:

günaydın annişkolarrrrr:21:

ya benim kızım sabahları ve akşamları otobüse binince şaha kalkıyo resmen:9:
acaba otobüste sallanmak hoşunamı gidiyo yoksa rahatsızmı oluyo anlamadım:9:

parisscim benim kız da öyle.. bayılıyo yolculuğa.. otobüs metrobüs metro tramvay hiç fark etmiyo.. o kalabalıkta şebelek şebelek sırıtıyorum..

günaydın kızlar,
yaa benim kızımda hala hareketlilik yok.... :17: doktorum 2 haftaya hissedersin dedi ama bende istiyorum artık hareketlerini hissetmeyi..
bu aralar psikolojim çok bozuk..bir gülüyorum bir ağlıyorum..bir sinirliyim bir sakinim.bende şaştım valla...

Bizimki başlarda daha çok sert tekmeler savuruyordu son günlerde balık gibi kayıyor sürekli yeri mi daraldı acaba :emir_bebek:

Ya bir de ben 50 kg ile başladım hamileliğime ve 56 kg oldum ama son 2 haftadır 1 gr bile almadım. Bu normal mi sizce ?
Çünkü her sabah aç karnına düzenli tartılıyorum ve 2 hafta öncesine kadar hep farklı rakamlar görürken 2 haftadır 56'dan 1 gr şaşmadı.

günaydın hamişler.mersinde hava puslu bugun pek havanın tatı yok acıkcası benım oglan daha uyuyor sanırım.hareket yok.dün gece babası ilk deva hıssettı ay ben cok mutlu oldum

Bizimki başlarda daha çok sert tekmeler savuruyordu son günlerde balık gibi kayıyor sürekli yeri mi daraldı acaba :emir_bebek:

Ya bir de ben 50 kg ile başladım hamileliğime ve 56 kg oldum ama son 2 haftadır 1 gr bile almadım. Bu normal mi sizce ?
Çünkü her sabah aç karnına düzenli tartılıyorum ve 2 hafta öncesine kadar hep farklı rakamlar görürken 2 haftadır 56'dan 1 gr şaşmadı.

normal tatlım bu durum merak etme.bundan sonra kg daha hızlı bır artııs olacaka bende 67-68 basladım suan 71 kg olmusum artık bundan sonra kim tutar bızım ama yemene dikkat et su icmeyı unutmayın:56:

günaydın kızlar,
yaa benim kızımda hala hareketlilik yok.... :17: doktorum 2 haftaya hissedersin dedi ama bende istiyorum artık hareketlerini hissetmeyi..
bu aralar psikolojim çok bozuk..bir gülüyorum bir ağlıyorum..bir sinirliyim bir sakinim.bende şaştım valla...

no panikk
inşallah en kısa zamanda hissedersin.

Back
X