Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 10 kg aldım :))
İyi geceler annecikler..
Biumut, ismin Sare'ydi dimi.. Ben de bebeğime Sare ismini düşünüyorum da, çok zorluk çıkaran bi isim değil dimi?
Ya Öykü ya da Sare olacak kızım, karar vermek ne zormuşş![]()
cnm daha tarih belirlemedik..hbr vericem mutlaka..maşallah maşallahh
elinide göbişine koymasaymışsın bide göbişide görürdük[/Q
elimi koymadığım bi fotom da var ama orda hiç göbeğim belli olmuyor o yüzden bunu koyayım dedim petuşcuğumm bu arada biz ne zman buluşuyoruz istanbul anneleri olarak?
bugünki baş dönmelerimden sonra duramadm sağlık ocağına gittim tansiyonum 14 e 9 açlık şekerim ise 126 ya çıkmış
hemen acile gittik kızım gayet iyiymiş.tahlil yapmak için sabah gelmem gerektiğini söylediler hiçbşy yapmadan geri gönderdiler..şuan tansiyonum 13.7 civarı..inş sorun yaşamam ama hala inanılmaz bi baş ağrısı ve aralıklarla gelen başdönmesi mevcut.Rabbim hepimizin yavrularına sağlık versn inş
bugünki baş dönmelerimden sonra duramadm sağlık ocağına gittim tansiyonum 14 e 9 açlık şekerim ise 126 ya çıkmış
hemen acile gittik kızım gayet iyiymiş.tahlil yapmak için sabah gelmem gerektiğini söylediler hiçbşy yapmadan geri gönderdiler..şuan tansiyonum 13.7 civarı..inş sorun yaşamam ama hala inanılmaz bi baş ağrısı ve aralıklarla gelen başdönmesi mevcut.Rabbim hepimizin yavrularına sağlık versn inş
gule gule canım ya öyle deme sen böyle dediginden beri
sabah namazından sonra uyutmuyo benii
hadi annem hadi kuzum die die 1 saat sonra sıızp kalıyorum :)
ben bugün öğlen yemek aramda 2. doz tetenoz aşımı olcam..
sonra başka aşı vs. kalmıo dimi?
sağlık ocağıyla işimiz bitio dimi?
dün kolum hiç acımadı diye size hava atmıştım emmeeee
dün gece ağrıdan uyuyamadım
Allah dedi sen böyle yaparsan böyle olur
![]()
uyyy kıyamam böbeme...
benimde sağ kalça kemiğimin ağrısı artık uyutmaz oldu yea..
şu magneuzyum tozunu içmeyi ihmal ediom..
gece dönemiom bile ağrısından..
yolda yürürken resmen sağ bacam aksıo![]()
uyyy kıyamam böbeme...
benimde sağ kalça kemiğimin ağrısı artık uyutmaz oldu yea..
şu magneuzyum tozunu içmeyi ihmal ediom..
gece dönemiom bile ağrısından..
yolda yürürken resmen sağ bacam aksıo![]()
geçmiş olsun cnm...Günaydın annişler bizde geldik oğluşla yine işbaşı ve hala nezle bu burnum çeşme mübarek![]()
hepinize gunaydinlar kizimla biz geldik.kahvaltimizi yaptik.nasilsiniz guzel annisler bakalim
bende 10 mart gibi felan çıkcam sanırım..3 aydan az bi zmn kaldı izne çıkmaya:))ben şimdi martın 31ın 31inden geri sayım yapıcam
izne çıkacağım gün için
sabahları zor kalkıyorum yataktan yaaa
bende içmiyorum yaklaşık1-2 haftadır.
ve ağrılarım arttı zorla kaşındım:18: