2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar lcw internetten sipariş verdinizmi hiç...mağazalarda internetteki çoğu model yok...internetten sipariş vericem ama bedenimi nasıl ayarlayacağımı bilemedim..yardımcı olabilecek varmı?

Ben kot tulum aldım canım hamile kalmadan önce 36 bedendim kendi bedenimi aldım oldu. Ben 6 kg aldım buarada.
Sen ne alacaksın alt mı üst mü?

slm kızlaaar... nassınız bakalım?
bugün ayın 15'i yupiiiiii:))) birazdan çıkıp kızıma deli gibi alışveriş yapacağım.
akşam atarım foruma fotoları...

hamile olmanın en zorlandığım yanı giyinmek oluyo..sizler nerelerden alışveriş yapıyorsunuz...
cnm ben lcw dan hem hamile reyonundan hem normal reyondan aldım bişiler.
adil ışık normal reyondan aldım.
elbise daha çok giyyorum..onlarında hiç biri hamile reyonundan değil.
şanslıyızki bol kesim elbiseler çokca var, hem sonrada giyebilirim die öyle aldım..dahada almam bunlar yeter:)
slm kızlaaar... nassınız bakalım?
bugün ayın 15'i yupiiiiii:))) birazdan çıkıp kızıma deli gibi alışveriş yapacağım.
akşam atarım foruma fotoları...

ollyyyyyyyyyyyyyyyyy
bizimde babamızın akşam halı saha maçı günü
doğal olarak benimde vitrin baka baka eve gitme günüm:)
ama kafaya koydum sadece bakmıcam alıcamada bugünnnnnnnn:10::10::10:

üst almayı düşünüyorum evet...ama çok kararsız kaldım...ne yapsam diye..

Ben bir tane şu bebekli tshirtlerden almıştım medium aldım normalde small giymeme rağmen rahat olsun istedim ve gayet iyi oldu.
2 adet kot ve 1 adet kot tulum aldım onlarda 36 beden yani hamilelik öncesi bedenim. Onlarda gayet iyi.
Buarada internetten aldığın ürünü beğenmezsen geri gönderebiliyorsun kargo ücretini de onlar ödüyorlar. Bununla ilgili bölümü oku sitesinden istersen.

hamile olmanın en zorlandığım yanı giyinmek oluyo..sizler nerelerden alışveriş yapıyorsunuz...

Ebru Hamile giyimde indirimleri falan takip ettim, genelde ordan aldım ve de çok memnunum, özellikle de kot pantolon ve fitilli kadife pantolon almıştım onlar baya işimi gördü.Ge-Be'den de siyah tayt aldım.
LCWnin online mağazasından esprili tshirt aldım. Bunun dışında kendi bol elbisem ve jilem vardı birkaç tane.
Şimdilik sanırım yetiyor, daha almam

Kızlar ya 24 mart ta ablamın kızının düğünü var ben ya şişko olarak düğüne katılcam tabi erken olmazsa bebek tarih 16/04/2012 bakalım nasıl olacak elbise almam lazım ki şimdide giyeyim :9: nasıl bişe alsam yaff

ayy bugün okulda yerli malı haftasını kutladık...
fırsattan istifade dedik ki bizler de bir şeyler yapalım da oturur yeriz. a
maa nasıl bir yemek :))) 9 aylık modundayım şu anda:) ders falan anlatamadm sonra.
merdivenlerden bir çıkışım var komedi :))

kızlar lcw internetten sipariş verdinizmi hiç...mağazalarda internetteki çoğu model yok...internetten sipariş vericem ama bedenimi nasıl ayarlayacağımı bilemedim..yardımcı olabilecek varmı?

canım inanır mısın salı aldım dün geldi..ben mağazasında hamile bedeni olarak L giyiyorum ama istediğim modelde kalmamıştı XL aldım zaten lastikli bluzdu oldu valla..normalde 40 beden giyiyosan L oluyo diyebilirim..
bi de iadede ek kargo ücreti almıyo tutturamasan bile değiştirebilirsin

ayy bugün okulda yerli malı haftasını kutladık...
fırsattan istifade dedik ki bizler de bir şeyler yapalım da oturur yeriz. a
maa nasıl bir yemek :))) 9 aylık modundayım şu anda:) ders falan anlatamadm sonra.
merdivenlerden bir çıkışım var komedi :))

ay dilşahhhh aynen bende fırsattan istifade bulduğumu yedim,çocuklar hocam bundanda yiyin bebeğin canı istemiştir diyolar :27: bende hiç kilo almadım nasıl olsa diye bugün aştım sınırı ama dıkandım resmen :23: :23:

ya bende pek bişey almadım daha ,15 tatilde hallderim diye.bebemin donu bile yok :27: çok mu yavaşım,petuşşşşa bakınca benm çocuk totosu açık doğcak yawrum :9:

ay dilşahhhh aynen bende fırsattan istifade bulduğumu yedim,çocuklar hocam bundanda yiyin bebeğin canı istemiştir diyolar :27: bende hiç kilo almadım nasıl olsa diye bugün aştım sınırı ama dıkandım resmen :23: :23:

o kadar çok tatlı yedim ki kuzum horon tepiyo içerde:))

ya bende pek bişey almadım daha ,15 tatilde hallderim diye.bebemin donu bile yok :27: çok mu yavaşım,petuşşşşa bakınca benm çocuk totosu açık doğcak yawrum :9:

yea yefrum...şimdi toplu alim diorum..ama onun için toplu bide para lazım:27::27:
ee oda bizde yok...her ay çaktırmadan 50 lik 100 lük bişi sıkıştıryom araya öenio gidio:)
bende bakıom herkes bişi almış anam benim çocuğun donu bile yok...
aldıklarımı sayıyım bak..
- bakım ürünleri..
- 10-15 tane heveslen alınmış tulum, önlük, pantol, yelek
- uyku seti(babannesi almış)
- 4-5 tane peluş oyuncak
- 4 don, 2 atlet:)))
gördüğün gibi elle tutulur bişi yok..
leğen, tas, biberon, emzik, yatak, döşek, beşik, dolap, halı cibinlik, banyo termometresi, oda termometresi, ateşölçer stelizatör ayakkabı, patik, araba.....offf hani nerde nerde......:14::14::14:
her gün eve gidince eşime soruom kaşlarımı aşağı indirip..biz fakirmiyizzzzzzz:14::14::14:

yea yefrum...şimdi toplu alim diorum..ama onun için toplu bide para lazım:27::27:
ee oda bizde yok...her ay çaktırmadan 50 lik 100 lük bişi sıkıştıryom araya öenio gidio:)
- bakım ürünleri..
- 4-5 tane peluş oyuncak
leğen, tas, biberon, emzik, yatak, döşek, beşik, dolap, halı cibinlik, banyo termometresi, oda termometresi, ateşölçer stelizatör ayakkabı, patik, araba.....offf hani nerde nerde......:14::14::14:
her gün eve gidince eşime soruom kaşlarımı aşağı indirip..biz fakirmiyizzzzzzz:14::14::14:

bende her gece diyom eşime sen ne rahatsın diye , alıncak çok şey var ya.ben burda herşeyi bulamıyom o yüzden 15 tatilde izmirden falan toptan alıyım diyorum.siz o konuda şanslısınız.bebek şekeri olayını naptın?ben bakıyom baktıkça kafam karışıyo gözüm dönüyo.kapı süsüde istiyom offff offffff,borçlar olmıcak ben çoktan alırdım herşeyi de işte :14: :14: :14:

- bakım ürünleri..
- 4-5 tane peluş oyuncak

hiç bilem sabırlıyız diyelim :20::20:

Son düzenleme:
kızlar bu da sabah tchibodan aldığım 2 li bady bu yeğenim kızına tcibodan böyle badylerden almış çok memnunmuş o kadar yıkanmış ne çıtçıtları nede penyesi hiç bozulmamış bende o yüzden tchibodan hergördüğümde bady almaya çalışçam ben 62/68 bedenini aldım ama evde bakınca biraz küçük gibi geldi yada ben bebişi böyle bayağı büyük bişey bekliyom :1::1:

Tchibo.com.tr || Erkek Uzun Kollu Body 86/92

Back
X