kezban abladan ben de iyi bir elektirik aldım.konuştuk iki kez telefonda.önce biraz tedirgin oldu seni söyledim hemen ben de:)...inşallah memnun kalırım da lohusalık döneminde en azından temizliği düşünmem.sık sık çağırırım onu.zaten aklım sürekli bebeğimde sona yaklaştıkça daha çok evhamlanıyorum.o nedenle çok hafif işler dışında yapamam bişey.normal deoğumdan çok korkuyorum ben doktorumla açık açık konuştum tam sezeryana karar verdik bu sefer vicdanen rahatsız hissettim kendimi.herşey yolunda görünüyor çünkü normal akışa müdahele etmek ne kadar doğru bilmiyorum ki?acaba normal mi olsa demeye başladım şimdi de.bir dahaki randevuma kesin kararı vereceğiz bakalım.ben de bikonuda kararsızım.ameliyatın olduğu ilk gün kim kelcak seninle.ben eşimin kalmasını çok istiyorum o biraz istekisz çok üzülüyorum o isteksiz olunca.yine de ısrarcı olsammı bilemedim.sen ne düşünüyorsun?
İnşallah memnun kalırsın canım ben en son 2 yıl önce falan aldım Kezban ablayı sonra yarım gün kadın bulunca ona geçtim. Bize evi de uzak Eryamanda olduğumuz için. Çocuk olunca bir kadın şart başta annelerle idare ederiz durumu da sonra iş başa düşünce yardımcısız olmaz.
Benim de süreç normal gidiyor ama benim doktorum direk sezaryen dedi benim de işime geldi açıkçası. Zaman ayırmıyorlar normal doğuma pek özellikle prof.lar. Bir de genel anestezi yapacak ben spinalden çok korkuyordum ama benim doktorum tercih etmiyor spinali ona da sevindim.
Hastanede annem kalıcak benimle ve bence anne kalmalı çünkü sezaryen olduğunda alttan kanaman olacak. Belki altını bağlayamayacaklar o şekilde yürümek zorunda kalacaksın. WC işleri falan da kolay değil. O yüzden eşimin o halde benimle uğraşmasını istemem açıkçası. Annemle daha rahat olurum. Bence isteksizse ısrar etme haklı çünkü senin yerine kendini koyup seninle yeteri kadar ilgilenmesi kolay değil bir erkek için.
Ben de eşime doğuma girecekmisin diye sordum o da bu konuda isteksiz. Ben aslında sadece kameraya çekmesi için istiyorum doğuma girmesini ama isteksiz olunca ısrar etmedim. Kendimi onun yerine koydum da ben de istemezdim :) Belki bir kız arkadaşımdan rica ederim girip kameraya çekmesini.