Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben de 34. Haftamdayım. Sor canım biliyorsak yardımcı oluruz tabi.
Bebeğim hareket ettiği zaman sertlik degiyor kafası mı tecrübenizle cevab bekliyrum
Canım başaşağı döndü mü? bebeğin döndüyse o sertlik genelde poposu oluyor. Ultrasonda doktor öyle gösterdi bana. Baş aşağı duruyor ve sadece sağa ve sola yaslanabiliyor yaslanınca karşıya doğru bacaklarını uzatıyor.
İnşallah memnun kalırsın canım ben en son 2 yıl önce falan aldım Kezban ablayı sonra yarım gün kadın bulunca ona geçtim. Bize evi de uzak Eryamanda olduğumuz için. Çocuk olunca bir kadın şart başta annelerle idare ederiz durumu da sonra iş başa düşünce yardımcısız olmaz.
Benim de süreç normal gidiyor ama benim doktorum direk sezaryen dedi benim de işime geldi açıkçası. Zaman ayırmıyorlar normal doğuma pek özellikle prof.lar. Bir de genel anestezi yapacak ben spinalden çok korkuyordum ama benim doktorum tercih etmiyor spinali ona da sevindim.
Hastanede annem kalıcak benimle ve bence anne kalmalı çünkü sezaryen olduğunda alttan kanaman olacak. Belki altını bağlayamayacaklar o şekilde yürümek zorunda kalacaksın. WC işleri falan da kolay değil. O yüzden eşimin o halde benimle uğraşmasını istemem açıkçası. Annemle daha rahat olurum. Bence isteksizse ısrar etme haklı çünkü senin yerine kendini koyup seninle yeteri kadar ilgilenmesi kolay değil bir erkek için.
Ben de eşime doğuma girecekmisin diye sordum o da bu konuda isteksiz. Ben aslında sadece kameraya çekmesi için istiyorum doğuma girmesini ama isteksiz olunca ısrar etmedim. Kendimi onun yerine koydum da ben de istemezdim :) Belki bir kız arkadaşımdan rica ederim girip kameraya çekmesini.
evet haklısın ama bu kadar zor zaman geçirdik biraz da onlar destek olsun hemde görsünler hiç kolay bişey yaşamadığımızı.ne bileyim sürece ilk başta dahil etmek istiyorum galiba ben.neyse sonlara doğru hala istemezse ne yapayım ısrarcı olmam.bir de doktorun neden spinali önermedi merak ettim.benim doktorum epidurali öneriyor ısrarla.
EVET Canım dedğin gibi kasığımın orda hafif sertlik var bende döndümü die düşündüm çünkü hıçkırını kasığıma yakın bi yerde hissediorum biraz yukarda sol trafta yani büyük bi sertlik karsı sag tarafta ayakları var sanırım ama yoğunluk sag tarfta poposu o taraftaysa tanı senn dediğin gibi
evet haklısın ama bu kadar zor zaman geçirdik biraz da onlar destek olsun hemde görsünler hiç kolay bişey yaşamadığımızı.ne bileyim sürece ilk başta dahil etmek istiyorum galiba ben.neyse sonlara doğru hala istemezse ne yapayım ısrarcı olmam.bir de doktorun neden spinali önermedi merak ettim.benim doktorum epidurali öneriyor ısrarla.
Bence zaten sürece dahil olacaklar ama baştan çok baskı yaparsak korkar kaçarlar gibi geliyor. O yüzden tatlı tatlı sürece dahil edebiliriz :) Doktorum spinali önermedi değil onun yöntemi genel anestezi herkese aynı yöntemi uyguluyor hiç kafanı karıştırma başka yöntemlerle bana güven dedi. Her doktor farklı düşünüyor. Son dönemde doktorların çoğu spinal yapıyor.
Evet ben de döndüğünden beri hıçkırığını aşağılarda hissediyorum.
CANIM GECE YATARKEN NEGİBİ SORUNLAR YASIYON BEN SAGA SOLA YATARKEN KORKUYOM BİŞEY OLCAK BEBEĞİM DİYE ESİM KORKMA OKESENİN İÇİNDE BİŞEY OLMAZ DEDİ BİŞEY OLMAZ AMA KORKU VERİOM KENDİ KENDME DOĞUM AYIN KACNDA BİDE
anlıorum cnm 82 lira ilaç. yok ya yazamıo bende yarın sağlık ocağına kaydımı kesin bişekilde yaptırıp doktora yazdıurıcam artık öyle oluomuş sanırım.üstelik bnm çocukluktan beri 12 yaşıma kadar çektiğim bi çk şeye alerjimde vardı sonra egzema çıkıo yazları sağ elimde hassas bi vücudum var gıcık oluorum kendime bazen ve sanırım depresyona ramak kaldı bende![]()
Bebeğim hareket ettiği zaman sertlik degiyor kafası mı tecrübenizle cevab bekliyrum
benim bebek de kafa aşağıda,ayakları sağ boşluğumda,kaburgamı ittiryo bazen,ayak olduğunu sivri bir sertlik olmasında anlıyorum,kafa daha büyük olur çünkü,bir de hıçkırınca sol kasığıma yakın hissediyorum pıtlamalrı,sanırım midemin altıyla karnım civarında da poposu falan var,bazen küçük tepecik gibi olup iniyo![]()
Evet ben de döndüğünden beri hıçkırığını aşağılarda hissediyorum.
CANIM GECE YATARKEN NEGİBİ SORUNLAR YASIYON BEN SAGA SOLA YATARKEN KORKUYOM BİŞEY OLCAK BEBEĞİM DİYE ESİM KORKMA OKESENİN İÇİNDE BİŞEY OLMAZ DEDİ BİŞEY OLMAZ AMA KORKU VERİOM KENDİ KENDME DOĞUM AYIN KACNDA BİDE
Ben hamile yastığı kullanıyorum o yüzüstü dönmemi engelliyor ve hem karnıma hem sırtıma detek sağlıyor. Benim tek korkum yüzüstü yatmaya kalkarsamdı ama yastık sayesinde dönemiyorum zaten o yüzden rahatım. Sağa sola yatarken hiç korkma birşey olmaz mümkün olduğunca sola yatmaya çalış hem organlara baskı azalıyormuş hem de bebeğe giden kan akışı hızlanıyormuş. Benimkinin ayakları sola doğru olduğu için pek yatırmıyor sola ama mümkün olduğunca sola yatmaya çalışıyorum
merhaba ben de 34. Haftamdayım. Sor canım biliyorsak yardımcı oluruz tabi.
Selam kizlar nasilsnz.iyisinzdir ins.ya bugun o kadar cok yoruldmki.disardaydim.eve geldm bayilacak gibi oldum.sizlerde benm gibimisnz disari cikinca.yoksa bendemi bir anormallik var anlamadm
Ben de öyleyim valla dün 2 saat alışveriş merkezindeydim eve geldiğimde bitik haldeydim saat 22.30da uyudum sabah 9a kadar. Sabah uyandığımda da sanki hiç dinlenmemiş üstümden kamyon geçmiş gibi uyandım. Artık çok ağırlaştık zaten bu haftalarda halsizlik oluyomuş öyle yazıyor internette de.
İnşallah memnun kalırsın canım ben en son 2 yıl önce falan aldım Kezban ablayı sonra yarım gün kadın bulunca ona geçtim. Bize evi de uzak Eryamanda olduğumuz için. Çocuk olunca bir kadın şart başta annelerle idare ederiz durumu da sonra iş başa düşünce yardımcısız olmaz.
Benim de süreç normal gidiyor ama benim doktorum direk sezaryen dedi benim de işime geldi açıkçası. Zaman ayırmıyorlar normal doğuma pek özellikle prof.lar. Bir de genel anestezi yapacak ben spinalden çok korkuyordum ama benim doktorum tercih etmiyor spinali ona da sevindim.
Hastanede annem kalıcak benimle ve bence anne kalmalı çünkü sezaryen olduğunda alttan kanaman olacak. Belki altını bağlayamayacaklar o şekilde yürümek zorunda kalacaksın. WC işleri falan da kolay değil. O yüzden eşimin o halde benimle uğraşmasını istemem açıkçası. Annemle daha rahat olurum. Bence isteksizse ısrar etme haklı çünkü senin yerine kendini koyup seninle yeteri kadar ilgilenmesi kolay değil bir erkek için.
Ben de eşime doğuma girecekmisin diye sordum o da bu konuda isteksiz. Ben aslında sadece kameraya çekmesi için istiyorum doğuma girmesini ama isteksiz olunca ısrar etmedim. Kendimi onun yerine koydum da ben de istemezdim :) Belki bir kız arkadaşımdan rica ederim girip kameraya çekmesini.
Ben yurtdisindaym canm.bizm burda esinin doguma girmesi zorunlu.yani istemezse girmezde ama zaten kimsen olmuyo anne baci esin mecbur giriyo.zaten dilleri farkli o telasede esim yanimda olursa iletisimimde rahat olr hemsirelerle vs.hem bana destek olmasini istiyorm yanimda olsun elini tutayim ondan guc alayim...
sezeryanda alttan kanama olur demissn ya normal dogumdada oluyoki kanama.bide neden altina baglamiyolar onu anlamadm canm
bende azcık yürüyünce nefes nefese kalıyorum
iyice ağırlaştım artık kendimi yaşlanmış gibi
hissediyorum bazen
bende azcık yürüyünce nefes nefese kalıyorum
iyice ağırlaştım artık kendimi yaşlanmış gibi
hissediyorum bazen