Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar kanalturk te derya baykal da hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili konuşuluyor.haberiniz olsun
Çok uykum var şekerler çookk,
ben bu hafta bırakacağım sanırım Gosenay dayanamıyorum.
Gücüm yohhh
ayrıca bu resmi magnete bastırıp bebek şekeri yapmak istiyorum...Eki Görüntüle 365818
Gücüm yohhh
ayrıca bu resmi magnete bastırıp bebek şekeri yapmak istiyorum...Eki Görüntüle 365818
File kullanmak emniyetli bence. Ben içi köpük dolu filelerden aldım onlar yastık gibi oluyor hem bebek rahat ediyor hem de daha güvenilir. Yeğenime kullanıyorlar gerçekten kullanışlı.evet benim de asla yapamayacagım bir sey herhalde.çocuk düstü düsecek..bakalım biz nasıl yapıcaz bu işleri..büyükler yardım eder yıkama işine diye düsünüyorum
cnm Allah kurtarsın.Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah....doktor çatı muayenesi mi yapıyor 35.haftanın sonunda?kızlar şu an hastanedeyim... Normal muayene için gelmiştim. 5cm açılmış. Doğum bekliyoruz şimdi. Kasılma fln varsa hiç beklemeyin hemen gidin doktora. 35 hafta bugün bitmişti benim. Oğlum da 2600gr mis.. Herkese hayırlı doğumlar nasib etsin allah. Benim için dua edin..
ben izmirde bir çocuk cerrahıyla görüştüm.sünnet ilk 3 hafta içinde yapılırsa daha iyi olurmuş.eşimle sıcak bakıyoruz bu konuya,doktorlar da çok öneriyorlar,ama hemen doğar doğmaz değil de 2 aylıkken falan yaptıralım diyoruz,doktor falan araştırmak lazımö,bir de 40 günlük erkek bebeği olan arkadaşlar var,onlar yaptırmayı düşünüyolar,bi görelşm,doktordan memnun kalırlarsa biz de aynı yere yaptırırız diyoruz.Bebeklerde ağrı eşiği düşük olduğundan ve idrarları steril olduğundan yara daha çabuk iyileşiyormuş,bir de hatırlamadıkları için kolay oluytomuş,emdikleri iiçn anne sütü ağrı kesici görevi de görüyomuş,ağrı kesiciye gerek kalmıyomuş sünnetten sonra
Canim allah yardimcin olsun...saglikla sihhatle alirsin ins. Bebisini kucaginakızlar şu an hastanedeyim... Normal muayene için gelmiştim. 5cm açılmış. Doğum bekliyoruz şimdi. Kasılma fln varsa hiç beklemeyin hemen gidin doktora. 35 hafta bugün bitmişti benim. Oğlum da 2600gr mis.. Herkese hayırlı doğumlar nasib etsin allah. Benim için dua edin..
Buralarayim cnm..petuşta yok ortalarda haberiniz varmı:26:
kızlar güzeller fıstık hatunlar hepinizi çokçok öpüyorum
nasılsınız iyi misiniz evimizde internet olmadıgı için
sizden mahrum kaldım yokluğunuzu inanılmaz hissediyorum
kendimi yalnız hissediyorum
eee ne var ne yok doğum yapan filan var mı
topiğe hakim olan bi annecik az biraz bilgi versn bana
herkesn her şeyi yolundadır inşallah
37. haftamdaym normal doğumu bekliyorz bakalım bi aksilik olmassa inş
14 kilo ben aldım oğluşum da 3059 gram olmuş
nasılıs ???![]()
Gücüm yohhh
petuş senin için hastanede suyu gelmiş demişler bikaç sayfa önce.ben ismimi yanlış gördüm acaba?
bizde vercez bizde,ben eski halimden daha çok vericem diye düşünüyorum,inşallahhhhh,gerçi 57 le hamile kaldım 55 benim için ideal![]()
Banada oyle gelio:))) bende vercek kilo cok walla
73 le hamile kaldim 85 dim bu sbh:))
Esimde verio gazi dogumdan sonra 6 ayda 60 olursun dio
Dedim ver gazi ver gaziii![]()
Ayy ins. Cnm ne guzel..ben şöyle veririm diye düşünüyorum, ben çok çabuk kilo veririm normalde, biraz yoruluyum uykusuz kalıyım,stresli olyum hemen kilo veririm, bide çalışmadığım zamanlar çabuk kilo veririm, çünkü bana düzenli yemek kilo aldırıyo, eee evde olcam çocukla uğraşırken koşturcam uykusuz kalcam öyle olunca veririm diye düşünüyorum, tabi doğum bu hiç belli olmaz kesin konuşmamak lazım di mi![]()
12 almışın yivvrruumm iyi bence ben 14 aldım 71 kiloyum şimdi![]()