2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
çatı muayenesinde sınıfta kaldım, doktor normal doğum yapamayacağımı söyledi yoksa o vakte kadar normal gözüküyordu. neyse dedim ben de hayırlısı olsun, çocuk sıkışır falan korktum sezeryana alıştırdım kendimi, aydındayım ben, sen?

bende elazıgdayım canım isminde 23 varda ondan sordum elazığ pilakası

Allah yardımcın olsun gine allahtan günü belli bende ondan dolayı rahat rahat duruyom daha hastane cantasını bile hazırlamadım aniden bi gelse kızım beşigi bile yok :9: bende saydıklarının hepsi yapılacak bide duvar sildirmek istiyorum ama daha çok erken gibi geliyo son 15 gün başlasam yetişir gibime geliyo :52:daha tam kesin olmasada gecen ay doktorum 23 nisanda alırız dedi bekliyoruz yarına randavu aldım bigidip bakacaz erken gelmez umarım

canım son 2 haftaya bırakırsan yetiştiremezsin kadın alırsan yetişirde kendin yaparsan yetişmez son günlerde dahada ağırlaşırsın çünküdün halıyı siliyim dedim akşama kadar anca bitti acık eğiliyorum yoruluyom biyerlerim ağrıyo dinlenip bida yapıyom akşamda heryerim ağrıyo bu sefer o yüzden kendin yapacaksan erken başla derim bikaç hafta önce mutfağı hallediyim dedim buzdolabının içini mutfak dolapların içini duvarları silecem diye eğil kalk yapacam diye karnım indi bi gün sonra doktora gittim bebek doğum kanalına girmiş inmeye çalışıyo dedi doktor heran doğurabilirsin dikkatli ol dedi oyüzden erken başla son günler zor oluyo:96:

Merhaba, sizlere bir sorum olacak; karnin asagi indigini nasil anliyoruz? Ve ne zaman inmesi beklenior?inanilmaz nefes darligi ve kalp carpntisi hissediorum gerci ben erken dogum riski yuzunden prepar kullaniorm onun yan etksi olur demisti doktorum ama belki karnim indiğinde daha rahat ederim .,:(
Tesekkurler

canım son 2 haftaya bırakırsan yetiştiremezsin kadın alırsan yetişirde kendin yaparsan yetişmez son günlerde dahada ağırlaşırsın çünküdün halıyı siliyim dedim akşama kadar anca bitti acık eğiliyorum yoruluyom biyerlerim ağrıyo dinlenip bida yapıyom akşamda heryerim ağrıyo bu sefer o yüzden kendin yapacaksan erken başla derim bikaç hafta önce mutfağı hallediyim dedim buzdolabının içini mutfak dolapların içini duvarları silecem diye eğil kalk yapacam diye karnım indi bi gün sonra doktora gittim bebek doğum kanalına girmiş inmeye çalışıyo dedi doktor heran doğurabilirsin dikkatli ol dedi oyüzden erken başla son günler zor oluyo:96:

kadın gelecek canın tek yerler filan degil duvar filan olacak gibi degil hem dogum hemde bahar temizligi olcak artık o yüzden duruyom yoksa sırayla anca yapabilirdim halılarıda yıkamaya göndersem bi hafta on günde gelir diye hesap yapıyom genede doktorun verdigi tarihten 1 hafta önce bitsin istiyom ne olur ne onaz diye çünkü süpriz filan yapar

Merhaba, sizlere bir sorum olacak; karnin asagi indigini nasil anliyoruz? Ve ne zaman inmesi beklenior?inanilmaz nefes darligi ve kalp carpntisi hissediorum gerci ben erken dogum riski yuzunden prepar kullaniorm onun yan etksi olur demisti doktorum ama belki karnim indiğinde daha rahat ederim .,:(
Tesekkurler

canım biraz öncede söyledim çok temizlik yaptığım gün indiğini farkettim annem ve eşimde onayladı onlarda farketti şundanda farkettim midem artık yanmıyodu göğsüme baskı yapardı tekme atardı ondan rahatlamıştım böyle oldu bu arada amma çok farkettim lafını kullanmışım onu farkettim:60::1::1::1:

çatı muayenesinde sınıfta kaldım, doktor normal doğum yapamayacağımı söyledi yoksa o vakte kadar normal gözüküyordu. neyse dedim ben de hayırlısı olsun, çocuk sıkışır falan korktum sezeryana alıştırdım kendimi, aydındayım ben, sen?

Canim nasil kolay oluyormu cati muayenesi.cani yaniyormu insanin.hep tirsiyorum bu muayeneden

bende kadin aldim bugun.valla o kadar rahatki.dip bucak temizliyo heryeri.halilari,camlari sildi.evi supurdu.buzdolabinin ve bulasik makinasinin altini temizlettim.balkonu temizledi.simdi tuvaleti yikicak sorada utu.oooohhh banada hic bir is kalmicak.Kizlar tavsiyem hicc kendiniz ugrasmayin.cagirin ayda bir kadin tertemiz olsun eviniz:)bizim burda fiyatlar uygun oldugu icin 2 haftada bir geliyo kadin

evet canım salı günü artık hayırlısıyla bebeğime kavuşucam:49:heyecan stres nası olcak korkusu bebeğim nasıl olcak merakı herşey var şu anda allah hepimize hayırlısıyla bebeişlerimize kavuştursun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ay hayırlısıyla saglıkla kucagına al inş bebegini nasıl heycan içindesindir pfff :48:
Tesekkurler

çok geçmiş olsun cnm ama hamileliğin getirdiği sıkıntılar :32: karın inmesiyle ilgili hiç bi bilgim yok cnm :26:

selamm kızlarr:3:
parisimiz doğum yapmış,tebrik ediyorummmmm:118::118::118::118:
uzuuuun uzuuuuuun ömürler diliyorum simay bebeğine:119::119::119::119:

....bende dün kontrole gittim..doktor ölçtü biçti,2800gr olmuş Ezgi'm:16:
herşey yolundaymış bende 1 kilo almışım geçen aydan beri..nisanın 4'ünde çağırdı ama ben gitmeyi düşünmüyorum sancım olmadan:25:..kendi kendime karar aldım kanamam olmadan,suyum gelmeden,sancım olmadan veya günüm geçmeden önce bebeğimide hissediyosam gitmicem doktora:ssz:

evet canım salı günü artık hayırlısıyla bebeğime kavuşucam:49:heyecan stres nası olcak korkusu bebeğim nasıl olcak merakı herşey var şu anda allah hepimize hayırlısıyla bebeişlerimize kavuştursun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canımmm:48:topiğin 3 nolu annesi sen olcaksın o zaman inşallah,Ağrısız,acısız bi doğum diliyorum sana:16:

sağolun tecrübeli anneler

ondan değil de canım,geçen haftaya kadar bende hastaydım..hergün içiyordum ıhlamuru limonlu ve ballı gayet iyi geliyodu bana sıcak sıcak ama iyileştirmedi tabi sadece rahatlattı:108:

Back
X