2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim bebişiminkide 15 nisan hayırlısyla gelsnler inşallh, listeleri hangi sayfada hazırlıyosunuz bayanlar kolay gelsin?

benim bebeğimin tahmini doğum tarihi de 23 nisan.bebeğini kucağına almış arkadaşları tebrik ediyorum..ne güzel kavuştular bebeklerine..darısı sağlıkla ve hayırlısıyla başımıza..

sevgili hamişler benim bir sorum olacak size bende hamileliğin başından beri geçmeyen mantar enfksyonu vardı arada bir fitil antbytk krem vs kullandm ama bitmedi:(( bi kaç gndürde yoğun kötü akıntı var:((normal doğum yapmayı çok istiyorum ama bu enfeksiyon bitmediği için bebişime bi zarar verir diyede çok korkuyorum. yarın kontrolümüz var, sizce doktorumla sezaryn ihtimalinide konuşmalımıyım , yine antbyotk alsam geçeceğini hiç sanmıyrm:(( kaşıntıdan da akıntıdan da bıktım artık offf .... neyse çok dertli yazdım, öpüyorum hepinizi iyigünler

yok canım bilgi vermemiş ahddmccn...sanırım face grubundandı o,hiç bi bilgisi olmadan nasıl eklicem bilmiyorum bakalım:31:

?

canım güzel olmuş liste doğumlarla şenlenmş
ellerine sağlık.. artık bilgisi yoksa bilmiyorum nasıl olacak.
girdiğinde sorarz olmazsa..

Benide eklermisiniz face de listeyede.... Sat 13 Temmuz dogum en geç 30 Mart erken alincak.kilo 64 79 ....yas 29 olucak ....face nasıl ekliceksiniz

canım face değil bayansu alttaki listeye ekliyor..
oradan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476359-2012-nisan-annelerinin-yeni-takip-listesi.html

Son düzenleme:
listede bebeğimn adını görünce bi hoş oldum bide erken gelen bebekler var ne zaman gelicek acaba bizimkiler :)) ellerine sağlık liste çok pratik olmuş

çok teşekkür ederim orda ismimi görmek güzelmiş:)))):21:

ayy canım görememişim kusura bakma teşekkür ederim son adet tarihim 24 haziran bu arada o boş kalmış:54:

canım bide beklenen doğum tarihi yanlış olmuş 20 nisan değil 20 mart

bişee değil kızlarcım:54::54:
cemile 5 gün mü var annneeeemmm,hayırlısı olsun inş:54:
listede en başta oldun böylece:46:

Son düzenleme:
Listeye beni yazmamışssın arkadaşım vildan_drs son adet 14 temmuz beklenen tarih 20 nisan kilo 78-92 prensim olacak emir kayrahan (isim şimdilik bu kesin değil )eklerseniz sevinirim

Listeye beni yazmamışssın arkadaşım vildan_drs son adet 14 temmuz beklenen tarih 20 nisan kilo 78-92 prensim olacak emir kayrahan (isim şimdilik bu kesin değil )eklerseniz sevinirim

zelisssss
canım gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün bebeğini,uzun ömürlü olsun inşallah :)))))
darısı başımıza:1::1::1::1::1:

evet canım şafak 5 günleri bıraktım saat saymaya başlıycam nerdeyse allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah:49:

amin canım inş..

canım listeye sığmıyoruz artık karakter sınırını geçtik,şimdi seni listeye eklicem ama doğum yapan arkadaşları bu konunun en başındaki sayfaya taşıdım ok

doğum listesi burda:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/457826-2012-nisan-anneleri-paylasim-alani.html

Son düzenleme:
Ayy böyle gördükçe bi heyecan basıyo beni çok mutlu oluyorum

inş hepimizin doğumları güzel sağlıklı olur. Güzel doğum hikayelerimiz olur..

Zaman daraldıkça daha bir garip hissediyorum kendimi :49:

Back
X