2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
herkese merhaba. beni de listeye ekler misiniz? :) 35+4 üm. kızımız olacak. adı Nİlda Kara :)

Selam kızlar,
bebek şekeri işini naptınız?

ben kendim yaptım kutulu içine şeker koyucam
aslında bi vakit bulabilsem de fotolarını çeksem

ben 20 günlükken yapıcam mevlütü,onun için doğduktan sonra alıcam şekerleri ve etiketin üstünde doğum tarihi de olsun istiyorum..
mevlüte kadar gelene gidene ise bebek çikolatası ikram etmeyi düşünüyorum:31:

güzel olmuş canm çok da mantıklı:46:
bu arada kilo sütunu hiç güncellenmemiş silsek mi komik duruyo:1::1:

takip topiğinde değilde,doğum listesindeki kilo sütununu silmeyi düşünüyorum gereksiz çünkü dillisahcımm:1:

ben 20 günlükken yapıcam mevlütü,onun için doğduktan sonra alıcam şekerleri ve etiketin üstünde doğum tarihi de olsun istiyorum..
Mevlüte kadar gelene gidene ise bebek çikolatası ikram etmeyi düşünüyorum:31:

Takip topiğinde değilde,doğum listesindeki kilo sütununu silmeyi düşünüyorum gereksiz çünkü dillisahcımm:1:

ben kendim yapmak istediğim için o zamanda yapmaya vakit kalmayacağı için şimdiden yaptım doğum tarihi benimkindede yazılı olucak onu da mevlüte yakın yapıp üzerine eklicem

kk_bayansu' çok güzel olmuş tablomuz.
Hastane de ekleyelim bence. Hani zahmet olmazsa :)
Bilgilendirme olmuş olur...

neresi orası bugün bursada hep yağmur yağdı ve yarından sonra güneşli günler olacakmış.:21:

istanbul-arnavutköy cnm:27:
yarım saat yağdı sonra durdu:ssz:

kk_bayansu' çok güzel olmuş tablomuz.
Hastane de ekleyelim bence. Hani zahmet olmazsa :)
Bilgilendirme olmuş olur...

bilmemki:26:
şu doğum yapan 3 arkadaşın hangi hastanede yaptığını biliyosanıs ekliim canım:44:

slm kızlar benide eklermisiniz doğum listesine 33+4 tahmini doğum 27-28 nisan kızımızın adınıda melek düşünüyoruz
ama nerden bakıcam doğum listesine bulamadım
bu arada yarın ankaraya uçuyorum doğum için ama hastane konusunda kararsızım sizleri takip etmeye de devam etcem allah hepimize sağlıklı rahat doğumlar nasip eylesin :nazar: sevgilerrrrr

slm kızlar benide eklermisiniz doğum listesine 33+4 tahmini doğum 27-28 nisan kızımızın adınıda melek düşünüyoruz
ama nerden bakıcam doğum listesine bulamadım
bu arada yarın ankaraya uçuyorum doğum için ama hastane konusunda kararsızım sizleri takip etmeye de devam etcem allah hepimize sağlıklı rahat doğumlar nasip eylesin :nazar: sevgilerrrrr

canım ilk sayfada var linkleri bilgilerin eksik bu arada,yaşını ve son adet tarihini hamile kaldığin ilk kilonu ve şimdikinide yazman lazım

canım ilk sayfada var linkleri bilgilerin eksik bu arada,yaşını ve son adet tarihini hamile kaldığin ilk kilonu ve şimdikinide yazman lazım

yaş 29,11 temmuz adet trh. 54 kg başladım şu an 68 kg 26-27 nisan tahmini doğum kız adıda melek 33+4 şimdi oldu sanırım teşekkürlerrrr :3:

Back
X