• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
oğlumunda ateşi var dün acildeydik ordada bu cihazla ölçüm yapıyolar gıdıktan aldı ölçümü 39 çıktı:5:
üşütmüş biraz ama ateşi dewamlı yükselip düşüyor:ssz:

wayy be daha dün muhabbet ettiğimiz arkdşlar bir bir doğuruyor...kumsalı tebrik ediyor,htcydmr'e kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum:54:ahhh ah darısı başımıza artık

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir.

kızlar merhaba, yorum bekliyorum çünkü kafam çok karışık ve moralimde baya bozuldu :(

Biliyorsunuz ben Ankya geldim doğum için, bugün kontrole gittim, tüpü yapan doktorumun yanına, doktorumun yanına girdim adam bana hemen bir kağıt yazdı nst ve usg diye aşağı asistanlara gönderdi, kontrolümü onlar yaptı yani, kendisi yapmadı ve o kağıdı yazmadan hemen önce doğumu sezeryan yapalım yapalım, ben normal doğumlara pek girmiyorum dedi :( bende normal istiyordum ama direkt böyle deyince ne yapacağımı şaşırdım, haftaya tekrar kontrole gel dedi, ya sizce ne yapayım? gideyimmi gitmeyeyimmi karar veremedim açıkcası, normal doğumdada bir sıkıntı çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum..lütfen bişiler yazın ihtiyacım var :( acaba tüp olduğu içinmi direkt sezeryan dedi? hiç çatı vs bakmadan, off off :(

Canım malesef bazı doktorlar normal doğuma girmiyor. Ben de Ankaradayım prof benim doktorum ve 1 ay önce sezaryen dedi sebebi yok ama yani benim çatımdan... vs kaynaklı bir durum değil kendi tercihi. Riske atmaya gerek yok diyorlar. Doktoruma güvendiğim için kabul ettim. Çünkü etrafımda birsürü kişi normal doğum için çabaladı ve sonra sezaryene alındı onları da görünce hiç kasmak istemedim açıkçası. Doktoruna güvenmelisin bence artık zamanda az kafanı karıştırmamanı tavsiye ederim.

Kizlar menzil,nefrazen filan vardi onlardan haberiniz varmi girmiyolar artk hic...

Menzil doğuma girdi canım dualarımız onlarla...

anam herkesler doğurmuş bizde daha tık yok:1:
Allah yardımcıları olsun bir avazda kurtarsın inşallah:26:

şimdi mi sezeryenmi
dualarımız onunla hiç birşey anlamdan
alsın zeynep'i inş. kucağına
darısı başıma banada dua edin arkadaşalr
bu hafta sancılarım artsında doğum yapıyım

evet canım sezeryan.. birkaç gündür sancısı vardı zaten
bugün gitti alalım demiş doktor. uzun zamandır yatıyo biliyosunuz
zaten sezeryan tarihi de 2 gün sonraydı değişen bir şey olmaz demiş..
oyyyyy nasıl bi heyecan ya:18::18:
ama o gülüp duruyodu telefonda:1::1::1:

Canm benm duydugum tup bebekler hep sezeryanla dunyaya geliyo.riske atmiyolar ee kiymetli bebekler sonucta.
evet ondan dedi zaten, hiç riske atmayalım dedi..

tüp bebekler için kıymetli bebekler diyorlar
nst de sancın çıktımı canım daha çatı içinde erken
gibi bide gittiğin dr prof falanmı nasıl normal doğumlara
girmiyor devlet hastanesimi ebeler doğurtuyor eğer öyleyse
şahesen ben güvenemezdim doktorumun girmesini isterdim
yani önemli olan adamın neye istinaden normale girmeyişi
doymuş paraya işine gelirse gibi bi havamı takındı yoksa
bi risk mi var bunu yinede en iyi değerlendirirsin annelik
içgüdülerine güven

yok canım sancı vs çıkmadı, herşeyde normal..Sadece tüp olduğu için bence..paraya ihtiyacı yokki bence, hemde öyle biri değil sanki..
tüp bebek olduugu içindir canım riske atmak istememiştir hiç bişey için üzülme hakından hayırlısını iste

bende öyle yapacam artık..hakkımızda hayırlısı ne diyeyim, güvenmek zorundayım..

evet ondan dedi zaten, hiç riske atmayalım dedi..

yok canım sancı vs çıkmadı, herşeyde normal..Sadece tüp olduğu için bence..paraya ihtiyacı yokki bence, hemde öyle biri değil sanki..

bende öyle yapacam artık..hakkımızda hayırlısı ne diyeyim, güvenmek zorundayım..

ay çok güldüm canım çocuga tüp demesene :9::9::9:

kızlar merhaba, yorum bekliyorum çünkü kafam çok karışık ve moralimde baya bozuldu :(

Biliyorsunuz ben Ankya geldim doğum için, bugün kontrole gittim, tüpü yapan doktorumun yanına, doktorumun yanına girdim adam bana hemen bir kağıt yazdı nst ve usg diye aşağı asistanlara gönderdi, kontrolümü onlar yaptı yani, kendisi yapmadı ve o kağıdı yazmadan hemen önce doğumu sezeryan yapalım yapalım, ben normal doğumlara pek girmiyorum dedi :( bende normal istiyordum ama direkt böyle deyince ne yapacağımı şaşırdım, haftaya tekrar kontrole gel dedi, ya sizce ne yapayım? gideyimmi gitmeyeyimmi karar veremedim açıkcası, normal doğumdada bir sıkıntı çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum..lütfen bişiler yazın ihtiyacım var :( acaba tüp olduğu içinmi direkt sezeryan dedi? hiç çatı vs bakmadan, off off :(

Merhaba melisela,
Benim gebeligimde tup bebekle oldu 37. Haftamdayim cok sukur. Ayni sekilde bende kararsizim doktorum iki hafta once normal oneriyorum dedi. Catin dar Genis bisey de demedi. Sezeryan olursam benim icin cok zor olur. Ve etrafimda tanidigim bildigim butun tupler sezeryan oldu, kafam cok karisik ne olacak diye. Bide doguma Kendi Drm girmiycek boyle biseyde var. Pfff nolcak boyle bilmiyorum. Allah yardimcimiz olsun. Ve suanda dogumda olan arkadaslara Allah yardim etsin bi avazda dogururlar insallah...

ay ay ay bugün çok bereketli bir gün maşallah.herkes doğuruyor bebişleri.Allah yardımcıları olsun inş.:nazar:

Günaydın herkeslere cumarteside bu yana okuyana kadar anca buraya gelebildim
Sizler nasılsınız okuduğum kadarıyla herkes iyi çok şükür :49:
Dünde güzel bir piknik yaptık ama yorulmuşum gezerken ya

doğum yaklaştığında hakkaten hareketsizleşiyomu :44:
o zaman bizim daha çookkk var gibi gözüküyor
yarın bende nst ye giricem ilk giricem ya heyecanlandım nasıl bişi bu nst ne iş görüyoki acaba tam olarak sadece kalp atışları ile sancıyımı gösteriyoki

Merhaba arkadaşar, bu sabah biebegimin hareketlerini hissedemeyince telaslandim. Normalde kahvalti yaparken hareket ederdi hp. ben de ne olur ne olmaz diye doktoruma gittim hemen, normalde Persembe gunu randevum vardi. Neyse ki bir problem yokmus sukur! Ama Serviks uzunlugu 17 mm cikti, dogm yakn dedi:52: sonra ne olur ne olmaz diye nst ye aldi. Ben de ilk defa girdim sanci vs cikmadi haftaya pazartesi gunu icin andev verdi. Hayirlsi bakalm ne zaman gelecek bebegim :18: insallah hepimiz zamaninda saglikli guzel dogmlar yapariz:19:

Canım malesef bazı doktorlar normal doğuma girmiyor. Ben de Ankaradayım prof benim doktorum ve 1 ay önce sezaryen dedi sebebi yok ama yani benim çatımdan... vs kaynaklı bir durum değil kendi tercihi. Riske atmaya gerek yok diyorlar. Doktoruma güvendiğim için kabul ettim. Çünkü etrafımda birsürü kişi normal doğum için çabaladı ve sonra sezaryene alındı onları da görünce hiç kasmak istemedim açıkçası. Doktoruna güvenmelisin bence artık zamanda az kafanı karıştırmamanı tavsiye ederim.

Menzil doğuma girdi canım dualarımız onlarla...

benimde güvenmekten başka çarem yok :) çünkü Ankda bilmiyorum doktor, burda oturmadığım için..Tüpüde o doktorum yaptığı için başkasına gitmedim..bakalım ne olacak :) demek seninde sezeryan olacak, niye böyle yapıyolar anlamıyorum ya

allah dogumyapanların yardımcısı olsun ben kaçıyorum arkadaşlar yemek yapmadım bugün burda takılmaktan çamaşırda makinada anaca toparlanayım eşim gelene kadar herkese iyi akşamlar canlar dogurmazsak yarın görüşürüz:16::54::54::54:

evet canım sezeryan.. birkaç gündür sancısı vardı zaten
bugün gitti alalım demiş doktor. uzun zamandır yatıyo biliyosunuz
zaten sezeryan tarihi de 2 gün sonraydı değişen bir şey olmaz demiş..
oyyyyy nasıl bi heyecan ya:18::18:
ama o gülüp duruyodu telefonda:1::1::1:

ohh ne güzel tatlı bi heyecan old kesin
Allah gülmekten ayırmasın

Merhaba melisela,
Benim gebeligimde tup bebekle oldu 37. Haftamdayim cok sukur. Ayni sekilde bende kararsizim doktorum iki hafta once normal oneriyorum dedi. Catin dar Genis bisey de demedi. Sezeryan olursam benim icin cok zor olur. Ve etrafimda tanidigim bildigim butun tupler sezeryan oldu, kafam cok karisik ne olacak diye. Bide doguma Kendi Drm girmiycek boyle biseyde var. Pfff nolcak boyle bilmiyorum. Allah yardimcimiz olsun. Ve suanda dogumda olan arkadaslara Allah yardim etsin bi avazda dogururlar insallah...

ablamda tüp bebekle çocuk sahibi oldu tüp bebeklerde normal yapmıyorlar sebebini bende bilmiyorum. ama kafanıza takmayın zaten normal doğum oranı çok düşük. önemli olan ikinizin sağlığı bende normal doğum istiyorum çok ama riskede atmak istemiyorum. rabbim öncelikle sağlık versinn

ay çok güldüm canım çocuga tüp demesene :9::9::9:

valla diyor :))) seninki tüp ya diyor :))) bak benide güldürdün haaa..Allah'ım ne zormuş yaaa :)

Merhaba melisela,

şimdi senin demi sezeryan olacak? ya bende şunu diyorum, herşey normalse ne gerek var değilmi sezeryana? ama işte uğraşmak istemiyorlar bence, normal olsa ne zaman olacağı belli değil, bizimi bekleyecekler :( sen ne düşünüyorsun peki? ankdamısın sen?

allah dogumyapanların yardımcısı olsun ben kaçıyorum arkadaşlar yemek yapmadım bugün burda takılmaktan çamaşırda makinada anaca toparlanayım eşim gelene kadar herkese iyi akşamlar canlar dogurmazsak yarın görüşürüz:16::54::54::54:

ii akşamlar yarın yine gel bekleriz :)
yok sende daha doğum yapmazsın görmedim ben sende o potansiyel
bende olmadığı gibi :)

geçmiş olsun canımm

aynen öyle acaba ilk 15e girermiyim diye düşündüm
ama bende tık yok

sağol bebem,dur yavrum acele etme nisan annesi olcaz biz senle inş.:46:

Arkadaşlar Menzil doğuma giriyoooo:1::1:
kendisi çok mutlu dua istiyo bol bol....

ayyyy,canım yaaa:16:
ağrısız sancısız sağlıklı bi doğum diliyorum ona ve herkesee:54:

..

sağol canım:54:

Nasılsını? Herkes iyidir inşallah. Doğuranların sayısı artmaya başlamış. Bakalım bizim ne zaman olacak:) Allah hepimize kolay doğum nasip etsin:49:

valla diyor :))) seninki tüp ya diyor :))) bak benide güldürdün haaa..Allah'ım ne zormuş yaaa :)

şimdi senin demi sezeryan olacak? ya bende şunu diyorum, herşey normalse ne gerek var değilmi sezeryana? ama işte uğraşmak istemiyorlar bence, normal olsa ne zaman olacağı belli değil, bizimi bekleyecekler :( sen ne düşünüyorsun peki? ankdamısın sen?

Benim ki ne oldugu belli degil:) carsambaya tkr sorcam. Iki hafta once dogum hakkinda ne dusundugunu sordum Dr a normal dedi. Bende o anki sevincle devam bisey sormadim :9: aynen tehlikeli bi durum yoksa normal en iyisi. Gecen hafta hastaneye kaydimizi yaptirdik dogum baskayinca yada bisey oldugunda gitcez bakalim. Ben yurtdisindayim canim, hakkimizda nasil hayirliysa oyle olsun...

Back
X