• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Şansınızı deneyin derim biz deneyeceğiz bu fiyatı geçen hafta aldık sizden diye söyleeceğiz belki yardımları olur.
nu
Günaydın arkadaşlar;

Kesinlikle ben şansımı deneyeceğim çünkü ücret konusunu daha yeni konuştuk danışma ile iki haftası kalmış, hamileliğinin başından beri takibini yaptıkları hastaları muaf tutmaları gerektiğini düşünüyorum.Cuma günü kontrolüm var,görüşeceğim bakalım ne olacak?

sanada günaydın canım ama ben kaldıramam gibi geliyo yarım uyuşmak hisetmek filan hiç yapamam gibi geliyo bide herkes korkutuyo yok ferç olursun yürüyemezsin filan diye

ilk başlarda biz de felç olma konusunda korkuyorduk,nitekim eşimin öyle hastaları da vardı. O da istemiyordu,sonra eşimin hastalarının çoğunun farklı rahatsızlıkları olduğunu öğrendik.Anestesi doktorları da biz olsak eşimize kombineyi yaptırırız deyince fikrimiz değişti,tabi detaylarını da anlattılar eşime.Doğar doğmaz oğlumu görmek,kucağıma almak ve ilk ben öpmak istiyorum.Uyuyup da geç görmek daha çekilmez oluyor.Ben doğumu düşünmeyi erteliyorum hep.Vakti gelince yaşayacağım ve geçecek diyorum.Bunun için acayip bir rahatlık var üzerimde.Bence sen de doktorunla ve anestezi doktoruyla konuş,kulaktan dolma bilgilere itibar etme.Hakkımızda hayırlısı olsun artık canım.

Gunaydin kizlar...bugun oglenleyin kontrolum var bakalim ne dicek dr.cok heyecanliym cati muayenesi filan yaparmi acaba.normal dogum dusunuyorm cunku.

ben oğlumu istanbul silivri devlet hastanesinde doğum yaptım.
gayet temiz ve rahat ortamda. bir yatakta iki kişinin yatma yalanlarına da inanmayın. herkes ayrı ve steril yataklarda yatıyordu.
bence devlet hastanelerini bu kadar aşağılamak hiç hoş bişey değil.
herkes özelde doğum yapacak değil ya.
şu an ki devlet yönetimi sayesinde devlet hastanelerindeki hizmet özel sektörden hiçte aşağıda değil, bilginize!

devlet hastanesinde doğum yapmış birinden böyle güzel şeyler duymak çok güzel,aslında normal doğumu destekledikler iiçin düşünülebilir.Ben de bugün üniversite hasanesine gidicem kontrole,bakalım alıcaklar mı,ilk defa gidicem.

evet herkes dogurdu galiba dogum yapmayanlarda eksiklerini işlerini tamamlamaya calışıyo galiba benim tek temizlik kaldı oda erken bi on gün sonra kadın alayım diyorum sezeryana 26 günüm var daha :emir_bebek:

bnde sabah sabah park yatağın nevresimlerini serdim
bebeğimin herşeyi tamam ama bnmde temizlik kaldı
bende acaba mevlütten 2-3gün öncemi yaptırsam diye
düşünüyorum halılarım yıkandı arada annem gelip silip
süpürüyo genel olarak temiz kararsız kaldım yarın kontrolden
sonra karar vericem kadının peşinden koşturmaya bile halim
yok zor geliyo bu hafta içinde yağmurlu diyorlar camlar yine
batarsa of of

bnde sabah sabah park yatağın nevresimlerini serdim
bebeğimin herşeyi tamam ama bnmde temizlik kaldı
bende acaba mevlütten 2-3gün öncemi yaptırsam diye
düşünüyorum halılarım yıkandı arada annem gelip silip
süpürüyo genel olarak temiz kararsız kaldım yarın kontrolden
sonra karar vericem kadının peşinden koşturmaya bile halim
yok zor geliyo bu hafta içinde yağmurlu diyorlar camlar yine
batarsa of of

zaten gününde gelecegini bilsem bende son gün yaptırırım ama ya erken gelirse diye korkuyom halılarda duruyo benim :50:iş çok ama bende pazartesi gidicem konturole ondan sonra halı filan başlıyayım

bi akrabamız benden 1 hafta öndeydi yani 36 haftalık tansiyon problemi vardı cumartesi sezeryanla almışlar bebek gelişmemiş 1500 kg dogmuş emmemiyomuş zaten hiç uyanmıyo dedi dün aradıgımda çok kücük gücüde yetmez allah yardımcısı olsun hastanedeler halen :50:

Emzik aksesuarını istenilen kurdele ile yapabiliriz .... 5 tl... Kurdeleler yurt dışından geliyor kalitelidir...

İlgilenenler bana ulaşabilir özelden...

zaten gününde gelecegini bilsem bende son gün yaptırırım ama ya erken gelirse diye korkuyom halılarda duruyo benim :50:iş çok ama bende pazartesi gidicem konturole ondan sonra halı filan başlıyayım

senn daha var canım en geç haftaya çarşamba
sezeyan olcam ama bi halsizlik bi isteksizlik
sorma gitsin iyiki erkenden halletmişim yoksa
bu aralar doğumdan başka birşeye odaklanamıyorum

yüksek tansiyon çok önmli gerçekten bizim bi tanıdıkta
öyle doğum yaptı bebk çok küçüktü onların kont çok zor
oluyormuş Allah yardımcıları olsun

bu arada petuş doğum yapmıştır herhalde
yağmurcuğu kokluyodur bikaç kişi daha vardı
bugün doğum yapacak sanırım

Günaydınlar :49::49:

güle güle kullan canım bende aynısının kırmızısını aldım ellazıgdan bizde pazarlık yaptık ama genede senden 25 tl pahallı almışız :1:biz 500 tl ye aldık bende siyahını begendim ama kız bebek bide ikinci erkek bekliyordu demesinler diye kırmızı aldım :55:

:1::1: sende iyi gunlerde kullan tatlım güzel bir araba gercekten hem gorunus olarak hemde ozellikleri rekor bende desene fiyat olarak.. ben siyah aldım erkek kız diye dusundugumden degıl de ne bilim normalde de siyah rengi severim .. kırmızısı da cok hoş tatlım :48::48: :49:

Herkese merhaba....
petuş şu anda doğumda hatta çıkmak üzere bile olabilir..

onun dışında listeye bakmadım ama doğum yapanlar şöyle :

MENZİL- 26.03.2012/KIZ/3070GR/
TAF 27.03.2012/erkek/2960gr/48cm
Luckydint 27.03.2012/erkek

merhaba bayanlar
ptesi kontroldeydim 4 nisan çarşamba sabahı doğuma giriyorum inşallah
38-5 oluyorum önce doktor 38 de almam cuma alayım dedi
ben yok dedim eğer sorun olmıyacaksa 4 *4 olsun dedim iii dediii
ben artık bekleyemeyeceğim ya
3200 olmuş bebeğim
dün akşam bebk şekerlerimizi hazırladım içlerine badem koydum
geçen sefer biraz hazırlıksızdım bu sefer daha iyiyim
senn dahia var canım en geç haftaya çarşamba
sezeyan olcam ama bi halsizlik bi isteksizlik
sorma gitsin iyiki erkenden halletmişim yoksa
bu aralar doğumdan başka birşeye odaklanamıyorum

yüksek tansiyon çok önmli gerçekten bizim bi tanıdıkta
öyle doğum yaptı bebk çok küçüktü onların kont çok zor
oluyormuş Allah yardımcıları olsun

bu arada petuş doğum yapmıştır herhalde
yağmurcuğu kokluyodur bikaç kişi daha vardı
bugün doğum yapacak sanırım

aynı gün doğuruyoruz canım hayırlısı bakalım
ben 2 gece kalacağım hastanede öyle anlaştım doktorla

Herkese merhaba....
petuş şu anda doğumda hatta çıkmak üzere bile olabilir..

onun dışında listeye bakmadım ama doğum yapanlar şöyle :

MENZİL- 26.03.2012/KIZ/3070GR/
TAF 27.03.2012/erkek/2960gr/48cm
Luckydint 27.03.2012/erkek

mşlh mşlh kızlar erken gelir derle ama bizim listede baya prens oldu sanırım

merhaba bayanlar
ptesi kontroldeydim 4 nisan çarşamba sabahı doğuma giriyorum inşallah
38-5 oluyorum önce doktor 38 de almam cuma alayım dedi
ben yok dedim eğer sorun olmıyacaksa 4 *4 olsun dedim iii dediii
ben artık bekleyemeyeceğim ya
3200 olmuş bebeğim
dün akşam bebk şekerlerimizi hazırladım içlerine badem koydum
geçen sefer biraz hazırlıksızdım bu sefer daha iyiyim

aynı gün doğuruyoruz canım hayırlısı bakalım
ben 2 gece kalacağım hastanede öyle anlaştım doktorla

canım hayırlısı gerçekten
bizede dr 2nisan dedi bende
yarın sölicem 4 olurmu diye
olmazsa 2sinde olcak çok az kaldı ya
sezeryan daha çok heyecanlandıryo beni

merhaba mavilim, izmitteydin sende hastaneni ve doktorunu merak ettim, söyleyebilirmisin, ben konak hastanesinde kazım beye gidiyorum ama hala doğum konusunda hiçbişey söylemedi,

maşallah bu son birkaç günde yine doğumlar olmuş, doğum yapan herkesi tebrik ederim, gözünüz aydın, darısı yapmayanların başına. Dün gece bir ara ben de çok panikledim doğum yapacam sandım. Nasıl kramplar ağrılar girdi acıdan uyuyamadım ayrıca oğlumda yerinden fırlayacak gibi hareket edip durdu maşallah, karnımda taş gibiydi. Ama belim ağırmıyordu, su filan gelmedi. Korkudan gece yarısı çanta hazırladım. Daha ben nts ye bile girmedim, ilk defa yarın girecem. 40 haftayı doldurmak istemiyorum. o zaman 25 nisan gibi oluyor. Ama bu haftada bizim için erken 10-15 gün içinde inşallah doğum kendiliğinden başlar ve sezeryana filan gerek kalmaz umarım. Bazen sezeryan ne güzel bir bakıyorsun bebek doğmuş kucağında, bazen de ciddi bir ameliyat gibi gözümde büyüyor. Hakkımızda hayırlısı olsun

Back
X