• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlar:3:
bayansugeçmiş olsun canım..
kızlar ya ben çok kötü grip oldum pazarteside sezeryane giricem nolcak böyle:2::2:

günaydınlar herkese nasılsınız koca göbüşlü hatunlar oğlumdan fırsat bulup yazamıyorum hazır uyumuşken bi bakıyım dedim keyifler iyimi cümleten

günaydınlar herkese nasılsınız koca göbüşlü hatunlar oğlumdan fırsat bulup yazamıyorum hazır uyumuşken bi bakıyım dedim keyifler iyimi cümleten

sen oğluşunla ilgileniyosun
bizde napalım merak içinde bekliyoruz bizim ufaklıkları :49:
siz iyisiniz umarım :)

Iyi aksamlar kizlar,
Bugun kontrolumuz vardi 37. Haftadayim Dr hersey iyi acilma felan yok dedi. Ama ultrasanda bakmadi iki haftaya bi gidiyorz Dr a ayda bi bakiyor ultrasanda.iki hafta once 2700 gr di. Simdi 3000 olmustur yada gecmistir die dusunuyorum. Ben bile iki haftada 3 Kilo almisim. Ve bahsetmistim benimki tup bebek die, Dr normal dogum bekliyorum sorunsuz gebelik gecirdin suanda hersey yolunda dedi. Hayirlisi bakalim nolcak. Ama artik dogsuunnn artik canimi cokkk acitiyoorr :9:
Ve heran dogum icin hazir olmami ve sancilardan bahsetti nezaman hastaneye gidecegimi felan... Allah yardimcimiz olsun insallah..

BUGUN DOGUM YAPAN ARKADASLARA DA GECMIS OLSUN VE HAYIRLI OLSUN INSALLAH...

Canım ben de dün itibariyle artık doğsun demeye başladım. Düne kadar çok iyiydim hatta ağdaya şu gün mü gitsem bugün mü diye hesaplar yaparken dün akşam itibariyle yürüyemez hale geldim. Sanırım sinire baskı yapmaya başladı ve siyatik ağrısı başladı sol ayağımın üstüne basamıyorum belimden bacağıma şiddetli bir ağrı var. Bu hamileliğimin başında da olmuştu. Doktor yapılacak birşey yok demişti. Şimdi de karar kara düşünüyorum ağdaya nasıl gidicem diye... Sanırım iyiyim deyip hiçbirşeyi ertelememek gerekiyor 1 saat içerisinde çok kötü olunabiliyormuş ağrılardan.
Buarada dün çok kasılmam vardı ama sancı yoktu. Kasılmaları takip etmeye çalıştım yarım saat arayla 3 defa kasıldım sonra uyumuşum. Sana doktor ne zaman hastaneye gitmeni söyledi. Hiç sancı olmasa da sadece kasılmada gitmelimiyiz?

kızlar ya ben çok kötü grip oldum pazarteside sezeryane giricem nolcak böyle:2::2:

ay yapma ya geçmiş olsun
genel mi olucak sezeryanın
bi yakınımı grip diye genele almamışlardı çünkü epidural yaptılar

Geçmiş olsun canım. Kötü şans olmuş ama neyseki 4 günün var. Bu 4 günde kendine çok iyi bakmalısın ve bence toparlanman için yeterli bir zaman. Ben hamileliğim boyunca grip olmadım ama olanlar burada tarifler veriyorlardı. Onları bulabilirsen dene istersen. Genel anestezi olmayacak di mi?

günaydın annişler,gece uyumuyorum,sabah kalkamıyorum.ne olucak bu halim bilmem.Ben de hala bir belirti yok,her an doğurcakmışım gibi tetikte bekliyorum...

valla bu bebiş kısmının gazsız olanını görmedim her daim gaz var sıpalarda annenin çok dikkat etmesi gerekiyo yediğimizdende alıyo ayağımı çıplak yere bastığımdan bile alıyo evde örgü çorap ve terlikle dolaşıyom yani herşeyide yiyemiyosun gaz olacak diye herşey sıpalarımız için:48:

günaydın annişler,gece uyumuyorum,sabah kalkamıyorum.ne olucak bu halim bilmem.Ben de hala bir belirti yok,her an doğurcakmışım gibi tetikte bekliyorum...

Çok az kalmış canım yaa inşallah kolaylıkla atlatırsın. Normal doğumu beklemek de zor di mi? Ama daha heyecanlıdır bence.

valla bu bebiş kısmının gazsız olanını görmedim her daim gaz var sıpalarda annenin çok dikkat etmesi gerekiyo yediğimizdende alıyo ayağımı çıplak yere bastığımdan bile alıyo evde örgü çorap ve terlikle dolaşıyom yani herşeyide yiyemiyosun gaz olacak diye herşey sıpalarımız için:48:

Gaz için ilaç kullanıyor musun canım. Zincoyu öneriyorlar ama düzenli kullanmak gerekiyormuş sadece gaz olduğunda kullanınca işe yaramıyormuş. 3. aydan sonra pek kalmıyor gaz sorunu. Neyseki kısa bir zaman.

Çok az kalmış canım yaa inşallah kolaylıkla atlatırsın. Normal doğumu beklemek de zor di mi? Ama daha heyecanlıdır bence.

çok zor işte,her an su geldimi,nişan geldi mi diye tetikte duruyosun,hayırlısı artık.oğluşum gününü beklicek heralde.9 ay bekledim 10 gün daha duramıyorum ben de:)

Gaz için ilaç kullanıyor musun canım. Zincoyu öneriyorlar ama düzenli kullanmak gerekiyormuş sadece gaz olduğunda kullanınca işe yaramıyormuş. 3. aydan sonra pek kalmıyor gaz sorunu. Neyseki kısa bir zaman.

yok canım daha çok küçük olunca pek vermek istemiyorum başa çıkmaya çalışıyoruz garibim kendini sıkıyo sıkıyo bi pırtlıyo oda bende rahatlıyoz:9:

çok zor işte,her an su geldimi,nişan geldi mi diye tetikte duruyosun,hayırlısı artık.oğluşum gününü beklicek heralde.9 ay bekledim 10 gün daha duramıyorum ben de:)

Ben bile 37. haftamda senin gibiyim sanki sezaryen tarihimden önce gelecekmiş gibi bir his var içimde. Sürekli kendimi dinlemeye başladım. Kasılmalarımı takip ediyorum. Ama erkek çocuk vaktini beklermiş genelde benimki de erkek. Bakalım bekliycekler mi :)

yok canım daha çok küçük olunca pek vermek istemiyorum başa çıkmaya çalışıyoruz garibim kendini sıkıyo sıkıyo bi pırtlıyo oda bende rahatlıyoz:9:

İlk 1 haftadan sonra verilebiliyor canım tabi mutlaka doktoruna danış ama ilaç bitkisel ve baya rahatlatacaktır bence. Kolay değil biliyorum etrafımda 4 tane bebek var da artık tecrübelendim :) Allah kolaylık versin.

pazartesi sabah saat 9 gibi suyum geldi,apar topar hastaneye gittik yatışım yapıldı,doktorum doğurman lazınm dedi,bende açılma olmadığından öğleden sonra suni sancı verilmeye başlandı bütün gece sürekli serumla sancı verildi,açılmam çok yavaş oldu,bebek doğum kanalına falan geç indi vs,salı günü 13:15 te 3390 gr 51 cm 37. haftsını tamamlamış,hiç bi sağlık sprunu olmadan dünyaya geldi çok şükür,gelişimi haftasına göre iyi,ayrıntıları anlatırım kızlar ,şimdilik bu kadar,evdeyiz,emzrme çalışmalarındayız,sütüm çok yok daha,öptüm hepinizi

doğumda kolestaz herhangi bi sıkıntı yaratmadı,doktor o konuyla ilgili bişi demedi bile,muhtmelen sezaryende de sıkıntı çıkmayacaktır,doğuma kadar bile kaşıntı falan hissetmedim,şu anda zaten kaşıntı falan da yok,için rahat olsun

pazartesi sabah saat 9 gibi suyum geldi,apar topar hastaneye gittik yatışım yapıldı,doktorum doğurman lazınm dedi,bende açılma olmadığından öğleden sonra suni sancı verilmeye başlandı bütün gece sürekli serumla sancı verildi,açılmam çok yavaş oldu,bebek doğum kanalına falan geç indi vs,salı günü 13:15 te 3390 gr 51 cm 37. haftsını tamamlamış,hiç bi sağlık sprunu olmadan dünyaya geldi çok şükür,gelişimi haftasına göre iyi,ayrıntıları anlatırım kızlar ,şimdilik bu kadar,evdeyiz,emzrme çalışmalarındayız,sütüm çok yok daha,öptüm hepinizi

canım hayırlı olsun bebişin yaşı uzun olsun sağlıkla büyüt bebeğini:nazar:

Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün. Yani sen 37+1 de doğurmuş oldun. Sizleri görünce iyice korkuyorum ya daha öncesinde belirtin varmıydı kasılmaların falan? Ya da doktorun erken gelebilir demişmiydi? Benim 2 gündür kasılmalarım arttı korkmaya başladım.

Back
X