• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Merhaba arkadaşlar 27 mart salı günü sabah saat 10.42 de biricik oğlum Ömerim sezeryan ile dünyaya geldi.Doktorumuz aylardır bebek iri normal doğum zamanı olan 10 nisanı beklersek 4 kg geçer demişti.Pazartesi günü olan kontrolde bile 3500 gr demişti.Ertesi gün doğum yaptığımda oğlum 3070 gr dünyaya geldi.Doktorun yönlendirmesiyle sezeryanı seçmek zorunda kaldım ama normal doğum yapmayı çok isterdim.Dikişlerim zaman zaman sızladığı için kendimi çok iyi hissetmiyorum.Ama oğluma kavuştuğum için acıyı fazla hissetmiyorum onu öpüp kokladıkça.Bebeğini bekleyen tüm annelere kolaylıklar diliyorum:)

cnm geçmiş olsun,ne güzel kucağına almışsın bebişini.doktorlar hep ayn şeyi yapıyor zaten,bebeiş çok iri,kafası çok büyük doğuramazsın vs.diyorlar sonra gayet de normal ölçülerde doğuyor bebek.Allah böyle doktorlardan korusun

kızlar ayaklarında yada bacaklarında şişme olupta bu yüzden bacakları kaşınan var mı ?

Arkadaşlar,

Çok yakın bir arkadaşımın ablası kanser hastalığı ile mücadele ediyor.
Yayılma var vücudunda rica etsem dualarınızda ona da yer ayırır mısınız?
Sonuçta melek taşıyoruz. Rabbim karşılıklsız bırakmaz inşallah.
Adadığınız duaları mesaj atabilirseniz bana çok çok makbule geçer.

Şimdiden Allah razı olsun.

slm kızlar..
bugünkü kontrolümü doktorum konferans için düne almıştı.
ve yarın doğuma giriyorum sezeryan olacak allahın izniyle. saat 16:30 da doğum yapcam inşallah.
dualarınızı bekliyorum inşallah sorunsuz şekilde sağlıklı olarak bebeğimi kucağıma alırım.
Rabbim sizleride tez vakitte sağlıcakla kurtarsın inşallah

ay canım hadi hayırlısı olsun tebrik ediyorum sımdıden sagsaglım kucagına alırsın inş :nazar:
kızlar ayaklarında yada bacaklarında şişme olupta bu yüzden bacakları kaşınan var mı ?

lovam benim bacaklar odem topladı hmm ödemden ötürü kaşıntı olurmuymuş ? bunu ilk defa duydum benim zaman zaman kaşınıyoor son 2 haftadır

Arkadaşlar,

canım, 1 Fatiha, 3 İhlas, 3 Nas, 1 Ayetül Kürsi benden hasta arkadaşınıza.
Rabbim şifa ve hakkında hayırlısını versin İnşallah.

benimde bazen bacaklarım hatta ayak parmaklarım kaşınır, bende acaba yediğim bişey mi dokundu diyordum. demekki ondanmış.

Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı ilk defa nts ye girdim çok şükür herşey güzel görünüyor. Oğlum geçen hafta 2650 gr. dı bugün 3 kilo çıktı. Maşallah 1 haftada 300 gr almış ama bundan sonra dikkat etmeliyim çok abur cubur hamurlu, çikolata yiyorum. 3500 kilodan sonra normal doğum zor olabileceğinden dikkat etmeliyim. Hayırlısı olsun. Bu arada doktorum beni de uyardı bugün çok kötü bir olayla karşılaşmış. Uyardığı halde bir hastası dün gece suyu gelmesine rağmen, sancılar içinde kıvranmasına rağmen hastaneye gitmemiş artık bayılacak duruma geldiğinde komşusu zorla götürmüş ve acil sezeryana alınmış bebek doğduğunda ölüymüş yani kalbi durmuş neyseki doktorlar hayata döndürebilmişler, doktorum anlatırken bile çok duygulandım gözlerimden yaşlar geldi. Bu kadar ay sen o bebeği besle,koru son anlarda kendi kafana göre hareket et ikisinin de hayatı tehlikeye girebilirdi. O yüzden gece yarısı bile olsa sancım filan ağırlaşırsa hemen giderim

Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı ilk defa nts ye girdim çok şükür herşey güzel görünüyor. Oğlum geçen hafta 2650 gr. dı bugün 3 kilo çıktı. Maşallah 1 haftada 300 gr almış ama bundan sonra dikkat etmeliyim çok abur cubur hamurlu, çikolata yiyorum. 3500 kilodan sonra normal doğum zor olabileceğinden dikkat etmeliyim. Hayırlısı olsun. Bu arada doktorum beni de uyardı bugün çok kötü bir olayla karşılaşmış. Uyardığı halde bir hastası dün gece suyu gelmesine rağmen, sancılar içinde kıvranmasına rağmen hastaneye gitmemiş artık bayılacak duruma geldiğinde komşusu zorla götürmüş ve acil sezeryana alınmış bebek doğduğunda ölüymüş yani kalbi durmuş neyseki doktorlar hayata döndürebilmişler, doktorum anlatırken bile çok duygulandım gözlerimden yaşlar geldi. Bu kadar ay sen o bebeği besle,koru son anlarda kendi kafana göre hareket et ikisinin de hayatı tehlikeye girebilirdi. O yüzden gece yarısı bile olsa sancım filan ağırlaşırsa hemen giderim

Allah Allah neden gitmemiş ki dr a. su geldikten sonra kesinlikle beklenmemeli çünkü bebek havasız kalıyo, çok tehlikeli.
evde bu kadar nasıl beklemiş, nasıl çekmiş bu sancıyı.....
neyse ki, Allah kurtarmış çok şükür.

ay canım hadi hayırlısı olsun tebrik ediyorum sımdıden sagsaglım kucagına alırsın inş :nazar:

lovam benim bacaklar odem topladı hmm ödemden ötürü kaşıntı olurmuymuş ? bunu ilk defa duydum benim zaman zaman kaşınıyoor son 2 haftadır
bilmiyorumki canım . şişince çok ksşımıyoda ondan sordum.

benimde bazen bacaklarım hatta ayak parmaklarım kaşınır, bende acaba yediğim bişey mi dokundu diyordum. demekki ondanmış.
canım bende kolestazda var ama geçmişti ayaklarım şişince birden çoğalıyo ondan olabilir mi dedim bende

pazartesi sabah saat 9 gibi suyum geldi,apar topar hastaneye gittik yatışım yapıldı,doktorum doğurman lazınm dedi,bende açılma olmadığından öğleden sonra suni sancı verilmeye başlandı bütün gece sürekli serumla sancı verildi,açılmam çok yavaş oldu,bebek doğum kanalına falan geç indi vs,salı günü 13:15 te 3390 gr 51 cm 37. haftsını tamamlamış,hiç bi sağlık sprunu olmadan dünyaya geldi çok şükür,gelişimi haftasına göre iyi,ayrıntıları anlatırım kızlar ,şimdilik bu kadar,evdeyiz,emzrme çalışmalarındayız,sütüm çok yok daha,öptüm hepinizi

canımmm tebrikler... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu :nazar:

günaydın kızlar artık uyanıncada dinlenmiş degil yorgun uyanıyorum kraplarım çogaldı dogummu yaklaştı ne:9:yanlarım çok agrıyo yürüyemiyorum :50:

günaydın kızlar artık uyanıncada dinlenmiş degil yorgun uyanıyorum kraplarım çogaldı dogummu yaklaştı ne:9:yanlarım çok agrıyo yürüyemiyorum :50:

Günaydın :)

hakikaten doğru diyosun dinelenmeler bitti sanırım herşey buraya kadarmış :15:
bence sen sezeryan tarihini beklemeyeceksin gibi geliyorr :49:

Hadi hayirlisi canim rabbim kokayliklar versin insallah.. Melegini sagsalim kucagina alirsin insallah :34:

Hadi gozun aydin canim...ins sag salim bebisini kucagina alirsin..pancem de pazartesi sezeryan olucakms.nisanin ilk bebisleri sizinkiler olucak tabi baska surpriz cikmazsa:))

Teşekkürler kızlar
evet sanırım ilk bebekler bizimkiler olcak hayırlısıyla inş. dua edin bizim için

Arkadaşlar,

Allah acil şifalar versin canım

Petuşu gördüm sanki :)

Günaydın :)

hakikaten doğru diyosun dinelenmeler bitti sanırım herşey buraya kadarmış :15:
bence sen sezeryan tarihini beklemeyeceksin gibi geliyorr :49:

sezeryana son 24 kaldı bakalım nekadar dursalar kar ama ilk kızımda hiç bilmemiştim ama şimdiden dökülmeye başladım kasıklarım yanlarım çok kötü pazartesini beklemiyeyim diyorum ama çok sık ultrasyonda iyi degil diye düşünüyorum hareketleride normal bide sendede oluyomu idrara çıkmam çok arttı artık zorla tutuyorum kaçırmamak için dün markete gittim eve nerdeyse koşarak geldim

kızlar ben bir şubat annesi olarak şiddetle uyumanızı uyuyamasınız bile çünkü son zamanlar insan rahat yatamıyo kesinlikle yatıp dinlenmenizi tavsiye ediyorum.allahım hepinize hayırlı doğumlar bebeklerinizi sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin inş.çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsın

kızlar ben bir şubat annesi olarak şiddetle uyumanızı uyuyamasınız bile çünkü son zamanlar insan rahat yatamıyo kesinlikle yatıp dinlenmenizi tavsiye ediyorum.allahım hepinize hayırlı doğumlar bebeklerinizi sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin inş.çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsın

valla bende uyumak istiyorum ama hertarafım agrıyo uyuyamıyorum sonra bu günlerimizi çok aramayız :9:

sezeryana son 24 kaldı bakalım nekadar dursalar kar ama ilk kızımda hiç bilmemiştim ama şimdiden dökülmeye başladım kasıklarım yanlarım çok kötü pazartesini beklemiyeyim diyorum ama çok sık ultrasyonda iyi degil diye düşünüyorum hareketleride normal bide sendede oluyomu idrara çıkmam çok arttı artık zorla tutuyorum kaçırmamak için dün markete gittim eve nerdeyse koşarak geldim

bencede çok acil bişi yoksa pzrtesiye az kaldı sonuçta dediğin gibi ultrason iyi değil
hareketleride eskisi kadar olmasada normal gibi geliyor banada
benim bazen oluyor çok sık değil yani ama tuvalete gitmediğim zaman yürümem bile zorlaşıyo

Ben geceleri baya bi derin uykuya dalıyorum aslında ama tabi dinlenme ayrı konu yok öyle bişey :)
halıları topladık halı yıkamaya vericez diye duruyo bi tanesi gece düşmüş şiddetli bi şekilde ses çıkarmış ben onu bile duymamışım :44: 12 civarı yat saat 7 de kalk heralde bana yetmiyoki derin uykuya dalıyorum

bencede çok acil bişi yoksa pzrtesiye az kaldı sonuçta dediğin gibi ultrason iyi değil
hareketleride eskisi kadar olmasada normal gibi geliyor banada
benim bazen oluyor çok sık değil yani ama tuvalete gitmediğim zaman yürümem bile zorlaşıyo

iyiki varsın benim ikinci ama aradan çok zaman gecti hiçbişey hatırlamıyorum sanki ilk gibi kendimimi çokmu dinliyorum diyorum ama doktoroda sordum yok dedi sorumlulukların artı kendine vakit ayır bol bol dinlen dedi çok yormamayada çalışıyorum kendimi ama genede çocuk olunca koşturuyosun mecburiyetten eşimde esnaf erkenden çıkıyo akşamda çok gec geliyo pekbi yardım bekliyemiyom hernekadarda yapmaya çalışsada çok yorgun geliyo oda onada kıyamıyorum :14:

Ben geceleri baya bi derin uykuya dalıyorum aslında ama tabi dinlenme ayrı konu yok öyle bişey :)
halıları topladık halı yıkamaya vericez diye duruyo bi tanesi gece düşmüş şiddetli bi şekilde ses çıkarmış ben onu bile duymamışım :44: 12 civarı yat saat 7 de kalk heralde bana yetmiyoki derin uykuya dalıyorum

senin işin daha zor gene ben gün içinde uzanıyorum dinlenmeye çalışıyorum ben bide erkenden uykum geliyo bu seferde gece sürekli uyanıyorum

Back
X