iyiki varsın benim ikinci ama aradan çok zaman gecti hiçbişey hatırlamıyorum sanki ilk gibi kendimimi çokmu dinliyorum diyorum ama doktoroda sordum yok dedi sorumlulukların artı kendine vakit ayır bol bol dinlen dedi çok yormamayada çalışıyorum kendimi ama genede çocuk olunca koşturuyosun mecburiyetten eşimde esnaf erkenden çıkıyo akşamda çok gec geliyo pekbi yardım bekliyemiyom hernekadarda yapmaya çalışsada çok yorgun geliyo oda onada kıyamıyorum![]()
evet biliyorum 2. çocuk olanların halini bi yakınımız yeni doğum yaptı ilki erkek 2. De erkek oldu ama bana tadını çıkar diyo
çocuğun kıskançlığı var onla ilgilenilmesi var kız son günlerinde bile çocuğu okula getirip götürdü
şimdi 2 çocukla birlikte anne baba 4 ü aynı yatakta yatıyor bazen baba dışarda kalıyor haliyle
dediğin gibi dinlenmek zor senin için artık olduğu kadarıyla bide şöyle düşünelim içimizi ferahlatalım :)
eskiden annelerimiz tarlalarda bağlarda bahçelerde kaç çocukla uğraşmışlar bizim halimize şükür
ben çoğu konuda kendimi böyle rahatlatıyorum her ne kadar çoookk beceremesemde :)
benimde erken geliyo ama eşimle oturmak onla yatmak hoşuma gidiyor bekliyorum bi süre onu ama benimde son bir haftam kaldı bende çıkıcam tatile tabi bizim elifcik erken gelmeye kalkmazsa :)