- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
KIzLar, günaydın..
GebeLik doğaL bir süreç, abartmayın, naz yaptırmayın bana; herşey yoLunda dedim, cumaya kadar, 36.haftam doLana kadar tam gaz çaLIştım, öğrenciLerimLe takıLdım veee son üç gündür öLüyorumBir haftadır burun tıkanıklığı vardı, üç gündür de öksürük ekLendi. Onu da geçtim, öksürürken sol göğüs kafesime bıçakLar sapLanıyor ve her öksürdüğümde ağLIyorum acısından.. Doktor sadece boğazım için üçlü antibiyotik verdi, öksürük için de bol sıvı iç dedi.. Ne yapacağım ya? Allah'ım diyorum, sen doğum sancıLarına mı hazırLıyorsun beni diyorum. O nasıL bir öksürüktür ki gözLerim yerinden çıkacak gibi oLuyor acıdan..
Var mı bir öneriniz? BaLa zencefiL ve dövülmüş çörek otu karıştırıp veriyorlar bana, geçen bir başlar gibi olduğunda hemen kesilmişti, dün yine başladık.. Daha ne yapmaLI ? Yarın kendi doktoruma kontrolüm var, hem de izne ayrıLmak içn rapor aLacağım.. Bir de ona sorarım artıkınAmaann, ne menem bir şey bu sağLIk.. OĞlum da sessiz sakin duruyor ben öksürürken.. Az baL aLdığımda ise başLIyor derinnn tekmecikLere.. Ah oğLUm, sen geLmeden bir topLansam..
gecmiş olsun canım zencefili çok tüketme kanı sulandırıyor dogum yapacan bi sorun olmasın doktoruna danış sonra tüket