• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar Sat a göre 25 nisan ultrasona göre 20 nisan gibi beklenen doğum tarihi. Sir ağda yaptırmak istiyorum yarın gitsem sizce çok mu erken olur, insan ne zaman doğuracağını da bilemiyor ki

Canım benim sat'a göre beklenen doğum 20 nisan. Ben 3 gün önce gittim hallettim ağda işlerimi iyiki de yaptırmışım çünkü doktor artık bebek oluşumunu tamamlamış her an gelebilir dedi. 9 nisanda da sezaryen olacak ama önce gelme ihtimali de olduğu için içim rahat bekliyorum. Ben bu hafta sonuna kadar hallet çok bekleme.

Canım ben 15 gün önce gittim ve hemen uzamaya başladılar şuanda. Bence biraz daha bekle, 10 gün sonra falan git. Benim 12 nisan sat'a göre. 2 gün sonra doktor kontrolüm var, haftaya tekrar gidicem mecburen ağdaya.
Ben de hemen uzarlar bir daha gitmek zorunda kalırım diye haftaya gideyim diyorum yoksa yarın gidecektim ama ayın 20 sine daha çok var bakalım artık vaktinden önce doğurmazsam haftaya giderim, cevabın için tşkler canım, bu arada sen de normal doğum bekliyorsun sanırım

Canım benim sat'a göre beklenen doğum 20 nisan. Ben 3 gün önce gittim hallettim ağda işlerimi iyiki de yaptırmışım çünkü doktor artık bebek oluşumunu tamamlamış her an gelebilir dedi. 9 nisanda da sezaryen olacak ama önce gelme ihtimali de olduğu için içim rahat bekliyorum. Ben bu hafta sonuna kadar hallet çok bekleme.
Benim doktor kontrolüm de perşembe günü, o zaman perşembe doktor bakalım ne söyleyecek ona göre davranayım, herkesin doğum zamanı çok farklı, kimi erken doğuruyor kimi geç insan şaşırıyor canım. Az kalmış Allah kavuştursun, kaç kilo olmuş bebeğin bu arada çatı muayenesi oldun mu cnm

Son gunum kizlar heyecan telas sardi beni carsamba sabah sezeryana girecem ev kalabalik humananin cayini doguma girmeden icsem mi diyorum

ben geldim konturolum vardı kızım 2800 olmuş keyfi yerinde gelmeye niyeti yok sabah bi su gelmişti doktoruma söyledim eczaneden bi test aldırdı test yaptı temiz çıktı çok şükür eger suyun geldiyse suyun geldigi yerden mikroplarda içeri gide bilir bu suyuda bebek yutaarsa cigerlerinde sorun ola bilir dedi çok şükür bi sorun yok ama çok yoruldum 2 den beri hastanelerde canım çıktı 20 si de alalım dedi erken dedim bakalım kısmet ne zaman nekadar içerde dursalar onlar için daha iyi :49:

merhaba arkadaşlar ben mart annesiyim
bizim topicte bir çok arkadaşta göğüs ucu çatlağı oldu ve malesef çok çektiler
ben 7. aydan itibaren lansinoh krem kullanmıştım
iyikide kullanmışım göğüs uçlarımda hiç bir sıkıntı olmadı
sizede tavsiyem kesinlikle krem kullanın özellikle lansinohu tavsiye ederim
herkese güzel doğumlar diliyorum

kendiliğinden giren sancıları bende bilmiyorum canım ya..oğlumda zehirlenmiş gibi istifar editmiştim gece vakti başım dönüyodu ve terliyodum fenalaşınca hastaneye gittik doktor altten bakarken suyumu patlattı salak:19: 3 cm açılman var doğum başlamış vs dedi ama suni sancıyla 9 saaat ağrı çektim..
bu defa nasıl olck bilmiyorum ama sancım gelmeden gitmek istemiyorum bi de epidural normal düşünüyorum hayırlısı olsun artık..ilk doğumum zordu yani:25::25:

canim ilk doguma genelde zor diyolar normal doguranlar.benim annem mesela beni zor dogurmus:)ama diger kardeslerimi cok kolay dogurmus.acilma filanda daha gec surede gerceklesiyomus ilk dogumda.sen atlatmissin onu.ins ikincisini bir avazda dogurur kucagina alirsin saglicakla:21:

bende ondan korkuyorumya gerçi kızlar beklemez deselerde hiçte belli olmaz insan ister istemez tedirgin oluyor
senin içinde hayırlısı olur inşallah

sağlığı yerinde olduktan sonra beklesin kızlar beklemesinde sakınca yokta ama vakti geçincede herkes yok kakasını yiyo yok kordon dolanıyo v.s. gibi şeyler çok duyuluyo o yüzden tedirginim. sağlığı yerinde olsun evladımın geç olsun güç olmasın derler ya işte öyle tevekkül ediyorum

tahmini doğum tarihim 31 mart iken 40+2 oldum ve daha doğum yapmadım mart annesi olmayı beklerken nisan annesi olucam. günüm geçti yarın kontrolüm bakalım ne dicek doktorum. herkese hayırlı doğumlar diliyorum paylaşımlarınızı takip edicem inşallah
ins hayirlisi ile kucagina alirsn bebegini.belli olmuyo bu bebislerin isi.martta gelecek diye bekliyosn nisanda geliyo,nsanda gelecek diye bekliyosn martta geliyo.
Son gunum kizlar heyecan telas sardi beni carsamba sabah sezeryana girecem ev kalabalik humananin cayini doguma girmeden icsem mi diyorum
canim hayirli dogumlar.bizlerede dua et ins
ben geldim konturolum vardı kızım 2800 olmuş keyfi yerinde gelmeye niyeti yok sabah bi su gelmişti doktoruma söyledim eczaneden bi test aldırdı test yaptı temiz çıktı çok şükür eger suyun geldiyse suyun geldigi yerden mikroplarda içeri gide bilir bu suyuda bebek yutaarsa cigerlerinde sorun ola bilir dedi çok şükür bi sorun yok ama çok yoruldum 2 den beri hastanelerde canım çıktı 20 si de alalım dedi erken dedim bakalım kısmet ne zaman nekadar içerde dursalar onlar için daha iyi :49:
masallah kizina ahsencim:nazar::nazar:
merhaba arkadaşlar ben mart annesiyim
bizim topicte bir çok arkadaşta göğüs ucu çatlağı oldu ve malesef çok çektiler
ben 7. aydan itibaren lansinoh krem kullanmıştım
iyikide kullanmışım göğüs uçlarımda hiç bir sıkıntı olmadı
sizede tavsiyem kesinlikle krem kullanın özellikle lansinohu tavsiye ederim
herkese güzel doğumlar diliyorum

canim ya bende cok korkuyorm o catlak isinden.lansinoh markanin adimi oluyo.arada suruyorm ama 7.ayda baslamadim.daha gec basladim.gecmi kaldim yanii benn

Ben de hemen uzarlar bir daha gitmek zorunda kalırım diye haftaya gideyim diyorum yoksa yarın gidecektim ama ayın 20 sine daha çok var bakalım artık vaktinden önce doğurmazsam haftaya giderim, cevabın için tşkler canım, bu arada sen de normal doğum bekliyorsun sanırım

Evet, normal bekliyoruz bir aksilik olmazsa. İki gün sonra kontrolde doktor ne diyecek göreceğiz.

maşallah bebişine dr lar 2800 diyolar 3500 oluveriyo yani demekki iyi küçük hanım aman bi sorun olmasında
bende diyodum bu kız nerde kaldı çok uzun sürdü işi diye neyse sağlıklısınızya bi sorun yokya buna şükür
desene 18 günün kalmış artık sende şafak kesinleştiğine göre saymaya başlayacaksın :) hayırlısı olsun inşallah sağ salim bi doğsunlarda

bu arada dr bana sarılık testi yaptır dedi sağlık ocağından yarın yaptırıcam sizede dedimi yada yaptırdınızmı ?

maşallah bebişine dr lar 2800 diyolar 3500 oluveriyo yani demekki iyi küçük hanım aman bi sorun olmasında
bende diyodum bu kız nerde kaldı çok uzun sürdü işi diye neyse sağlıklısınızya bi sorun yokya buna şükür
desene 18 günün kalmış artık sende şafak kesinleştiğine göre saymaya başlayacaksın :) hayırlısı olsun inşallah sağ salim bi doğsunlarda

bu arada dr bana sarılık testi yaptır dedi sağlık ocağından yarın yaptırıcam sizede dedimi yada yaptırdınızmı ?

yok canım bişey demedi seni saglık ocagındanmı yoksa doktorunmu dedi sarılık için. Haftaya gel dedi gene neseteye baglıyacakmış üf çok sıkıcı 20 dakika sırtüstü yatmak çok zor nefesim kesiliyo :50:

bide fitil verdi bi bugün kulanacam bide 3 gün sonra ben kendime nazar ettim herkeste bişeyler çıktı ben test yaptırdım bişey çıkmamıştı ama sonunda bende fitil kulananlar gurubuna gectim kasık agrılarıda ondandır dedi

ayyy bebeim sende mi doğurcann yaaa:48:
sağlıkla al bebişini kucağna inş...
sezeryan olunca bölee erkenden doğurdunuz hepiniz kaldık biz burda:1:

:nazar: maşallah kuzuna canım..sağlıkla gelsin inş.ben senden önce doğrur muyum acep:26:,normalde 10-18 arası doğurmam lazım:31:

canim ilk doguma genelde zor diyolar normal doguranlar.benim annem mesela beni zor dogurmus:)ama diger kardeslerimi cok kolay dogurmus.acilma filanda daha gec surede gerceklesiyomus ilk dogumda.sen atlatmissin onu.ins ikincisini bir avazda dogurur kucagina alirsin saglicakla:21:

sağol iyi dileklerin için bebeim:48:
ama ben doğuralı 5 yıl oldu,acaba annen kaç yıl arayla doğum yaptı:26:
aralarının çok yada az olması bişey değiştirir mi acaba:26:

Son düzenleme:
çarşamba ben de doğuma giriyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin olur mu üstümüzden :nazar::nazar::nazar:

lovacım sanadakolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum,herşey dilediğin gibi olur inş..:54:

lovacım sanadakolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum,herşey dilediğin gibi olur inş..:54:

saol canım İNŞALLAH. bu kolestaz yüzünden kabus gibi geçti günlerim hala elim yüreğimde. sağlıkla bi doğsaydı hayırlısıyla

saol canım İNŞALLAH. bu kolestaz yüzünden kabus gibi geçti günlerim hala elim yüreğimde. sağlıkla bi doğsaydı hayırlısıyla

evt canım kaşıntıydı dimi,migide de vardı sanırım..herkeste olmuyor işte şansına umarım bundan sonrası güzel olur:29:

evt canım kaşıntıydı dimi,migide de vardı sanırım..herkeste olmuyor işte şansına umarım bundan sonrası güzel olur:29:

aynen canım nazarbocuğu ben ve migi de oldu onlar doğum yaptılar sağ salim darısıda bana İNŞALLAH

Back
X