• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sağol iyi dileklerin için bebeim:48:
ama ben doğuralı 5 yıl oldu,acaba annen kaç yıl arayla doğum yaptı:26:
aralarının çok yada az olması bişey değiştirir mi acaba:26:

canim bilmiorumki ara verince nasil olur.bizim kardeslerimle aramizda epey vardir.3 numaramiz erkek kardesimin dogumunda annemin suyu geldi sabah namazi babam evde yok!baska sehirde.komsu annemi apar topar hastaneye goturdu.sora babama haber verdk babam sabah hemen geldi.yakin bir sehirdeydi.geldiginde kardesim dogmustu:52::52:

Benim doktor kontrolüm de perşembe günü, o zaman perşembe doktor bakalım ne söyleyecek ona göre davranayım, herkesin doğum zamanı çok farklı, kimi erken doğuruyor kimi geç insan şaşırıyor canım. Az kalmış Allah kavuştursun, kaç kilo olmuş bebeğin bu arada çatı muayenesi oldun mu cnm

Canım benim doktorum direk sezaryen dedi benle ilgisi yok tabi doktorun kendi tercihi benim de işime geldi açıkçası ve o yüzden ne nstye girdim ne de çatı muayenesi oldum. 3 gün önce 2800-3000 gr civarında dedi ve bu civarda da doğar dedi çünkü plasenta olgunlaşmış ve artık kilo almazmış. Gerçi ultrason kilolarına pek güven olmuyo. Bakalım kaç doğacak...

merhaba arkadaşlar ben mart annesiyim
bizim topicte bir çok arkadaşta göğüs ucu çatlağı oldu ve malesef çok çektiler
ben 7. aydan itibaren lansinoh krem kullanmıştım
iyikide kullanmışım göğüs uçlarımda hiç bir sıkıntı olmadı
sizede tavsiyem kesinlikle krem kullanın özellikle lansinohu tavsiye ederim
herkese güzel doğumlar diliyorum

Selam canım seni hamile kalmaya çalışırkenki topiclerden hatırlıyorum bol bol ateş ölçüyorduk birlikte :) Ne güzel anne olmuşsun tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.
Önerin için teşekkürler ben 7. aydan beri 2 günde bir sürüyorum. İnşallah faydasını görürürüm.

çarşamba ben de doğuma giriyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin olur mu üstümüzden :nazar::nazar::nazar:

Hayırlı doğumlar canım güzel haberlerini bekliyoruz...

selam bayanlar bu gün kontrolden geldim bebişimizin keyfi yerindeymiş, suyu iyiymiş, kanala inmemeiş :\ başı aşağıdaymış, 3 haftaya kadar vakti var aslında ama sad tarihine göre 37+2 günlük, ben izne ayrılırken bir hafta önce ayrılmıştım gelişimi bir hafta önce olduğu için, şimdi bebişim ayın 15. kadar gelmezse suni sancıyla doğuma girmem laızmmış sanırım:S paşamız bu hafta gelsede bizi hiç üzmese hayırlısıyla:((

maşallah bebişine dr lar 2800 diyolar 3500 oluveriyo yani demekki iyi küçük hanım aman bi sorun olmasında
bende diyodum bu kız nerde kaldı çok uzun sürdü işi diye neyse sağlıklısınızya bi sorun yokya buna şükür
desene 18 günün kalmış artık sende şafak kesinleştiğine göre saymaya başlayacaksın :) hayırlısı olsun inşallah sağ salim bi doğsunlarda

bu arada dr bana sarılık testi yaptır dedi sağlık ocağından yarın yaptırıcam sizede dedimi yada yaptırdınızmı ?

canım seninle mantar enfeksiyonuyla ilgili konuşmuştuk
bugün sordum doktora bebeğe zararı olurmu vs diye,
oda benim önceden karından yapılmış olan amaliyatlarımıda varsayarak
sezaryanda 7 kat kesip bebeğe zar zor ulaşana kadar, ordaki enfeksiyonların vereceği zararların daha az olacağını söyledi
birde dikişlerin sayısını etkllemeyeceğini söyledi, dediğim gibi olabildiğince normal doğum ynalısı kendisi
inşallah bebeğimiz hayırlı vakitte gelirde sağ salim alırız kucağımıza:)

Canım benim doktorum direk sezaryen dedi benle ilgisi yok tabi doktorun kendi tercihi benim de işime geldi açıkçası ve o yüzden ne nstye girdim ne de çatı muayenesi oldum. 3 gün önce 2800-3000 gr civarında dedi ve bu civarda da doğar dedi çünkü plasenta olgunlaşmış ve artık kilo almazmış. Gerçi ultrason kilolarına pek güven olmuyo. Bakalım kaç doğacak...

Selam canım seni hamile kalmaya çalışırkenki topiclerden hatırlıyorum bol bol ateş ölçüyorduk birlikte :) Ne güzel anne olmuşsun tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.
Önerin için teşekkürler ben 7. aydan beri 2 günde bir sürüyorum. İnşallah faydasını görürürüm.

Hayırlı doğumlar canım güzel haberlerini bekliyoruz...

saol canım İNŞALLAH. Rabbim hepimize bebeklerimi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...:nazar::nazar::nazar:

selam bayanlar bu gün kontrolden geldim bebişimizin keyfi yerindeymiş, suyu iyiymiş, kanala inmemeiş :\ başı aşağıdaymış, 3 haftaya kadar vakti var aslında ama sad tarihine göre 37+2 günlük, ben izne ayrılırken bir hafta önce ayrılmıştım gelişimi bir hafta önce olduğu için, şimdi bebişim ayın 15. kadar gelmezse suni sancıyla doğuma girmem laızmmış sanırım:S paşamız bu hafta gelsede bizi hiç üzmese hayırlısıyla:((

maşallah bebeğine:nazar::nazar::nazar:hayırlısı bende normal istiyordum ama bebeğin eşi aşağıda olduğu için sezaryen diyorlar.9 nisana:52::52::52::52:ama normal doğurmak çok isterdim.hayırlısı buymuş.benimde yarın kontrolum var yarın kesinleşek yarı yarıya:))

çarşamba ben de doğuma giriyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin olur mu üstümüzden :nazar::nazar::nazar:

ayyyyy maşallah :nazar::nazar:hadi hayırlısı allahım sağsalim kavuşmanızı nasip etsin.kavuşuyorsun kuzuna sonunda.kolestaz yüzünden çektin sanırım ama sonu inşllah çook güzel olacak:)):34::34::34::34::34:

maşallah bebeğine:nazar::nazar::nazar:hayırlısı bende normal istiyordum ama bebeğin eşi aşağıda olduğu için sezaryen diyorlar.9 nisana:52::52::52::52:ama normal doğurmak çok isterdim.hayırlısı buymuş.benimde yarın kontrolum var yarın kesinleşek yarı yarıya:))

belirsizlik daha zor cnaım şimdi haftaya cumaya kadar ha bebiş geldi gelecek, ay gelmedi derken karnıma kramplar girecek sanırım :)) inşallah hayırlısıyla sağ salim alırsın sende bebeişini kucağına hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun artık elden gelen yok

allah yardımcın olsun canım, inşallah istediğin gibi geçr doğumun

bide fitil verdi bi bugün kulanacam bide 3 gün sonra ben kendime nazar ettim herkeste bişeyler çıktı ben test yaptırdım bişey çıkmamıştı ama sonunda bende fitil kulananlar gurubuna gectim kasık agrılarıda ondandır dedi

allah nazarlardan korusun canım :nazar::nazar:hadi hayırlısı.benimde kasık ağrım var ve idrar testinde lökosit çıktı ama ilaç vermediler.bak korktum şimdi bu enfeksiyon suya geçerse die:26::26::26::26:

canim bilmiorumki ara verince nasil olur.bizim kardeslerimle aramizda epey vardir.3 numaramiz erkek kardesimin dogumunda annemin suyu geldi sabah namazi babam evde yok!baska sehirde.komsu annemi apar topar hastaneye goturdu.sora babama haber verdk babam sabah hemen geldi.yakin bir sehirdeydi.geldiginde kardesim dogmustu:52::52:

ne güzel yaa bende böyle bi senaryo ile doğurmak istiom..suyum gelsin,hastaneye götürsünler beni,kocam geldiğinde de doğurmuş olayım:1::1:

maşallah cnm..yaa biz bari gazi olmasakta normal doğum yapsak..ne kaa çok sezeryan var artık blanço korkunç yani:50:

belirsizlik daha zor cnaım şimdi haftaya cumaya kadar ha bebiş geldi gelecek, ay gelmedi derken karnıma kramplar girecek sanırım :)) inşallah hayırlısıyla sağ salim alırsın sende bebeişini kucağına hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun artık elden gelen yok

yürüyüş spor hareket filan yapıyormusun canım doğum için?:16::16:

ne güzel yaa bende böyle bi senaryo ile doğurmak istiom..suyum gelsin,hastaneye götürsünler beni,kocam geldiğinde de doğurmuş olayım:1::1:

maşallah cnm..yaa biz bari gazi olmasakta normal doğum yapsak..ne kaa çok sezeryan var artık blanço korkunç yani:50:

evet canım birde benim karnımdaki amaliyat yerim yüzünden karın duvarım yapışık olabilirmiş, doktorum kesinlikle normal doğurmalısın diyor, bir aksilik olmaz inşallah ama dediğim gibi ben izne bebeğin gelişimi önde diye bir hafta erken ayrıldım :\ şimdi olurda bebiş son adet tarihine göre 40 doldurmak isterse beklemedn suni sancı almam gerekiyormuş :[ birde o kadar zaman beklerse zaten iri bebek olup bu sefer gene sezaryana dönme ihtimalide var gerçi :\ allahım sen yardım et hayırlısıyla sağ salim kavuşalım bebişlerimize ....

kızlar rafet elromandan senden sonra 2012 yi dinliyorum.tüm hamişlere gelsin:))))duygu yüklü tavsiye ederim dinleyin:)):36::36::36::36::36:

yürüyüş spor hareket filan yapıyormusun canım doğum için?:16::16:

valla cnaım şu 3 gündür epey yürüyüş yaptım :)) ama bana mısın dememiş paşam keyfi öyle yerinde, normal olsun diye her gün yürüyüşe devam edicem ama bu bebeğin 2 hafta içinde sağlıklı doğmasını sağlıycak bişeyler varsa onlarıda denemem lazım sanırım :) senin bebiş nasıl, üzüyor mu anneyi?

ayyyyy maşallah :nazar::nazar:hadi hayırlısı allahım sağsalim kavuşmanızı nasip etsin.kavuşuyorsun kuzuna sonunda.kolestaz yüzünden çektin sanırım ama sonu inşllah çook güzel olacak:)):34::34::34::34::34:

İNŞALLAH canım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah.:54::54::54:

saol canım İNŞALLAH :16::16::16:

valla cnaım şu 3 gündür epey yürüyüş yaptım :)) ama bana mısın dememiş paşam keyfi öyle yerinde, normal olsun diye her gün yürüyüşe devam edicem ama bu bebeğin 2 hafta içinde sağlıklı doğmasını sağlıycak bişeyler varsa onlarıda denemem lazım sanırım :) senin bebiş nasıl, üzüyor mu anneyi?

ouu paşam hiç üzermi annesini.kıyamamm:ssz::ssz::ssz::ssz:valla hurma diyorlar ama işe yararmı bilmem çok tatlı dikkat etmek gerek yerken bence.bebek aşağı inmiş mi peki?benimde 37+4 bugün yarın kontrol v ar en son 2950 gr dı 1 hafta önce şimdi bakalım kaç kg olmuş.ben ayrı iki doktora gidiyorum biri bebeğin eşi aşağıda normal olmaz kanaman çok olur diyo biride yok diyor bebek kanala girmiş kafası eşinden daha aşağıda.ne yapacağımı bilemiyorum puffffff:9::9::9:

ouu paşam hiç üzermi annesini.kıyamamm:ssz::ssz::ssz::ssz:valla hurma diyorlar ama işe yararmı bilmem çok tatlı dikkat etmek gerek yerken bence.bebek aşağı inmiş mi peki?benimde 37+4 bugün yarın kontrol v ar en son 2950 gr dı 1 hafta önce şimdi bakalım kaç kg olmuş.ben ayrı iki doktora gidiyorum biri bebeğin eşi aşağıda normal olmaz kanaman çok olur diyo biride yok diyor bebek kanala girmiş kafası eşinden daha aşağıda.ne yapacağımı bilemiyorum puffffff:9::9::9:

inşalalh güzel haberler alırısn ama doğumu hangisinde yapıcaksan onun dediği daha önemli sanırım canım , artık normal sezaryan sağlıklı gelsinde bebişlerimiz, hurmayla yürüyüşe devam:))

slm arkadaşlar 39+1 deyiz yani 40. haftamıza girdik bugün kontrolümüz vardı
doktor alttan muayene etti ve hiç açılma yokmuş:53:
bol bol yürü dedi ve beni göğüs hastalıklarına sevk etti çünkü fena halde üşütmüştüm:43:
doğuma kadar iyileşmen lazım dedi bir de bol bol yürü dedi
ama bu hasta halimle nasıl yürüyecem bilmiorum :18:
açılma olmassa sezeryan olabilir sanırım :18:
gelişimi suyu ve nst si iyi çıktı çok şükür :nazar:
var mı benim gibi olan
ne zamandır da giremiyorum kimseden haberm yok :43:

Back
X