İyi geceler arkadaslar,
Sezaryenle dogm yapanlarin sayisi gercekten cok fazla su veya bu sebepten dolayi doktorlar sezaryen oneriyor ve maalesef bizler tecrubesiz oldugumuz ve uzman olmadiimiz icin doktorlara kendimizi teslim ediyoruz
guvenmekten inanmakan baska sansimiz da yok maalesef ;( ben normal dogum isteyelerdenim ve bu knuda israrci oldugumu doktorum cok iyi biliyor. Ama bugunku kontrolde normal dogum yapma sansimin %50 oldugunu soyledi. Ben 30 kilo aldim, hareketsizim , yuruyus yapamiyorum ayakalrim sisior bebein iri olma ihimali de varmis ama ultrason yaniltici olabilir diye de ekledi. Doktorum kesinlikle guvenilir biri ve zZaten sorunlu, ilacli bir hqmilelik gecirmis hic birseyim normal degilken, normal dogum diye diretmek ne kadar mantikli acaba? Sizin bu knudaki dusunleriniz ve tecrubeleriniz nedir ? Tesekkurler
Sezaryenle dogm yapanlarin sayisi gercekten cok fazla su veya bu sebepten dolayi doktorlar sezaryen oneriyor ve maalesef bizler tecrubesiz oldugumuz ve uzman olmadiimiz icin doktorlara kendimizi teslim ediyoruz

Son düzenleme: