• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya banada en son gittiğimde kızımız hazırlık yapıo dedi..ben bu adamın dediğinden bişi anlamıyorum..tıp diliylede konuşmuyo başka bi dili var anlaşılmıo:1:
bak şimdi muayne esnasında-hmmm..gayet iyi kızımız hazırlık yapıo gelmek için,artık gelmene gerek yok ayın 18'ine kadar sancın gelmezse de sen gel- dedi...çok aydınlatıcı konuştu yani bravooo,şebelek:19:

hıı,bana önce 12'si sonra 10'u dedi..en son gittiğimde ki 1 hafta oluyo 18'inde sancın gelmezse sen gel dedi:1:nalçak doktor ne planları var acaba benle ilgili:41:

evet bulantı daha kötü tabi,amin:40:

hç bulantı kusma bişi olmadı allaha şükür. ama artk geliyorum anne hazrlan diyo bana. bde bişi sorucam kızlar. sancım tutunca hemen sıcak duşa gir dediler. ???

“Olmamış meyveyi taş veya sopayla düşürmeye kalkarsan dalı kırarsın, oysa olgunlaşmasını beklersen ağacı azıcık sallamanla kucağına düşer.”:emir_bebek:

asimavi,tatlım gerçekten çok güzel bi yazıydı..bende aynen öyle düşünüyorum:13:

hç bulantı kusma bişi olmadı allaha şükür. ama artk geliyorum anne hazrlan diyo bana. bde bişi sorucam kızlar. sancım tutunca hemen sıcak duşa gir dediler. ???

allahallaaa:44:
kimin söyledğine bağlı olarak bende uygulayayım..kim söyledi:1:

“Olmamış meyveyi taş veya sopayla düşürmeye kalkarsan dalı kırarsın, oysa olgunlaşmasını beklersen ağacı azıcık sallamanla kucağına düşer.”:emir_bebek:

evt, hatun 4 dene doğurmuş hemde evde,bravo walla:46:
bizim nenelerimizde öyleydi işte,şimdi bakma hapşırsan sezeryana alıyolar..yok eşi yaşlanmış,yok suyu azalmış,yok bebe kiloluymuş yalancı doktorlar..hiç birine güvenim yok çünkü listade 20küsür sezeryan var yani:50:

asimavi,tatlım gerçekten çok güzel bi yazıydı..bende aynen öyle düşünüyorum:13:

allahallaaa:44:
kimin söyledğine bağlı olarak bende uygulayayım..kim söyledi:1:

kendi annem söyledi. annemede arkadşlrı söylemiş. :) didisinin didisinin didisi açıkçası cnm :D

kendi annem söyledi. annemede arkadşlrı söylemiş. :) didisinin didisinin didisi açıkçası cnm :D

sancı bizi hazırlıksız yakalarsa zaten 5 dk bile olsa duşa gireriz emin ol,ama başka bi yerde olursak( ki ben sırf bunun korkusundan evden çıkmıyorum artık) eve de uzaksak mecburen alamayız duş fln napalım:25:

Selam kızlar bizde dün kontrole gittik 3500 kg olmuş minnak kızım maşallah.. ama yerine henuz yerleşmemiş sol kasığımın üzerinde kafası. dr belli olmaz bir günde de yerine yerleşebilir dedi ama bu şekilde olursa normal doğuramazsın dedi :(

2 gündür özellikle geceleri adet sancısına benzer bel ağrısından duramıyorm, uyuyamıyorum. normalde regli ağrısına bile dayanamayıp ağrı kesici içen ben, bunca zamandır kararlı bir şekilde nırmal derken 2 gündür olan ağrılarım regli dönemlerimin nasıl geçtiğini bana tekrar hatırlattı çok korkmaya başladım ben yaaa...

gece ben çok kötüydüm kızlare acile gidicektim nerdeyse aha dedim bnm sıpa geliyooo. ama sonra geçti sabaha karşı saat 6 gbi flandı uyumuşum. 1 de kalktım. bi sorun yok. aynı adet sancısı gibiydi. yalancı sancılarsa bunlar gerçeği nasıl acaba. çok korkmaya başladım ben ya :(:(:(
allah yardımcımız olsun canım. bende aynıyım. dün dr sordum hazırlıklar olabilir dedi istersen minoset içebilirsin dedi...
aynı benim gibi:1:
bende dün gece mide bulantısı ishal,karın kasık ağrısı ne ararsan vardı..bi ara kalkıp duş almayı bile düşündüm doğurcm sandım,sağa dön sola dön uyumuşum sabah geçmiş ne kasılma var ne ağrı,dalga geçio benle sıpam:51:

allah yardımcımız olsun canım..

Doğum Kendi Başlamalıdır.
Kizlar bu yaziyi mutlaka okumanizi oneriyorm cook guzel bir yazi

teşekkürler güzel bşr paylaşım.

kızlar ya belime hafif hafif ağrı giriyor. canımı acıtmıyo ama hissettiriyo kendini.

bu gece,bilemedin ertesi sabaha kesin doğurursun,desemde inanma:1:

Selam kızlar bizde dün kontrole gittik 3500 kg olmuş minnak kızım maşallah.. ama yerine henuz yerleşmemiş sol kasığımın üzerinde kafası. dr belli olmaz bir günde de yerine yerleşebilir dedi ama bu şekilde olursa normal doğuramazsın dedi :(

2 gündür özellikle geceleri adet sancısına benzer bel ağrısından duramıyorm, uyuyamıyorum. normalde regli ağrısına bile dayanamayıp ağrı kesici içen ben, bunca zamandır kararlı bir şekilde nırmal derken 2 gündür olan ağrılarım regli dönemlerimin nasıl geçtiğini bana tekrar hatırlattı çok korkmaya başladım ben yaaa...

seninle günümüz aynı canım,sende mi sezeryan olucaksın acaba yaaa..:26:
offf 1 günde bile yerleşebilir demiş doktorun yerinde olsam beklerdim,orda kalıcak hali yok ya bence durumun vahim değil bekleyebilirsin:31:

aynen yapcak biş iyok artk :)

ivetttt:ssz:

.göğüsünüzle göbeğinizin arasına kaç parmağınız girior..rivayete göre kaç parmağınız dışarda kalırsa o kadar haftanız var demekmiş..benim 1 parmağım dışarda geri kalan 4 parmak ierde kalıor:6:

seninle günümüz aynı canım,sende mi sezeryan olucaksın acaba yaaa..:26:
offf 1 günde bile yerleşebilir demiş doktorun yerinde olsam beklerdim,orda kalıcak hali yok ya bence durumun vahim değil bekleyebilirsin:31:

normal istiyorum canım. inşallah hayırlısı hakkımızda bakalım bekleyip görücez...

.göğüsünüzle göbeğinizin arasına kaç parmağınız girior..rivayete göre kaç parmağınız dışarda kalırsa o kadar haftanız var demekmiş..benim 1 parmağım dışarda geri kalan 4 parmak ierde kalıor:6:

göğüsüm göbeğime diğiyo canm:D ben doğurcam galba dediin gbi sabaha :D:emir_bebek: ayyy ne güzel doğursam hayırlısıyla bn doğurdum desem :D anlatsam sizi doğum hikayemi. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aaaaaaaa nasıl anlayamadım ben elimi koyduğumda 3 parmak araya giriyor küçük parmak dışarda kalıyor. doğrumu ölçüyorum acaba? buna gmre 1 haftam mı var?

eee benim hic parmak disarda kalmadi o zaman gunumdemi kalmadi.bide sabaha doguruyomus:52::52:

evt, hatun 4 dene doğurmuş hemde evde,bravo walla:46:
bizim nenelerimizde öyleydi işte,şimdi bakma hapşırsan sezeryana alıyolar..yok eşi yaşlanmış,yok suyu azalmış,yok bebe kiloluymuş yalancı doktorlar..hiç birine güvenim yok çünkü listade 20küsür sezeryan var yani:50:

canim bende o yaziyi okuyunca dr larin ne sahtekar olduklarini anladim kusura bakmasinlarda.surekli bahane uretip insanlari sezeryana yonlendiriyolar.bende cok karsiyim eger gercekten ciddi bir problem yoksa sezeryana.ama simdi en ufak bi sorunda hemen szeryan deyip isin icinden cikiyolar.gorumcem bizzat isin icinde.dogumevinde sezeryan sonrasi bolumde hemsirelik yapiyo.o kadar cok hasta varki diyo artik yatiracak yerimiz kalmiyo.dr bey bole bole diyoruz hiccc umurlarinda bile degil kesip kesip atiyolar diyo.

Back
X