• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
doğuran gitmiş doğuran gitmiş topik ıssız ıssız kalmış
eskiden böyle miydi bu topik geçmişi okumaktan bugüne gelemezdik bi türlü ahh ahh

evet eskide üye degildim yazıları okumam bile 1 saat sürerdi şimdi 1 dakika dogum yapanlar bebişkeriyle ilgileniyo yapmayanlarda temizlik hazırlıklarla bide fc gurubu oluşunca herkes cekildi :ssz:

kızlar dogumdan sonra misafirler için hazırlık yaptınızmı pasta kek gibi ben bişeyler dolaba koyayım diyorum annem gelir yaparız diyo siz ne yaptınız fikri olan varmı 1.2 çeşit koysam kolaylık olur gibi geliyo ama çokta gözüm kesmiyo

günaydın arkadaşlar,bakıyorum sitede genelde normal doğumu bekleyenler kalmış benim gibi:)bugun 39+5 olduk ama hala tık yok.Önceden nasıl doğurcam diye debelenip üzülüyordum şimdi de ya suni sancıya kalırsam diye strese girdim.cumartesi tam 40 olucaz,umarım oğluşum gecikmez daha fazla.suni sancıyla ilgili arkadaşlar güzel şeyler yazmış,kafamda netleştirmiş oldum yazılanları okuyunca yani doktoruma uyup sırf günüm doldu diye açılma falan yoksa kabul etmicem suni sancıyı.Bir de işin garibi ben de yalancı sancı falan da yok yaaaaa...

Herkese günaydıııın....
yeni doğum haberleri getirdim sizlere...

Asliyan arkadaşımız 4 nisanda sezeryanla kızı adayı dünyaya getrdi.. 3580gr..:nazar::nazar:
srrbkl arkadaşımz da 4 nisanda 3500gr kızını dünyaya getrdi...

darrısı başımıza:nazar::nazar:

ben de dün kontrole gttm kızım kanala grmek üzere çok inmş bakalım beklemedeym:emir_bebek::emir_bebek:

Herkese günaydıııın....

Asliyan arkadaşımız 4 nisanda sezeryanla kızı adayı dünyaya getrdi.. 3580gr..:nazar::nazar:

ben de dün kontrole gttm kızım kanala grmek üzere çok inmş bakalım beklemedeym:emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın nisan anneleri... Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum... Bebeklerini sağlıkla büyütürler inşAllah... Biz de hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri inşAllah....

bana dr m demisti canim sancilarin baslayinca sicak dus yap demisti rahatlatiyormus.. burda (yurtdisi) dogum yaklasirken 30-45 dk felan sicak suya yatiriyorlar.. bakalim yasayip görcez nasil birseymis.. :52:

kizlar dün kontrolumuz vardi iki hafta önce bebegim 2700gr di dün dr 2850 gr dediiii cok sasirdim bende 3 kiloyu bulmustur diyordum son haftalar baya kilo almaya baslamisti.. kilosu iyimi sizce bebegim erkek 38. haftadayiz.. yada ultrasonmu yaniliyo :9:
bide dün ilk defa hastaneye gittim kontrole dr tatildeydi, dogum yapip cikan kadinlari gördüm tirstim valla nasil korktum agliycaktim biseyde görmedim ama cok korkttuuummmmm :53::53::53::53:

Ben de çok duydum sancın başlayınca sıcak duş al diyolar, iyi geliyomuş...
Ben de 38. haftamdayım salı günü kontrole gittim, iki haftada üçyüz gram almış, 2980 gr olmuş,üç kiloya yaklaşmış ama önceki aylarda daha çok almıştı son ayda daha az alıyolar galiba...

Kızlar,
Benim kaburgalarımda sürekli bir ağrı var, ne yapsam nasıl yatsak geçmiyor artık :(
Bebeğim içerde hareket edip gerindikçe daha da beter artıyor. Var mı böyle ağrısı olan aranızda ?

merhaba canım, benim de çok ağrım oluyor, çok önceden beri var üstelik... bi ara geçmişti sanki ama bu hafta canım her zamankinden çok yanıyo yattığımda bile hiç hafiflemiyo... Allah hepimize kolaylık versin...

aaaaaaaa nasıl anlayamadım ben elimi koyduğumda 3 parmak araya giriyor küçük parmak dışarda kalıyor. doğrumu ölçüyorum acaba? buna gmre 1 haftam mı var?

olabilir canım benimde tek parmak dışarda kalıyor:1:

eee benim hic parmak disarda kalmadi o zaman gunumdemi kalmadi.bide sabaha doguruyomus:52::52:

elin sığıyor yani,o kadar indiyse bebek bugün yarın gelir:46:

canim bende o yaziyi okuyunca dr larin ne sahtekar olduklarini anladim kusura bakmasinlarda.surekli bahane uretip insanlari sezeryana yonlendiriyolar.bende cok karsiyim eger gercekten ciddi bir problem yoksa sezeryana.ama simdi en ufak bi sorunda hemen szeryan deyip isin icinden cikiyolar.gorumcem bizzat isin icinde.dogumevinde sezeryan sonrasi bolumde hemsirelik yapiyo.o kadar cok hasta varki diyo artik yatiracak yerimiz kalmiyo.dr bey bole bole diyoruz hiccc umurlarinda bile degil kesip kesip atiyolar diyo.

yazıkkkk yazık:19::19:

bana dr m demisti canim sancilarin baslayinca sicak dus yap demisti rahatlatiyormus.. burda (yurtdisi) dogum yaklasirken 30-45 dk felan sicak suya yatiriyorlar.. bakalim yasayip görcez nasil birseymis.. :52:

kizlar dün kontrolumuz vardi iki hafta önce bebegim 2700gr di dün dr 2850 gr dediiii cok sasirdim bende 3 kiloyu bulmustur diyordum son haftalar baya kilo almaya baslamisti.. kilosu iyimi sizce bebegim erkek 38. haftadayiz.. yada ultrasonmu yaniliyo :9:
bide dün ilk defa hastaneye gittim kontrole dr tatildeydi, dogum yapip cikan kadinlari gördüm tirstim valla nasil korktum agliycaktim biseyde görmedim ama cok korkttuuummmmm :53::53::53::53:

yaparız eğer durumumuz müsaitse o an canım..tırsmana hiç gerek yok,kolay olmadığını hepimiz biliyoruz candan can ayrılıyo sonuçta:31:

kızlar dogumdan sonra misafirler için hazırlık yaptınızmı pasta kek gibi ben bişeyler dolaba koyayım diyorum annem gelir yaparız diyo siz ne yaptınız fikri olan varmı 1.2 çeşit koysam kolaylık olur gibi geliyo ama çokta gözüm kesmiyo

amaaaan,misafir bana yapıp getirsin çokta tınn:27:

Herkese günaydıııın....

sağol canımcım..doğum yapan arkadaşları tebrik ediyoruz:46:
sezeryan mı normalmi bilmediğim için yazmadım..
bu arada dilşahhcım bugün yarın sende gazi olursun haber kaynağım benim:54::54:

Ben de çok duydum sancın başlayınca sıcak duş al diyolar, iyi geliyomuş...
Ben de 38. haftamdayım salı günü kontrole gittim, iki haftada üçyüz gram almış, 2980 gr olmuş,üç kiloya yaklaşmış ama önceki aylarda daha çok almıştı son ayda daha az alıyolar galiba...

evet cnm son haftalarda 100 er g alırsa diye hesapladı benim doktorum geçen gittiğimizde.son ay çok az alıyorlar

selamlar kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim özledim hepinizi temennilerini sunan herkese çok çok teşekkür ediyorum bitaneciklerim. uzun zamandır abo uygunsuzluğundan kaynaklı sarılıkla uğraşıyorum bebeğimde 8. gnün de fototerapi için hastaneye yattı hepi uyuyordu sarılıktan dolayı süütümde geç gelince meme ucumda içinde olunca beslenemedi ve öyle bi talihsizlik yaşadık şimdilik iyiyiz şükür bir aya anca geçecekmiş ama. allahım kuzucuklarımızı bize sağ sağlim bağışlasın dünyanın en güzel şeyiymiş. allahistyen herkese nasib etsin doğum yapanlarada gözleri aydın olsun inşallah allah bağışlasın yavrularını.benim oğlanın emzirme saati geliyor öpüyorum hepinizi girip bilgilerimi paylaşcam tekrardan detaylı kızlar. doğum yapmamışlaraa bol şans.:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selamlar kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim özledim hepinizi temennilerini sunan herkese çok çok teşekkür ediyorum bitaneciklerim. uzun zamandır abo uygunsuzluğundan kaynaklı sarılıkla uğraşıyorum bebeğimde 8. gnün de fototerapi için hastaneye yattı hepi uyuyordu sarılıktan dolayı süütümde geç gelince meme ucumda içinde olunca beslenemedi ve öyle bi talihsizlik yaşadık şimdilik iyiyiz şükür bir aya anca geçecekmiş ama. allahım kuzucuklarımızı bize sağ sağlim bağışlasın dünyanın en güzel şeyiymiş. allahistyen herkese nasib etsin doğum yapanlarada gözleri aydın olsun inşallah allah bağışlasın yavrularını.benim oğlanın emzirme saati geliyor öpüyorum hepinizi girip bilgilerimi paylaşcam tekrardan detaylı kızlar. doğum yapmamışlaraa bol şans.:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım çook geçmiş olsun,kuzenimin eşide yaşadı aynı sarılığı bol bol emzirmek gerekio sanırım..bizim içinde kokla miniği:16:

evet cnm son haftalarda 100 er g alırsa diye hesapladı benim doktorum geçen gittiğimizde.son ay çok az alıyorlar

İnşAllah ultrason cihazı fazla ölçmüyodur da üç kilo olduktan sonra sorun yok zaten, zamanını beklerse biraz daha kilo alır bebişlerimiz... Genelde zayıf doğan bebekler doğumdan sonra daha iyi toparlanıyo diyolar ama hepsi aynı olmayabilir... Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil...

Çok geçmiş olsun, inşallah çabucak iyileşir bebeğin...

evt, hatun 4 dene doğurmuş hemde evde,bravo walla:46:
bizim nenelerimizde öyleydi işte,şimdi bakma hapşırsan sezeryana alıyolar..yok eşi yaşlanmış,yok suyu azalmış,yok bebe kiloluymuş yalancı doktorlar..hiç birine güvenim yok çünkü listade 20küsür sezeryan var yani:50:

aynen yaa doktorlara da güven kalmadı artık... ben de burda sezaryen yapanların çokluğunu gördükçe üzülüyorum, mecbur kalmadıkça en güzeli en doğal olanı... İnşAllah normal yaparım ben de...

sağol canımcım..doğum yapan arkadaşları tebrik ediyoruz:46:
sezeryan mı normalmi bilmediğim için yazmadım..
bu arada dilşahhcım bugün yarın sende gazi olursun haber kaynağım benim:54::54:

canım asliyan sezeryan srrbkl normal doğum yaptı..
bu arada sen benden önce doğur arkandan gelirim ben
38 haftayı bitirmek istiyorum mümkünse:1::1:

canım asliyan sezeryan srrbkl normal doğum yaptı..
bu arada sen benden önce doğur arkandan gelirim ben
38 haftayı bitirmek istiyorum mümkünse:1::1:

:1::1:
ok canımcım,hava güzel gidip yürüyeceğim belki iyi gelirde doğrurum bugün..zaten benim son adetim 30 haziran normalde bugün tam 9 ay 10 gün bitio yani 40 haftam ama geç döllenme demişti doktor bakalım artık hayırlısı:29:

Back
X