Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar, aranızda hiç çatı muayenesi olan var mı, yarın kontrolüm var, tedirginim biraz
Merhaba bayanlar, aranızda hiç çatı muayenesi olan var mı, yarın kontrolüm var, tedirginim biraz
slm arkadaşlar doğumu kolaylaştırmak için özel bi şeyler yapanınız var mı
ben son haftamdaym ama açılmam yok hiç
bi de sancı nasıl olur
bazen rahmime bi sancı saplanıo iki büklüm oluorm ama gün içerisnde üç dört kez anca oluo
merhaba hatunlar :) herkes iyidir inşAllah..off bende çok sıkılmaya başladım, artık günler geçmiyor yahayırlısı ile doğursaydık..
Ahsen canım senle aramızda 1 gün var, bakalım kim önce doğuracak :)
merhaba hatunlar :) herkes iyidir inşAllah..off bende çok sıkılmaya başladım, artık günler geçmiyor yahayırlısı ile doğursaydık..
Ahsen canım senle aramızda 1 gün var, bakalım kim önce doğuracak :)
merhaba güzel annaler, çok oldu buraya yazmayalı umarım herkesler iyidir bebeğim doğdu haberı gelmiş size ıkı haftalık olduk
emip uyuyoruz usluyuz şimdlik azıcık sarılık azıcıkda ga sorunumuz var
benim dikişler bıraz daha ıyı çok şukur so kl tarafta yanma oluyor bazen okadar herşeyım çok guzeldi
hepinize kolay doğmlar dılıyorum
kk bayansu mavilim mavilef, ismni sayamadıklarım hepınızi çok optum sizi takıp edıyorum bundan sonra:)![]()
Bir sürü anne adayı heyecanla bekliyor ne güzelmiş. Bende nisan annesi oluuyorum artık. ''artık'' diyorum cunku basından beri hep mart ortasından sonra doğum olur diye bekledik doktorumla. Rahimde eğiklik oldugu icin. Ama bebeğim sağolsun serkenci davranmamaya karar verdi :) Biraz gecte olsa herkese merhabalar :)
Merhaba canım, doğum tarihleri belli olmuyor, sende normal doğum bekliyorsun sanırım, hayırlısı olsun, ben de 37+6 dayım, yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Merhabalar,
Göğüsleri emzirmeye hazırlamak için bişi yapıyor musunuz ? Ben arkadaş tavsiyesi üzerine 2-3 haftadır evicap E vitamini tabletini delip içindeki jelimsi sıvıyı sürüyorum. Bir de arada kolonya sıkıyorum, Ayşe Öner seminerinde söylemişti meme uçlarını kuvvetlendiriyormuş.
Lansinosh da aldım bu hafta onu da sürmeye başladım.
Biraz takıntı yaptım sanırsam bu konuyu :)
kızlar acil
doğum sancısı nasıl olur
internetten okudum kasıklara ve bele agrı girer adet sancısı gibi diyo
kasık ve belde agrı yok ama karnım düşecek gibi oluo sancı değil agrı var
bazen öyle bi zorluo ki kıvranıoum bazen rahat bırakıo bu arada bebegmz de hareketli
doğum mu başlıo cevap lütfen acil