• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
:53:korkutma beni ama midem çok beter bişeyde yemek istemiyorum ve alt tarafım kasıklarım cidi bişekilde agrıyo ama diger kızımda sancı çekmiştim 9 saat öyle sancı gibi bişey yok karnımda onda ilk karnıma agrı girmişti bagırsakları bozmuş gibi :9:karnımda halen aynı yerinde duruyo aşagıda degil :50:

korkma canım ama açılman fln varsa da sancın başlar anlarsın zaten...ben öyle kusan bi insan değilim..hamileliğimin başlarında fln kusmadım,üşütünce hasta oluncada kusmadım..sadece 2011 yılbaşında viskiden sarhoş olup kusmuştum en son...velhasıl ben kustuğumda çok ciddi bişey var demektir:1: ondan gitmiştik doktora kustum dedim ve hemen alttan muayne etti 3cm açılman var doğum başlamış dedi suni sancıyla 9 saat sancı çekip doğurmuştum..

Bayansu bu bahsettigin Liste nerde canim?? Telden giriyorum bu yuzdenmi goremiyorum acaba??

liste ilk sayfada canım,telden görünürmü görünmezmi bilmiyorum:40:

Ben birkaç gündür yürüyüş yapıyorum günde 1 saat..Annem geldiğinden iş yaptırmıyor bana :) Bebeğin aşağıya inmesi için tavsiye ediyorlar.Kegel egzersizini aklıma geldikçe yapıyorum..Bir de perine masajı denilen birşey var,bu da epizyotomi (kesi) uygulamasını minimuma indiriyor ama yapması zahmetli gibi geldi bana :44: En iyisi yürüyüş ve nefes egzersizi sanırım.

:) melisela benim de senle aramda 1 gün var..Hayırlısıyla sağ salim alalım bebelerimizi kucağımıza.

İnşAllah canım, heyecanla bekliyoruz bakalım..

canım benim sezeryan olacak 20 sinde alalım dedi ben birazdaha durmasından yanayım ama kısmet önce 23 demişti tatil olur diye öne attı bakalım :49:

heralde benimde gelmezse 19'u gibi falan alır, daha bekletmez bence :) Ama inşAllah o güne kadar kendi gelir bebeğimde normal doğururuz..Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..

herkese merhaba ve hayırlı cumalar diliyorum..Çok şükür benimde sancılarım falan kesildi :) ama pazartesi bende kusmuştum ve salı kontrole gittiğimde sancıların başlamış demişlerdi ama açılmam falan yokmuş, yumuşamaya başlamış dedi doktor..sonra bir serum takıp çıkarmışlardı..

Bayansu gordum listeyi Mumkunse bende listede olmak istiyorum.. Yas 25, Sat 15 tem. , bdt 22 nisn, prensim olucak insallah.. :16:

canım,geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün :nazar:
emmesede sen sürekli emzirmeye çalış..benim oğlum hemen emmişti ondan yana bi tecrübem yok ama,okuduğum tecrübeli anneler biberona alışmasın die kaşıkla mama veriyorlar emmeye alışana kadar..kolay gelsin:16:

Canım ben de Pazartesi doğuma giriyorum hayırlı doğumlar sana da... Ben hem hasta bezi hem orkid gece aldım. Hastaneden bir liste vermişlerdi getirilmesi gerekenler diye orada ped yazıyor. Tahminim hasta bezini kendileri verecekler hastane sonuçta orası ama ben yine de garantiye alayım istedim. Çünkü ilk gün ped kesinlikle yeterli olmuyormuş hemen sızıyormuş. Hastanenin kantininde yada çevrede eczanede falan olur zaten hemen aldırıverirsin gerekirse...

Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün... Sütünü çıktığı kadar sağıp kaşıkla versen ne kadar süt alırsa o kadar iyi yavaş yavaş emmeye başlar ama biberona başlatma hemen memeyi tanımadan.

merhaba bende mart annesı olmayı beklerken nısan annesı oldum pztsı sezeranla benımde sutum ılk ıkı gun yoktu canım daha dun gelmeye başladı damla damla.hemen gelmıyo demekki sut ben pompayla sagıyorum şimdilik ama bebegıde memeye dayıyorum sürekli alışsın dıye.sende pompayla yapkı damarlar acılsın.bıde tatlı şeyler ye helva falan süt yapıcı şeyler.bızde aptamil aldık ondan verıyoruz gecelerı doymuyo cunku henuz bıde az şekerli su bazen bıde emzırmeye calışıyorum işte sütü sağıp verıyorum tabı şimdilik emmeyle doymuyo.ama meraklanma bende yenıyım ama yavas yavas olucak sanırım az sabır.bende gunluk kaç ml emmelerı gerekıyo acaba onu araştırcam şimdi.

selam kizlar ben geldim.dune gore daha iyiym.disari cikip biraz desarj oldum dun :)

evet ya ne yapti acaba.bende merak ettim.dogumlari haber veren arkadas dilsah ti degilmi.nerdesin bacim kelebek dogurdumu:))

allah anali babali buyutsun hayirli olsun canim.ins yaaa cok istiyorm normal dogum yapabilmeyi.simdilk bir aksilik gozukmuyo ama bakicaz.hayirlisi...

maasallah cok tatli ve guzel kizin annesi.allah bagislasin.darisida bizlere olsun...:nazar::nazar:
canim cokmu yurudun.ben gunde yarim saat yuruyorm iyi oluyo.cook yuruyunce tabi bende fena oluyorm.hele bigun alsveris merkezinde cok yurudm magazalara vs baktim.allahim o gece doguracagim sandim.o kadar kotuydum yaneee....

canim sanada hayirli ugurlu olsun.anali babali buyusun ins...valla sutu emzirdikce geliyo diyolar sen pes etme bol bol emzirmye calis.tabi daha tecrubeli arkadaslar var burda ama ben ole duymustum

lovacım bebeğinin adını senin yaşını sat ve bdt verirsen listeye yazıcam

çok saolun kızlar cevaplarınız için pes etmiyorum inşallah çoğalır sütüm ya çok üzülüyorum çünkü

bayansucum sat 17 temmuz kızımın adı cemre:nazar::nazar::nazar: benim yaşım 30 bdt neydi unuttum ama 04.04.2012 de doğum yaptım :nazar::nazar::nazar:

:54:

merhaba güzel anneler...
3 nisan sabaha karşı 3.15 te kızım zeynepi doğurdum...36 haftalık 3190 gr. 48 cm.epidural normal doğum...bayansucum eklersen sevinirim...evlatlarını kucağına alanlar gözünüz aydın...bekleyenlerde sağlıcakla kavuşun inşallah yavrularınıza...

arkadaşlar daha önce hiç yazmadım ama 4 nisanda sezeryan ile oğlum olduğu bildirmek isterim. :16: bdt: 15 nisan. 3100 gr. isim: Yusuf Demir

henüz doğum yapmamış arkadaşlara sağlıklı bir doğum diliyorum.

sevgiler

Son düzenleme:
ya ben evve die bir mağzadan demlik almıştım sheffer'ın..önce karardı iade için götürdüm değiştirip aynı demlikten geri gönderdiler ama bu defada akıtıyordu yeniden görürdüm baya uğraştırdılar beni ama iade ettim yerinede oğluma süngerbob nevresimini aldım..anlıcan mağzaya git uğraş vitrin bak vs 4 saat dışarda kalmışım meğer..gelincede balık ayıklayıp kızarttm bayaaa yoruldum yanee:31:

Ooo hayatim yorulman cok normal.bende disari bi cikiyorm markete vs.eve geldigimde elimi oynatamiyorm yorgunluktan.hamilelikte cok cabuk yoruluyo insan.yasli ninelere benzetiyorm kendimi:))

off 3 gün önce 3 cm açılmam vardı, akşamında nişan kanaması oldu. sancını ya da suyunun gelmesini bekle diye hastaneden eve yolladılar beni. hiç bir şey yok :18::18: 41. haftadayım bir de :18:

herkese merhaba bayanlar:42::42:
biz de geldiik şimdi nst'den sancı falan yok daha ya..
benm kızım 40 haftayı dolduracak sanırsam:ssz::ssz:

yeni doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun:nazar:
rabbim analı bablı büyütsün hepimizin evlatlarını..
darısı başımza inşallah..

kızlar çarşamba günü doğum yaptım 3.065 kg doğdu kızım 50 cm.:nazar::nazar::nazar:
bir gün küvezde kaldı solunum problemi yüzünden dün eve geldik. ama beni emmiyor ne yaptıysam işe yaramadı. aptamil veriyorum ama içim acıyor ya emzirmek istiyorum çok ama sütüm yok çok az geliyo acaba yeni diye mi ?

cnm hayırlı olsun benımde bugun 12.gunum sütün geliyorsa pes etme .....bende ilk 6 gun zorla mememi vermeye çalıştım almadı....kasıga akıttım bıberona fln ne kadar üzüldüm anlatamam kılosuda gerilemişti ama sütüm geldiği için zorla mememi vermekten vazgecmedim...ve cok sukur gectiğmiz pazardan bu yana almaya başladı son gunlerdede yapışıo resmen bakalım haftaya dr a gıttıgımde kılo almıssa nasıl mutlu olcam ..olmasada uzulmucemm napalım en son artık mamayla beslenır..üzülme cnmm cektikce süt cogalıyor dedikleri dogru ....

herkese merhaba bayanlar:42::42:
biz de geldiik şimdi nst'den sancı falan yok daha ya..
benm kızım 40 haftayı dolduracak sanırsam:ssz::ssz:

yeni doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun:nazar:
rabbim analı bablı büyütsün hepimizin evlatlarını..
darısı başımza inşallah..

sag salim dogsunlarda 40 haftasıda dolsun çok şükür bi sorun yokmuş :emir_bebek:

cnm hayırlı olsun benımde bugun 12.gunum sütün geliyorsa pes etme .....bende ilk 6 gun zorla mememi vermeye çalıştım almadı....kasıga akıttım bıberona fln ne kadar üzüldüm anlatamam kılosuda gerilemişti ama sütüm geldiği için zorla mememi vermekten vazgecmedim...ve cok sukur gectiğmiz pazardan bu yana almaya başladı son gunlerdede yapışıo resmen bakalım haftaya dr a gıttıgımde kılo almıssa nasıl mutlu olcam ..olmasada uzulmucemm napalım en son artık mamayla beslenır..üzülme cnmm cektikce süt cogalıyor dedikleri dogru ....

seninde bebegin hayırlı olsun canım:nazar: nekadar emzirsen okadar süt çogalıyo

korkma canım ama açılman fln varsa da sancın başlar anlarsın zaten...ben öyle kusan bi insan değilim..hamileliğimin başlarında fln kusmadım,üşütünce hasta oluncada kusmadım..sadece 2011 yılbaşında viskiden sarhoş olup kusmuştum en son...velhasıl ben kustuğumda çok ciddi bişey var demektir:1: ondan gitmiştik doktora kustum dedim ve hemen alttan muayne etti 3cm açılman var doğum başlamış dedi suni sancıyla 9 saat sancı çekip doğurmuştum..

liste ilk sayfada canım,telden görünürmü görünmezmi bilmiyorum:40:

biraz dinlendim daha iyiyim şimdi daha çok erken işler duruyo dogurmamam lazım :9:

arkadaşlar daha önce hiç yazmadım ama 4 nisanda sezeryan ile oğlum olduğu bildirmek isterim. :16: bdt: 15 nisan. 3100 gr. isim: Yusuf Demir

sevgiler

allah anneli babalı büyütsün canım :nazar:

biraz dinlendim daha iyiyim şimdi daha çok erken işler duruyo dogurmamam lazım :9:

ii olmana sevindim canım

aslında doğsa olurda işler bitmediği için istemiyon dimiiiiii :1:
Aynen bende ya halıları vericem daha dolaplar incek temizlencek tekrar bi temizlik daha off offf :35:

Bayansu gordum listeyi Mumkunse bende listede olmak istiyorum.. Yas 25, Sat 15 tem. , bdt 22 nisn, prensim olucak insallah.. :16:

tamam canım,henüz doğum yapmadığın için takip listesine kaydediyorum seni:54:

çok saolun kızlar cevaplarınız için pes etmiyorum inşallah çoğalır sütüm ya çok üzülüyorum çünkü

bayansucum sat 17 temmuz kızımın adı cemre:nazar::nazar::nazar: benim yaşım 30 bdt neydi unuttum ama 04.04.2012 de doğum yaptım :nazar::nazar::nazar:
:54:

ok canım ekliyorum:46:

merhaba güzel anneler...
3 nisan sabaha karşı 3.15 te kızım zeynepi doğurdum...36 haftalık 3190 gr. 48 cm.epidural normal doğum...bayansucum eklersen sevinirim...evlatlarını kucağına alanlar gözünüz aydın...bekleyenlerde sağlıcakla kavuşun inşallah yavrularınıza...

anaaamm:53:
sen listenin sonundaydın,bide normal mi doğurdun yavrıım:53:
wallahi şaşırttın hee,neyse maşallah diyelim darısı başımıza..:1:allah analı babalı büyütsün yavrunuzu benim ezqi'm nerde kaldı yaff:ssz:

sevgiler

ekliyorum listeye canım..sağlıkla büyüt yavrunu:16:

Ooo hayatim yorulman cok normal.bende disari bi cikiyorm markete vs.eve geldigimde elimi oynatamiyorm yorgunluktan.hamilelikte cok cabuk yoruluyo insan.yasli ninelere benzetiyorm kendimi:))

hmm,sorma walla bende :ssz::1:

kız öyle deme..bende amaaan gelme ezqi temizlik var,aman gelme ezqi abin hasta dedim,şimdide bu hafta sonu babasının aöf sınavı var bekle dioz çocuğa naapsın garibim sonunda küscek bize walla:1:

Zaman geçmek bilmiyor ve sanırım gitgide ağırlaşıyoruz :) bebeğimin esyalarını koklaya koklaya bitirdim dalin kokusunu:1: 13 nisan kontrolüm bakalım ne dicek daha hiç allttan bakmadı nasıl oluor ark acı vs oluyormu herkesi doktoru haftada bir cagırıo sanırım benmki 20 günde bir ndn bilmiorum:50:

ii olmana sevindim canım

aslında doğsa olurda işler bitmediği için istemiyon dimiiiiii :1:
Aynen bende ya halıları vericem daha dolaplar incek temizlencek tekrar bi temizlik daha off offf :35:

ne yapayım daha ben başlamadım bile temizlige pazartesi yada engec salı halıları gönderecem bihaftada gelir kadın aldım ama 18 zine gelecekler 2 tane bi günde dip bucak yapıyolar ama genede dolaplar dökülmesi bendede var of of yani iş çok :6:bakalım ben temizliğe başlamadan gelmesinde :52:

tamam canım,henüz doğum yapmadığın için takip listesine kaydediyorum seni:54:

ok canım ekliyorum:46:

anaaamm:53:
sen listenin sonundaydın,bide normal mi doğurdun yavrıım:53:
wallahi şaşırttın hee,neyse maşallah diyelim darısı başımıza..:1:allah analı babalı büyütsün yavrunuzu benim ezqi'm nerde kaldı yaff:ssz:

ekliyorum listeye canım..sağlıkla büyüt yavrunu:16:

hmm,sorma walla bende :ssz::1:

kız öyle deme..bende amaaan gelme ezqi temizlik var,aman gelme ezqi abin hasta dedim,şimdide bu hafta sonu babasının aöf sınavı var bekle dioz çocuğa naapsın garibim sonunda küscek bize walla:1:

şimdiden sen başlamışsın kızı şımartmaya :9:küsmesin ha küçük hanım:9:

Back
X