• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar çarşamba günü doğum yaptım 3.065 kg doğdu kızım 50 cm.:nazar::nazar::nazar:
bir gün küvezde kaldı solunum problemi yüzünden dün eve geldik. ama beni emmiyor ne yaptıysam işe yaramadı. aptamil veriyorum ama içim acıyor ya emzirmek istiyorum çok ama sütüm yok çok az geliyo acaba yeni diye mi ?

Allah bağışlasın canım daha yeni sayılırsın, pes etmeden emzirmeye çalış sen, sütün gelir inşAllah...

Zaman geçmek bilmiyor ve sanırım gitgide ağırlaşıyoruz :) bebeğimin esyalarını koklaya koklaya bitirdim dalin kokusunu:1: 13 nisan kontrolüm bakalım ne dicek daha hiç allttan bakmadı nasıl oluor ark acı vs oluyormu herkesi doktoru haftada bir cagırıo sanırım benmki 20 günde bir ndn bilmiorum:50:

ben üç haftadır haftada gidiyorum altan muanede zor degil insan utanıyo bide o masa çok igrenc benim normalde altan muane olmazdı ama gecen hafta su gibi bişey gelince baktı canım hiç yanmadı ama kendimi kasmaktan bacaklarım agrıdı:9:

bim e gideyim dedim kesme tahtası varmış cam kapıya cıktım kustum gene geri geldi sanki 2 gündür midem çok beter üstüm başım battı çocuklar gibi arabada battı :14:bi makina camaşır çıktı attım makinaya pardüsümde yok üstüme olan şalımda battı üffff yemege gidecektik kızımla:14:

ayy canım yaa çok kötü oluyo dimi... benim de bu aralar midem bulanıyo kuscam die ödüm patlıyo...

kızlar 11 nisan çarşamba günü sabah 8 de epidural sezeryan olucam. çok heyecanlıyım. normal olmasını çok istedim ama malesef plasentamız aşağıda kalma konusunda diretti. mecburen sezeryan :31::31::31:

ayy canım yaa çok kötü oluyo dimi... benim de bu aralar midem bulanıyo kuscam die ödüm patlıyo...

gebeliğin başında çok kustum ama hiç böyle olmamıştı bi an nefesin kesiliyo sandım düşün yani okadar şimdi iyiyim çok şükür :21:

kızlar 11 nisan çarşamba günü sabah 8 de epidural sezeryan olucam. çok heyecanlıyım. normal olmasını çok istedim ama malesef plasentamız aşağıda kalma konusunda diretti. mecburen sezeryan :31::31::31:

oo senin saatide belli allah yardımcın olsun bana saat vermedi daha pazartesi verir belki konturole gidince benimde son 14 gün:36:biraz tırsıyom galiba:18:

kızlarrrr listeye kimseyi ekleyemiyorum grafik limitini aşmışız..nolcekk şimdi:47:

oo senin saatide belli allah yardımcın olsun bana saat vermedi daha pazartesi verir belki konturole gidince benimde son 14 gün:36:biraz tırsıyom galiba:18:

pazartesi tekrar görmek istedi beni. ama ameliyathaneye bile yazdırdı beni. sabah 7 de hazır bulun 8 de başlıcaz dedi. hiç stres yapma güle oynaya müzik dinleyerek doğum yapıcaz bebeğini hemen kucağına alacaksın dedi.
bugünden kan tahlilleri yapıldı.
çok heyecanlı ve stres doluyum.
rabbim seninde yardımcın olsun canım bebeğini sağ salim kucagına al inşallah.

kızlarr sabah sormuştum ama cevap veren olmadı... benim gibi doğumdan önce sütü gelen var mıı?

pazartesi tekrar görmek istedi beni. ama ameliyathaneye bile yazdırdı beni. sabah 7 de hazır bulun 8 de başlıcaz dedi. hiç stres yapma güle oynaya müzik dinleyerek doğum yapıcaz bebeğini hemen kucağına alacaksın dedi.
bugünden kan tahlilleri yapıldı.
çok heyecanlı ve stres doluyum.
rabbim seninde yardımcın olsun canım bebeğini sağ salim kucagına al inşallah.

Amin canım senin nasıl olacak genelmi

gebeliğin başında çok kustum ama hiç böyle olmamıştı bi an nefesin kesiliyo sandım düşün yani okadar şimdi iyiyim çok şükür :21:

geçmiş olsun canım, bilirim o kusmalar ne kötüdür, ilk aylarda çok kötü olmuştum ben de...

canım ne kadar geldi benim bir kere bir damla şeklinde geldi dahada görmedim oda 2 ay filan önceydi

yaa benim çok önceden beri sızıyo gibi geliyo sürekli damla damla... bazen daha az bazen daha çok, göğüs pedlerinden alıp kullanmaya başladım bile düşün yani... bu arada lansinoh almıştım pek beğenmedim, bilginiz olsun...
iyi bişey mi acaba doğumdan sonra sütüm çok olucak die sevinsem mi onu merak ediyorum...

az geldi ya bnm tahminim 2-3 damladır. 50 kurş büyüklüğünde beyazdı sütyenimn süngeri.

kafana takma artık normal senin iyice yaklaşmış günlerin canım ama elini çok sürme annemler öyle diyo ucuyla oynama bide kabuk olursa koprtma

Back
X