• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaa benim çok önceden beri sızıyo gibi geliyo sürekli damla damla... bazen daha az bazen daha çok, göğüs pedlerinden alıp kullanmaya başladım bile düşün yani... bu arada lansinoh almıştım pek beğenmedim, bilginiz olsun...
iyi bişey mi acaba doğumdan sonra sütüm çok olucak die sevinsem mi onu merak ediyorum...

bnce sevin. ne güzel işte zaten ne kdr kaldıki şurda doğuma.

benimde az az suyum gelio ama çaktırmıyorum:1:
şaka maka dewamlı akıntı ama su gibi yapışık değil nedir bilmiyorum bayada oluyo:2:

3-4 günden beri bndede öyle canım. günde 2 kez deiştiriyorum iç çamaşırımı suyum mu akıntı mı anlamıyorum. :D suyum sa ya biterse doğuma kadar :(

benimde az az suyum gelio ama çaktırmıyorum:1:
şaka maka dewamlı akıntı ama su gibi yapışık değil nedir bilmiyorum bayada oluyo:2:

canım pazartesi benimde öyle oldu doktoruma söyledim kesen delinmiş olabilir dedi su nasıl sızıyorsa mikroplarda yukarı çıkar bu suyuda bebek yutarsa bebegin çigerlerine zarar verir zatüryeli dogar dedi 70 tl verdik test aldık gebelik testiyle simir testi gibi bişe önce kulak cubugu gibi bişeyle alt taraftan örnek aldı sonrada gebelik testi gibi bişeye sürdü 10 dakika bekledik bişey çıkmadı iltahaptır dedi fitil verdi dikat et bence

benim 20 nisan gözüküyo canım şimdilik ama belli olmaz tabi... sen de normal doğum mu bekliyosun?

bilmiyorum ki hep normal diyodum artık korkmaya başladım. sezeryana mı dönsem diye düşünüyorum. pazartesi doktra gtcem bakalım. konşcam tekrar iyice. her gittimde konşuyorum normal karar veriyoruz snraki gittimde bn yne korkuyla sezeryanmı olsa diye gidiyorum :)

canım pazartesi benimde öyle oldu doktoruma söyledim kesen delinmiş olabilir dedi su nasıl sızıyorsa mikroplarda yukarı çıkar bu suyuda bebek yutarsa bebegin çigerlerine zarar verir zatüryeli dogar dedi 70 tl verdik test aldık gebelik testiyle simir testi gibi bişe önce kulak cubugu gibi bişeyle alt taraftan örnek aldı sonrada gebelik testi gibi bişeye sürdü 10 dakika bekledik bişey çıkmadı iltahaptır dedi fitil verdi dikat et bence

yaa çok ilginç, akıntıdan farklı mı oluyo bu su kızlar... ben akıntım çoğaldı die pek önemsemiyorum ama en son doktora gittiğim gün de öyle olmuştu, suyun iyi dedi doktor...

bilmiyorum ki hep normal diyodum artık korkmaya başladım. sezeryana mı dönsem diye düşünüyorum. pazartesi doktra gtcem bakalım. konşcam tekrar iyice. her gittimde konşuyorum normal karar veriyoruz snraki gittimde bn yne korkuyla sezeryanmı olsa diye gidiyorum :)

korkma yaa ben hiç düşünmüyorum bile, senin ilk doğumun mu olacak? doktorun da normal doğumu destekliyosa ne mutlu sana... ben sezaryen olmayayım diye doktoru değiştirdim... mecbur kalırsam o başka tabi...

sevineyim o zaman :) ewet az kaldı ama benim oğlan gelecekmiş gibi durmuyo hiç, 40 haftayı doldurup da bekleyeceğim gibi geliyo... Hayırlısı olsun artık hepimiz için...

seninle haftamız ayn sanırım bugün dr çatımın dar olduğunu 20 nisan son günüme kadar bekleyeceğini doğum olmazsa sezeryana alacağını söyledi. bakalım ne olacak. seninki b konuda bişey dedi mi

canım 4 nisanda pembegreyfurt da doğum yapmış..
kızımız 2900gr:nazar::nazar:

bu arada gelen suysa ihmal etmeyn kızlar benm doktor çok önemli dedi.
geçen hafta ben de şüphelendim dr rahimağzına baktı alttan ve beni öksürttü
o şekilde anlaşılıyomuş.. turnusol kağıdı çok güvenli değil dedi..
ama benm zaten su değilmiş mantardan dolayı oluyomuş sulu akıntı

bende de ayni sikinti var ic camasirim surekli degil ama birkacgun arayla cok islak oluyo daha onceki gebeliklerimde yasamadigim icin bilemedim ama zaten doktor suyumun azaldigini soyledi demekki bu sekilde oluyormus.... bebegimde kucukmus haftasina gore 16 nisana gun verdi ama 9unda son kontrole gidicem suyumda azalma devam etmisse sali yada carsamba alicak korkuyorum bebeimde solunum sikintisi olur diye offfff ooofff:ssz::ssz:

seninle haftamız ayn sanırım bugün dr çatımın dar olduğunu 20 nisan son günüme kadar bekleyeceğini doğum olmazsa sezeryana alacağını söyledi. bakalım ne olacak. seninki b konuda bişey dedi mi

yok ya benimki daha çatı muayenesi yapmadı, ben de bekliyodum bu hafta yapar diye... inşAllah öyle bişey yoktur bakalım belli olur yakında...

canım 4 nisanda pembegreyfurt da doğum yapmış..
kızımız 2900gr:nazar::nazar:

bu arada gelen suysa ihmal etmeyn kızlar benm doktor çok önemli dedi.
geçen hafta ben de şüphelendim dr rahimağzına baktı alttan ve beni öksürttü
o şekilde anlaşılıyomuş.. turnusol kağıdı çok güvenli değil dedi..
ama benm zaten su değilmiş mantardan dolayı oluyomuş sulu akıntı
Hamileliğimin başından beri sürekli mantar oluyorum hiç geçmiyor, üstüne bronşit olunca içtiğim antibiyotik daha kötü yaptı ben fitil kullanamıyorum sanırım çok tahriş olmuş o kısımlar, bakalım çatı muayenesi nasıl olacam, kendim bile dokunamazken...

arkadaşlar çok mühim bir şey sorucam son adet tarihime göre nettki hesaplayıcılar muhtemel doğum tarihimi 7 nisan olarak hesaplıyor,doktorum da 9 nisan diyor.sizin netteki hesaplayıcılarla doktorunuzun verdiği tarih tutuyor mu?

Back
X