• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlar sütümün böle damla damla gelmesi nomal mi ? sıkınca geliyo artık sağmakta göğüslerim ağrıdı. doğal olarakta kızım almıyo alsa bile hemen pes ediyo süt olmadığı için ne yapmalıyım fikri olan var mı ?

kardeşim de aynı sorunu yaşamıştı canım.bi arkadaşımın tavsiyesiyle,bir tatlı kuru mayayı süte yada meyve suyuna karıstırdık kardeşime içirdirk.sütü fışkırmaya başladı.bir de rezene çayı,ama rezene tohumunun çayı olacak.aktarda satılıyor.bir dene istersen bir şey kaybetmezsin.bol bol sıvı gıdalar tuket.komposto falan iç.inşallah iyi gelir.

pazartesi tekrar görmek istedi beni. ama ameliyathaneye bile yazdırdı beni. sabah 7 de hazır bulun 8 de başlıcaz dedi. hiç stres yapma güle oynaya müzik dinleyerek doğum yapıcaz bebeğini hemen kucağına alacaksın dedi.
bugünden kan tahlilleri yapıldı.
çok heyecanlı ve stres doluyum.
rabbim seninde yardımcın olsun canım bebeğini sağ salim kucagına al inşallah.

Hayırlı doğumlar canım. Ben de Pazartesi saat 8de doğuma giriyorum :)

arkadaşlar sütümün böle damla damla gelmesi nomal mi ? sıkınca geliyo artık sağmakta göğüslerim ağrıdı. doğal olarakta kızım almıyo alsa bile hemen pes ediyo süt olmadığı için ne yapmalıyım fikri olan var mı ?

Süt için tavsiye edilen şeyler benim bildiğim Humana still tee bitki çayı ve GNC Brewers yeast tablet ya da çemen otu tableti İnternetten de araştır istersen bunları. Doktorların tavsiyesi bunlar.

Sellam kızlar geçmişi okuyamadım kkelebek doğum yaptı mı?
Bir de benim ilk kızımda hiç süt sorunum olmamıştı ama hastanede VİTAMALT içmeye başlamıştım.10gün boyunca komposto ve vitamalt içtim sadece.
Pazartesi doğuma girecek arkadaşlara kolay sağlıklı hayırlı doğumlar.Ne güzel sırayla kavuşuyoruss meleklerimize.
Biz de 39 olduk salı günü sabah giricez bakalım.
Bir de arkadaşlar sabah 7 de hastanede olun diyor ya dr lar.Bi anlatır mısınız bebek doğana kadar kaç saat geçiyor ve o süreçte neler yapılıyor sırayla??

bilmiyorum ki hep normal diyodum artık korkmaya başladım. sezeryana mı dönsem diye düşünüyorum. pazartesi doktra gtcem bakalım. konşcam tekrar iyice. her gittimde konşuyorum normal karar veriyoruz snraki gittimde bn yne korkuyla sezeryanmı olsa diye gidiyorum :)

Normal canım kesinlikle normal inşş bi sıkıntı olursa zaten sezeryana anında alınabiliyo ;) seninle günümüz aynıydı bak bende sezeryanmı olsaki acaba derken çatı muayenesi bile olmamışken meleğim geldi bile :)) :nazar: Allah tüm bekleyenlere yardım etsin, acısız kolaylıkla bi doğum nasip etsin inşşş...

kızlar 11 nisan çarşamba günü sabah 8 de epidural sezeryan olucam. çok heyecanlıyım. normal olmasını çok istedim ama malesef plasentamız aşağıda kalma konusunda diretti. mecburen sezeryan :31::31::31:

kaç haftalıksın cANM SENNN

pazartesi tekrar görmek istedi beni. ama ameliyathaneye bile yazdırdı beni. sabah 7 de hazır bulun 8 de başlıcaz dedi. hiç stres yapma güle oynaya müzik dinleyerek doğum yapıcaz bebeğini hemen kucağına alacaksın dedi.
bugünden kan tahlilleri yapıldı.
çok heyecanlı ve stres doluyum.
rabbim seninde yardımcın olsun canım bebeğini sağ salim kucagına al inşallah.

zeytinn hayırlısı olsun.benim doktorum henüz son kararını vermedi salı günü tekrar gideceğim kontrole.inşallah son olur.Kan tahlilim tekrarlandı ve halen istenilen düzeyde değil.plesantam ölmek üzereymiş:( ben de 1 hafta içinde sezaryen olabilirim eğer normal derse de max iki haftam kalmış. kızım 3.250 olmuş bile:)

Sellam kızlar geçmişi okuyamadım kkelebek doğum yaptı mı?
Bir de benim ilk kızımda hiç süt sorunum olmamıştı ama hastanede VİTAMALT içmeye başlamıştım.10gün boyunca komposto ve vitamalt içtim sadece.
Pazartesi doğuma girecek arkadaşlara kolay sağlıklı hayırlı doğumlar.Ne güzel sırayla kavuşuyoruss meleklerimize.
Biz de 39 olduk salı günü sabah giricez bakalım.
Bir de arkadaşlar sabah 7 de hastanede olun diyor ya dr lar.Bi anlatır mısınız bebek doğana kadar kaç saat geçiyor ve o süreçte neler yapılıyor sırayla??

Canım sen ne zaman doğuma gidiyorsun? Bana da doktor sabah 7de hastanede ol dedi 8de alırız doğuma dedi. Kuzenim yeni doğum yaptı ona sordum ne yapılıyor bu süreçte diye. Onun da genel anestezi oldu benimki de öyle olacak. Kayıt işlemleri, odaya yerleşme, ameliyat kıyafetlerini giyme, tansiyon ölçümü falan derken o süre geçiyormuş. Ama epidurallerde sanırım 1 şişe serum veriyorlar sonra ameliyata alıyorlar. Ameliyata girince ilk 10 dk içinde bebeği çıkartıyorlar, maksimum 15 dkda senin dikişlerin sürüyor. 20-25 dkda olay tamam.
Benim genel anestezi olacağı için bebeğimi en son ben görücem çünkü bebeği hemen giydirip yukarı odaya çıkarıyorlarmış.

Canım sen ne zaman doğuma gidiyorsun? Bana da doktor sabah 7de hastanede ol dedi 8de alırız doğuma dedi. Kuzenim yeni doğum yaptı ona sordum ne yapılıyor bu süreçte diye. Onun da genel anestezi oldu benimki de öyle olacak. Kayıt işlemleri, odaya yerleşme, ameliyat kıyafetlerini giyme, tansiyon ölçümü falan derken o süre geçiyormuş. Ama epidurallerde sanırım 1 şişe serum veriyorlar sonra ameliyata alıyorlar. Ameliyata girince ilk 10 dk içinde bebeği çıkartıyorlar, maksimum 15 dkda senin dikişlerin sürüyor. 20-25 dkda olay tamam.
Benim genel anestezi olacağı için bebeğimi en son ben görücem çünkü bebeği hemen giydirip yukarı odaya çıkarıyorlarmış.
Lavman filan yapılıyor mu? Bazı kişiler sonda taktırmıyormuş bu konularda bilgin var mı cnm

Lavman filan yapılıyor mu? Bazı kişiler sonda taktırmıyormuş bu konularda bilgin var mı cnm

Genel anestezide sonda takılmayabiliyor. Epiduralde takılıyor bacaklar uyuşuk olduğu için.

Lavmanı benim etrafımdaki kimse söylemedi. Sanırım sezaryende gerek olmuyor. Zaten benim bildiğim artk lavman yapmıyorlar gerekirse fitil koyuyorlar sen hemen wcye çıkıyormuşsun.

Normal canım kesinlikle normal inşş bi sıkıntı olursa zaten sezeryana anında alınabiliyo ;) seninle günümüz aynıydı bak bende sezeryanmı olsaki acaba derken çatı muayenesi bile olmamışken meleğim geldi bile :)) :nazar: Allah tüm bekleyenlere yardım etsin, acısız kolaylıkla bi doğum nasip etsin inşşş...

gözün aydın canım, ne güzel kolay doğum yapmışsın galiba... inşAllah biz bekleyenler de öyle kolay doğum yaparız...

eger planli dogum olursa zaten gece 12 den sonra yeme icme yasak oldugundan lavmana gerek kalmiyor.... sonda herturlu takiliyor bildigim kadariyla cunku genel anaztezi uygulansa bile dogumdan sonra hemen ayaga kalkamiyosun... en azindan birkac saat takili kaliyo spinalde de ayni sekilde .....

selamlar kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim özledim hepinizi temennilerini sunan herkese çok çok teşekkür ediyorum bitaneciklerim. uzun zamandır abo uygunsuzluğundan kaynaklı sarılıkla uğraşıyorum bebeğimde 8. gnün de fototerapi için hastaneye yattı hepi uyuyordu sarılıktan dolayı süütümde geç gelince meme ucumda içinde olunca beslenemedi ve öyle bi talihsizlik yaşadık şimdilik iyiyiz şükür bir aya anca geçecekmiş ama. allahım kuzucuklarımızı bize sağ sağlim bağışlasın dünyanın en güzel şeyiymiş. allahistyen herkese nasib etsin doğum yapanlarada gözleri aydın olsun inşallah allah bağışlasın yavrularını.benim oğlanın emzirme saati geliyor öpüyorum hepinizi girip bilgilerimi paylaşcam tekrardan detaylı kızlar. doğum yapmamışlaraa bol şans.:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım geçmiş olsun,benim oğlum da sarılığı düşmeyince 2 gün hastaneden kaldı,idrar yollarında enfeksiyon çıktı idrar kültüründe,sarılığın kaynağı oymuş,düştü sarılığı çok şükür,benimki de meme emmeyi sevmiyo,artık pompayla falan sağıyorum,arada emiyo,bir de doktor mama takviyesi verdi günde 4-5 kez,haftasına göre kilosu biraz fazla olduğundan ilk haftalarda sütün yetmeyebilir dedi,sarılık da kan şekeri düşünce açlıktan yükseliyomuş,öyle yani,bi tane şurubumuz var 10 gün kullanıcaz,sonra doktor kontrolümüz olcak bakalım

amin canım bütün hamişlere nasip etsin.

arkadaslar size bisey sormak istiyorum ben face de nisan anneleri grubundayim ama subat ayindan beri hic bisey yok acaba baska bir sayfami acildi bilgisi olan varmi... eger acildiysa yeni bir grup nasil dahil olabilirim

arkadaslar size bisey sormak istiyorum ben face de nisan anneleri grubundayim ama subat ayindan beri hic bisey yok acaba baska bir sayfami acildi bilgisi olan varmi... eger acildiysa yeni bir grup nasil dahil olabilirim

Mart ve Nisan anneleri grubun adı ama gizli grup olduğu için görünmüyor. Normalde Petunyapet ekleyebiliyor ama biz de ekleyebiliyorsak eklemeyi deneyeyim seni. Bana ismini özelden yaz istersen bir deniyeyim.

kızlar ya bişi sölicem. yanlız kalıyorum bn ewde eşim 10da geliyo akşam. yanlız kalma diye korkuttular beni bişi olur falan. hamilesin düşersin kendi kendine doğurrsun dediler. :( bnm gbi yanlız olan vrmı ewde ?yada korkan :)

Mart ve Nisan anneleri grubun adı ama gizli grup olduğu için görünmüyor. Normalde Petunyapet ekleyebiliyor ama biz de ekleyebiliyorsak eklemeyi deneyeyim seni. Bana ismini özelden yaz istersen bir deniyeyim.

tesekkurler cheerfulsky sana ozelden msj atmayi denedim ama 100 tane cevap yamadigim icin ozel msj atamiyormusum ..

merhaba bende mart annesı olmayı beklerken nısan annesı oldum pztsı sezeranla benımde sutum ılk ıkı gun yoktu canım daha dun gelmeye başladı damla damla.hemen gelmıyo demekki sut ben pompayla sagıyorum şimdilik ama bebegıde memeye dayıyorum sürekli alışsın dıye.sende pompayla yapkı damarlar acılsın.bıde tatlı şeyler ye helva falan süt yapıcı şeyler.bızde aptamil aldık ondan verıyoruz gecelerı doymuyo cunku henuz bıde az şekerli su bazen bıde emzırmeye calışıyorum işte sütü sağıp verıyorum tabı şimdilik emmeyle doymuyo.ama meraklanma bende yenıyım ama yavas yavas olucak sanırım az sabır.bende gunluk kaç ml emmelerı gerekıyo acaba onu araştırcam şimdi.

hayırlı olsun canım :) sonunda kavuştun bebeğine çok sevindim allahım sağlık sıhat uzun ve hayırlı ömürle versin inşallah

Back
X