• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ya bişi sölicem. yanlız kalıyorum bn ewde eşim 10da geliyo akşam. yanlız kalma diye korkuttular beni bişi olur falan. hamilesin düşersin kendi kendine doğurrsun dediler. :( bnm gbi yanlız olan vrmı ewde ?yada korkan :)

Banada söylemişlerdi ama korkup paniklemene gerek yok. en yakın taksi durağının numarasını bilmen yeterli. Çok gerek olursa ara ve hastaneye gidersin. bu insanları anlamıyorum neden böyle korkuturlarki...

kızlar ya bişi sölicem. yanlız kalıyorum bn ewde eşim 10da geliyo akşam. yanlız kalma diye korkuttular beni bişi olur falan. hamilesin düşersin kendi kendine doğurrsun dediler. :( bnm gbi yanlız olan vrmı ewde ?yada korkan :)

canım boşuna kafanı takma öyle sancı gelir gelmez dogulmuyo millette ne diyecegini şaşırmış tek kalmaymış kim ilk sancıda dogurmuşki :53:arkadaşın dedigi gibi yakınlarda bi taksi duragı bide eşinde çokmu uzakta arasan hemen gelemezmi ne bileyim korkacak bi durum yok hepimizde sabahtan akşama kadar yanlızız benim eşimde 8 de geliyo ne yapalım mecburen tek kalıyorum hiçte aklıma evde tekim dogururum gelmiyo

Son düzenleme:

Canm korkma allahin izniyle birsey olmaz.benim esimde bazen gec geliyo.evham yapma derim.insanlarda yani bi tuhaf.hamile kadin bole korkutulurmu hic...

Baska diycek bisey bulamamislarda bunumu demisler?? Bende yalniz kaliyorum esim gece 11 gibi geliyor. Hatta gunduz kayinvalidem gelyo geldiginde rahatsiz oluyorum yalnizligi tercih ediyorum.Allah gostermesin, Hic kotu seyler dusunme kizlarin dedigi gibi pirt die birden dogacak degil ya bebisin. Olmadi ambulans ararsin canm..

Günaydıııın oğluma kavuşmak için son 24 saate giriyoruz çooook mutluyum beklenen zamanın geldiğine çünkü artık çok sıkılmıştım. Uykusuz geceler yorgun günler başlıyor ama inşallah sağlıkla olacak herşey.... Bizim için dua edin...

Günaydıııın oğluma kavuşmak için son 24 saate giriyoruz çooook mutluyum beklenen zamanın geldiğine çünkü artık çok sıkılmıştım. Uykusuz geceler yorgun günler başlıyor ama inşallah sağlıkla olacak herşey.... Bizim için dua edin...

allah yardımcın olsun canım darısı başımıza :emir_bebek:sagsalim hepimizde kavuşuruz inşallah bebişlerimize :nazar:

gunaydinlarrrr.... allah sag salim kucaginiza nasip etsin bebisinizi .... darisi bizlere artik :40::34:

kızlar bişey soracam ben elazığda oturuyorum kendi arabamızla malatyaya gitsem bişey olurmu acaba 45 dakika 1 saat filan sürüyo eşim pek gitme taraftarı degil ama bende çok sıkıldım degişiklik olur :18:son 12 gün kaldı sezeryana :50:

kızlar bişey soracam ben elazığda oturuyorum kendi arabamızla malatyaya gitsem bişey olurmu acaba 45 dakika 1 saat filan sürüyo eşim pek gitme taraftarı degil ama bende çok sıkıldım degişiklik olur :18:son 12 gün kaldı sezeryana :50:

Günaydın canım. Bence gitme biliyorsun ben Malatyalıyım o yolu da az çok biliyorum. Artık son zamanların olduğu için bence riske girmemelisin. Biz Ankarada merkezden 30 km uzakta oturuyoruz ve ben doktor hariç merkeze gitmedim uzun zamandır. Çünkü o kadar kötü araba kullanan insanlar var ki o 30 km bana çok stresli geliyor.

Günaydın canım. Bence gitme biliyorsun ben Malatyalıyım o yolu da az çok biliyorum. Artık son zamanların olduğu için bence riske girmemelisin. Biz Ankarada merkezden 30 km uzakta oturuyoruz ve ben doktor hariç merkeze gitmedim uzun zamandır. Çünkü o kadar kötü araba kullanan insanlar var ki o 30 km bana çok stresli geliyor.

sevi bebenin magzası varmış dün bi arkadaş tavsiye etti çok güzel şeyler varmış :50:sırf onun için gitmek istiyorum gezemiyecegimide biliyorum ama üf bende kararsız kaldım

sevi bebenin magzası varmış dün bi arkadaş tavsiye etti çok güzel şeyler varmış :50:sırf onun için gitmek istiyorum gezemiyecegimide biliyorum ama üf bende kararsız kaldım

Artık herşey internette de var ve çok daha uygun fiyata bulabiliyorsun. Kafanı karıştırmak istemem ama benim fikrim bu çoğu şeyi Elazığda da bulabilirsin ya da internetten alabilirsin. Karar senin.

kızlar yarın bebeğim geliyo inşallah ama hasta gibiyim boğazım kaşınıyo burnum akıyo sezaryene alınmazsın diyolar doğru mu

sezeryan mı olacaksın baktım 38+2 sin o yüzden sordum

bir şey olmaz canım bence daha 37 haftalıkmış, herhalde erken doğum falan olmazsa sorun yok

Son gunlerinde baska sehirde alusveris icin Ne isin var kizz :9: bence esini dinle gitmeyin bebegin gelesi tutar malatya dogumlu olur :52::52:
Onemlimi alacagin seyler?? Dogumdan sonrada gidebilirsin. Kendinizi riske atmayin canm

kızlar yarın bebeğim geliyo inşallah ama hasta gibiyim boğazım kaşınıyo burnum akıyo sezaryene alınmazsın diyolar doğru mu

Şiddetli grip olduğunda genel anestezi yapmıyorlar diye biliyorum. Seninki genel mi olacak?

Allah yardımcınız olsun cnm..sağsalim kavuşursunuz inşalllah..

cnm biz her hafta aydından izmir kontrole gidiyoruz 1.5 saat sürüyor.ve benim son 4 günüm.hiçbişi olmaz.sarsmadan yavaş yavaş gidin.

Back
X