Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım, o zaman başka tabi... mide yanması beni de çok kötü ediyor bana da dondurma daha masum geliyo ilaç yerine :) inşallah geçer tez zamanda...
erkekler geç gelir diyolar, doğru galiba... bizimki de bekliyo daha, hiç gelmeye niyeti yok gibi...
herkes yürüyüşe mi gitti acaba... ben de çıksam ne iyi olur...
kızlarrrr nasılsınız??ben ii değilim.dualarınıza ihtiyacım var.bebeğin suyu çok azalmış.suni verip normali deneyecekler olmazsa sezaryen olacak.off çok kararsızım.suni almasammı yarın saat 11de belli olacak.off.ben normal istiyorum ama su çok azaldığı için alınması gerekiyor bebeğimin.38+4 olduk.allahım m sen yardımet![]()
ayy sen en iyisi sezeryana gir o zamn cnm. çnkü özele gitmişsin hep doktorun bu zamna kadr seni hep takip etmiş bilir neyn ne olduğunu. ama ynede sen bilrsn. :/ zor bi durum yaaa..
:) burda olsan beraber çıkardık. ikimizden başka kimse kalmadı walla.
evet haklıısn canım.ne biliyem zor bir durum.artık yarın yada birkaçgün sonra haberlerimi alırsınız inşalah burdan:))
allah yardımcın olsun canım direk niye sezeryana almıyolar ki
yok yok burdayım, hava da mis gibi yaa... sen nerdesin?
antalyadaymışsın, çok uzak yaa...
ya nerdesin sen canım( buraYA gridiğimde gözlerim hep seni ve kkbasyansuyu arıyor:)) allah razı olsun.kafam çok karışık ama sabaha belli olacak inşallah.yarına kadar bişey olmazsa tabi.sen nasılsın.senn ne zaman doğum?
canım benim sezeryan günü olarak 20 sini söyledi bana erken gibi geliyo önce 23 demişti şimdi tatil 20 sinde alalım dedi bende birazdaha dursun diyorum ama kısmet sende kendini riske atma canım doktorunu dinle eger sezeryan diyosa zorlama ben ilkinde zorla normal istedim sonunda gene sezeryan oldum
Günaydıııın oğluma kavuşmak için son 24 saate giriyoruz çooook mutluyum beklenen zamanın geldiğine çünkü artık çok sıkılmıştım. Uykusuz geceler yorgun günler başlıyor ama inşallah sağlıkla olacak herşey.... Bizim için dua edin...