• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar 07,04,2012 cumartesi oğlumu kucagıma aldım...38+2 de 4,120 53 cm gram sipinal sezeryanla doğum gerçekleşti allah herkese nasip etsin harika birşey annelik..ama sütüm yok zor sipinal sezeryan harika birşey yanlız sonrası benim için çok kötü oldu epeyce ağrım varr ...ayrıntıları hikayemde yazıcam ...allah hepinize kolaylık versinn

Tebrikler cnm Allah analı babalı büyütsünn...
Hikayeni bekliyoruzz.....

kızlar 07,04,2012 cumartesi oğlumu kucagıma aldım...38+2 de 4,120 53 cm gram sipinal sezeryanla doğum gerçekleşti allah herkese nasip etsin harika birşey annelik..ama sütüm yok zor sipinal sezeryan harika birşey yanlız sonrası benim için çok kötü oldu epeyce ağrım varr ...ayrıntıları hikayemde yazıcam ...allah hepinize kolaylık versinn

Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Hikayeni bekliyorum, merak ettim spinal sezeryanın sonrası neden kötü oldu

Merhaba arkadaşlar.Gün içerisinde çok sık kasılma yaşayan var mı?Benim günde 10-12 kez hissettiğim oluyorda..

sürekli oturuyor ve harektsizsem yada yorulduysam sık sık oluyor bendede , gerçi hiç saymadım bazen öyle alışıyorum ki geçip gidiyor nasılsa diye aklıma gelmedi

sürekli oturuyor ve harektsizsem yada yorulduysam sık sık oluyor bendede , gerçi hiç saymadım bazen öyle alışıyorum ki geçip gidiyor nasılsa diye aklıma gelmedi

Teşekkür ederim Nurcan..Sanırım son ayda sık olması normal..Biz de alalım bebişlerimizi kucağımıza sağ salim değil mi :) doğum yapanları okudukça heyecanlanıyorum..Allah kolay doğum nasip etsin herkese.

Teşekkür ederim Nurcan..Sanırım son ayda sık olması normal..Biz de alalım bebişlerimizi kucağımıza sağ salim değil mi :) doğum yapanları okudukça heyecanlanıyorum..Allah kolay doğum nasip etsin herkese.

amin cnaım inşallh, her gece bebişi düşünüp yatıyorum sonra rüyamda doğum yapıyorum:)) hayırlısyla gelselerde kavuşsak heyecan dorukta hep:)

Merhaba arkadaşlar.Gün içerisinde çok sık kasılma yaşayan var mı?Benim günde 10-12 kez hissettiğim oluyorda..

Kasılmaları günde 5-6 kere hissediyorum. Son bir haftadır aşağıya baskılar da var bende diyorum çıkacak şimdi burada doğurucam ama sonra geçiyor kendiliğinden. Bir de karnım taş gibi resmen çok sert dokunduğum zaman. :26:

ben de günde 5 6 kez kasılmaları hissediyorum ve benim de karnım taş gibi oluyo bi doğuraydık hayırlısıyla

selam kızlar biz geldiikkkk:emir_bebek::emir_bebek:
3 nisan 12:10 da spinal sezeryan ile kavuştum kızıma.3.250 51 cm yavrum..:nazar::nazar::nazar:darısı bekleyenlerin başına :12::12::12:

buda miinik kızımın ilk haliEki Görüntüle 386463
3 günlükken:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 386464 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canim hayirli ugurlu olsun.allah anali babali buytsn.kizin coook tatli maasallah.bi sey sorucam 2.resimde guluyo sanki kizin.sasirdim dogrusu 3 gunluk bebek guler mi:))

masallah kizina allah size bagislasin. ... bende allah nasip ederse carsamba gunu sabah 8de kavusucam kizima darisi bekleyen annelerin basina ....:52::52::52:

sende 9 aylik maceranin sonuna gelmissin tatlim.ins sag salim kucagina alirsin bebisini.biz daha beklemedeyiz.dua et aklina gelirse bizlerede.hayirli dogumlar......

canım evet gülüyo kızım ilk doğduğu günden beri gülüyo..ameliyata gülerek girdim gülerek çıktım ben bide elimde değil moralim bozuk olsa bile devamlı yüzü gülen biriyim ben hiç somurtmayı başaramam belki ondandır:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım evet gülüyo kızım ilk doğduğu günden beri gülüyo..ameliyata gülerek girdim gülerek çıktım ben bide elimde değil moralim bozuk olsa bile devamlı yüzü gülen biriyim ben hiç somurtmayı başaramam belki ondandır:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ne guzel canim.ins kizinda senin gibi gulec biri olur dicem zaten belli daha 3 gunlukken gulmeye baslamis:)ins bizde alirz bebislerimizi kucagimiza senin gibi hayirlisiyla

sende 9 aylik maceranin sonuna gelmissin tatlim.ins sag salim kucagina alirsin bebisini.biz daha beklemedeyiz.dua et aklina gelirse bizlerede.hayirli dogumlar......

evet zorlu bekleyisin sonuna geldik birde sag salim alayim kucagima dunyalar benim olacak heyecan ve korku var su anda :18::18: ayni acilari tekrar yasicam diye ama biliyorumki onlar icin herseye deger :) ... dualarim tum anne adaylariyla olacak :49:

iyi geceler kızlar..
doğum yaptım bende müjdee:119:
bu sabah saat 12:15'te 3330g ve 50cm boyunda epidural normal doğumla dünyaya geldi ezgi'miz:16:

ii geceler arkadaşlar yarın saat 7.30 da sezeryanla doğum yapıcam.çok heycanlıyım.minik meleğime kavuşmama saatler kaldı.rabbim hepimizin sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder inş..

Back
X