• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bugün dr kontrolüm vardı benimde dr suyunun ve bebeğin iyi olduğunu söyledi doğum pozisyonunuda almış her an beklicez acaba aniden gelirmi hiç beklemediğim anda
kilosununda maşallahı var dedi 3200 olmuş boyuda 50 cm olmuş bile bizim küçük hanımefendinin :)
hareketlerininde maşallahı var gayet güzel yani yakında gelirmi acaba :44:
ahsenim kaç gündür yokmuş yoksa doğum falanmı oldu :)

Canm masallah kizina..ins hayirlisi ile hayirli zamanda gelir...benimde cuma kontrolum.bakalim ne dicek dr..

Evet yaa bende onu sorucaktm haberiniz varmi diye...girmiyo kac gundur cunku.ahsende dogurdu anlasilan:))

Hadi bakalım, umarım iyi şeyler duyarsın ben bugün de suyumda da azalma olduğunu öğrenince sezaryen olacaksın deyince moralim bozuldu ama bebişim için en iyisi neyse o olsun dedim. bu arada hala epidural mi genel anestezi mi karar veremedim :26:

Insallah.. Dr bi oneride bulunmadimi genel yada epidural?? Ins hersey yolunda gidr hayirlisiyla kavusursun bebisine.. Darisida biz bekleyenlere :9:

Günaydınnn :)

dün dr artık yerine yerleşmiş deyince sanki her an gelecekmiş gibi hissetmeye başladım
yoksa daha çoooookk varmış gelmesine gibi geliyordu hep

dün gece çok saçma sapan uyudum eşim hasta olmuş terledimi ateşi yükseldimi diye bakarken adam gibi uyuyamadım,bide her baktığımda ateşide vardı terliydide
normal zamanda bile hasta olunca kıyamıyorum şimdi böyle hamileyken kalkması yapması daha zor geldi aman iyi olsunda yeterki ben herşeye razıyım

Tam bir hafta sonra normal yasama dondum sukur ayaga tek basina kalkabilmek ne guzelmis sutum iyi sukur ptesi topuk kanini aldirdik delik desik ettiler yavrumu cumada ikimiz kontrole gidecegiz dogum yapan anneler nerelerdesiniz bebekler nasil biri genel mi belden mi diye sormustu ilki geneldi bu spinal oldu bunda ekstra bas ve bel agrisi var 2.daha zor oldu haliyle ayni yerden kestiler beni aci esigi dusuk ve bakani olmayanlara ve motivasyonu dusuk olanlara planli sezeryani tavsiye etmiyorum

günaydııın...yarın sabah 8.30da sezaryene giriyorum kızlar.bebeğimi göreceğim.çok heyecanlıyımç..hala inanamıyorum:))

Günaydınnn :)

dün dr artık yerine yerleşmiş deyince sanki her an gelecekmiş gibi hissetmeye başladım
yoksa daha çoooookk varmış gelmesine gibi geliyordu hep

dün gece çok saçma sapan uyudum eşim hasta olmuş terledimi ateşi yükseldimi diye bakarken adam gibi uyuyamadım,bide her baktığımda ateşide vardı terliydide
normal zamanda bile hasta olunca kıyamıyorum şimdi böyle hamileyken kalkması yapması daha zor geldi aman iyi olsunda yeterki ben herşeye razıyım

günaydın canım, biz en son gittiğimizde bebek kanala inmemişti, şimdi cuma günü kontrolümüz var bakalaım ne diyecek doktor, sen kanala indiğine dair bi şeyler hissediyo musun? bu arada eşine çok geçmiş olsun

günaydınn kızlar... kimseler yok bu sabah...

günaydın bende hala bebeğimle tek parçayım :))

günaydııın...yarın sabah 8.30da sezaryene giriyorum kızlar.bebeğimi göreceğim.çok heyecanlıyımç..hala inanamıyorum:))

ay ne güzel bebişine sağ salim hayırlısıyla kavuşursun inşallah, miss gibi bizim yerimizede kokla dualarını unutma

Merhaba kızlar, ptesi gününe kadar sürpriz yapmazsa kızımı Allah'ın izniyle 16 Nisan ptesi günü kucağıma alacağım, zorunlu sezaryenle.
Şimdiden çoook heyecanlıyım :nazar::emir_bebek:

Merhaba,
Uzun zamandır takip ediyorum sizleri arkadaşlar, benim sorum bianka ya sizinle gunlerimiz aynı ben beklemedeyim pazartesi benim de kontrolum var duruma göre değerlendirecek drum. Bizim iri bebek olduğundan şimdiye kadar sezaryen diyrdu hep drmuz ama olurda erken gelirse 3700 e kadar normal doğablr diye beklyrz bakalım.
Merak ettiğim sizin neden zorunlu sezaryan?

günaydın canım, biz en son gittiğimizde bebek kanala inmemişti, şimdi cuma günü kontrolümüz var bakalaım ne diyecek doktor, sen kanala indiğine dair bi şeyler hissediyo musun? bu arada eşine çok geçmiş olsun

günaydın bende hala bebeğimle tek parçayım :))

ben de hala öyleyimm ama az kaldı inşAllah...

kızlar yarın kontrol için doktor çağırmıştı beni ama kontrolü bir gün erteleyip yarın camları sildirsem diyorum, nasıl olur... istanbulda havalar karışık bu aralar yarın yağmayacakmış, aradan çıksın istiyorum, ben doğuma gitmeden...

kızlar yarın kontrol için doktor çağırmıştı beni ama kontrolü bir gün erteleyip yarın camları sildirsem diyorum, nasıl olur... istanbulda havalar karışık bu aralar yarın yağmayacakmış, aradan çıksın istiyorum, ben doğuma gitmeden...

kendini daha iyi hissedeceksen doktorunada uyacaksa ne farkeder ki canım, bu arada seninle günümz aynı sayılır benim sat göre doğum tarihim 21 nisan bakalım bebişler hangi tarihlere uyacak:))

kendini daha iyi hissedeceksen doktorunada uyacaksa ne farkeder ki canım, bu arada seninle günümz aynı sayılır benim sat göre doğum tarihim 21 nisan bakalım bebişler hangi tarihlere uyacak:))

doktorum çok yoğun olduğu için bu hafta randevusuz gidicem, nstye gir gel dedi, onun için pek farkedeceğini sanmıyorum... ama hava bugünkü gibi olursa temizlik de pek mümkün değill off, son günlere kalması kötü oldu neyse bakıcaz bi çaresine...

bekliyoruz canım hayırlısıyla gelsinler de... seninkinin cinsiyeti ne? benimki erkek, gününü dolduracak gibi duruyo...

doktorum çok yoğun olduğu için bu hafta randevusuz gidicem, nstye gir gel dedi, onun için pek farkedeceğini sanmıyorum... ama hava bugünkü gibi olursa temizlik de pek mümkün değill off, son günlere kalması kötü oldu neyse bakıcaz bi çaresine...

bekliyoruz canım hayırlısıyla gelsinler de... seninkinin cinsiyeti ne? benimki erkek, gününü dolduracak gibi duruyo...

ben ankaradayım burda havalr o kadar kötü değil gerçi annemle kalıyorum ben çok şanslıyım o bakımdan:)) sana kolay gelsin cnaım, bizim bebişde erkek gününü doldurcak gibi paşamız çok rahat, ben 32. haftaya ücretli izne haftasına göre erken ayrılmış oldum, ultrasyona göre bir hafta önde gidiyor bizim beyimiz çünkü:) şimdi 21 nisana kadar geldi geldi yoksa suni sancı alamk zorundayım:\ paşam kendiliğinden gelir inşalalh

ben ankaradayım burda havalr o kadar kötü değil gerçi annemle kalıyorum ben çok şanslıyım o bakımdan:)) sana kolay gelsin cnaım, bizim bebişde erkek gününü doldurcak gibi paşamız çok rahat, ben 32. haftaya ücretli izne haftasına göre erken ayrılmış oldum, ultrasyona göre bir hafta önde gidiyor bizim beyimiz çünkü:) şimdi 21 nisana kadar geldi geldi yoksa suni sancı alamk zorundayım:\ paşam kendiliğinden gelir inşalalh

maşallah bebeğinin gelişimi iyi demek ki canım, benimki genelde ultrason haftasıyla uyumlu gidiyordu, son hafta biraz geride kalmış ultrason cihazına göre ama dr bişey demedi üç kilo olmuştu zaten... inşallah suni sancı almadan hayırlısıyla doğurursun canım...

maşallah bebeğinin gelişimi iyi demek ki canım, benimki genelde ultrason haftasıyla uyumlu gidiyordu, son hafta biraz geride kalmış ultrason cihazına göre ama dr bişey demedi üç kilo olmuştu zaten... inşallah suni sancı almadan hayırlısıyla doğurursun canım...

amin canım bebeğin geleceği tarihi kendi belirlemesi en güzeli , inşallah müdahele olmaz zaten suni sancı işe yarmazsa sezaryan olucak ben de çok korkuyorum sezaryandan, hakkımızda hayırlısı artık inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize:)

amin canım bebeğin geleceği tarihi kendi belirlemesi en güzeli , inşallah müdahele olmaz zaten suni sancı işe yarmazsa sezaryan olucak ben de çok korkuyorum sezaryandan, hakkımızda hayırlısı artık inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize:)

ben de korkuyorum sezaryenden inşallah herşey normal gelişir hakkımızda hayırlısı olur , tüm bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun...

Merhaba, sizin de ayaklarınızda ödem oluştu mu ben 3-4 haftadır ödem sorunu yaşıyorum. Tuzu kestim bide bol su içiyorum günde 3-4 lt. Bide sağlık ocağındaki hemşire yeşil çay içmemi söyledi ödem attırır dedi. acaba yeşil çay olumsuz bi etki yapar mı diye korkuyorum her gün içemiyorum.

Merhaba, sizin de ayaklarınızda ödem oluştu mu ben 3-4 haftadır ödem sorunu yaşıyorum. Tuzu kestim bide bol su içiyorum günde 3-4 lt. Bide sağlık ocağındaki hemşire yeşil çay içmemi söyledi ödem attırır dedi. acaba yeşil çay olumsuz bi etki yapar mı diye korkuyorum her gün içemiyorum.

Merhaba ben de nisan annesi olacağım ama ilk doktorum geç döllenme olduğunu söylediği için mayıs anneleri grubuna dahil olmuştum.

ödem sorunu bende de var 2-3 haftadır. tuzu neredeyse tamamen kestim senin gibi en az 3 litre su içiyorum ama yine de başedemedim ayaklarım 1 numara büyüdü zayıf olduğum için anlaşılmıyor ama yüzüm ve ellerim de şişti yüzükleri fln mümkün değil takamıyorum

hele ayaklarımın üstüne basamıyorum çoraplarım bile hemen iz yapıyor ne yapacağımı şaşırdım ama herşey normal çıkıyor doktor da yorulma su iç idrarını tutma fln dedi o kadar

Back
X