Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr doğum yapanlar kervanına bende katıldım
9 nisan saat 11.55de spinal sezaryenle dünyaya geldi oğlum.51 cm 3350 gr 38+ 4 ken.su azalmasından dolayı ve ebebeğin eşinin aşağıda olmasından dolayı sezaryen oldum.1 gece 2 gün hastanede yattım.7 gün oldu çokşükür maşallah iyiyim.işlerimi yapabiliyorum.ağır işler değil tabi.ama ağrılarım vr.sezaryenden sonraki 7 saat ağrıdan mahvoldum sonra yavaş yavaş geçti.paşam ii ama sarılık oldu ilk 2 gün emziremedim.sütüm yoktu.almıyodu.şimdide yavaş yavaş geliyor çok şükür.birde idrarında kan vardı.oda normalmiş doktor dedi.geçti şükür.bakalım artık hayırlısı ama en güzeli ne biliyormusunuz bebeğininzin o ilk ağlama sesini duymak...varyaaa süper bişeyyy.allah herkesin yardımcısı olsun.
selam kk bayansu nasılsın canım, bebeğin nasıl
ooofff yaane gzel hemen hemen herkes doğurdu şuanda bile doğuruyolar belki bebeğini kucağına alıyolar emziriyolarr. ooğğlum hadi gel sendee yaaa bende istiyorum banane bananee :) bende biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorummm bende sevmek koklamak istiyorum. hayırlısı
![]()
canımmm üzme kendini..bak ne kadar az kalmış doğumuna inşallah sağlıklı ve kolay bir doğum olur sen ve bebeğin için![]()
canım sen tecrübelisin, benim çok yoğun akıntım var ama korkuyorum suyum geliyo diye, su akıntı gibi mi oluyo yoksa daha farklı bişey mi... Bugün yoruldum belimi ağrıttım yoksa onunla mı ilgili bilemedim...
ooofff yaane gzel hemen hemen herkes doğurdu şuanda bile doğuruyolar belki bebeğini kucağına alıyolar emziriyolarr. ooğğlum hadi gel sendee yaaa bende istiyorum banane bananee :) bende biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorummm bende sevmek koklamak istiyorum. hayırlısı
![]()
ben de hala bekliyorum, çok zor bu son günleri geçirmek... bi de 40 haftadan sonraya kalırsak daha zor olacak... Allah hayırlı doğum nasip etsin bekleyenlere...
bnmde öyle cnm artk günde 2 kere değiştiriyorum iç çamaşırımı. yarn doktora sorucam normalmi. korkuyorum suyum azalcak diye.
perşembe günü gittim doktora, suyum normaldi, bi sıkıntı yok yani ama bugün çok aşırı geliyo, rahat hareket bile edemiyorum...
ay bide bu bnm oğlanı günde 2 kere hıçkırık tutuo onu sorucam. sizede oluyomu. biricik oğlum bnmmşuanda bile hıçkırıyoo..
Benim de hamileliğimin son dönemlerinde oğlum çok hıçkırırdı..Hatta uykumdan uyandırdığı bile olmuştuay bide bu bnm oğlanı günde 2 kere hıçkırık tutuo onu sorucam. sizede oluyomu. biricik oğlum bnmmşuanda bile hıçkırıyoo..
benimki de her gün hıçkırıyo mutlaka canım, dediğin gibi günde iki kez olduğu da oluyodu ama hareketleri azalınca hıçkırık da daha az tutuyo sanki... az önce hıçkırıyodu benimki de...
amin cnm amin. hayırlısıyla artk. formda bi ikimiz kaldık sanırm :) sennki de hıçkırıyo mu sürekli. ?
bnmki hala hçkırıyo :) bnde diyorum ki hıçkır hıçkır yerini sevdin tabi karnın tok sırtın pekbu oğlanın geliceği yok. ismini daha bugün karar verdik belki ismini koymamızı bekliyo diye. isminide koyduk bakalm belki bu gece doğururm işalla
![]()