• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iyi akşamlar kızlar
benimde yarın son günüm ama hala sancım yok...
3 günde bir nst ye giriyorum hiç sancı çıkmıyor. doktor alttan hiç muayne etmedi. cumaya kadar sancılanmazsam suni sancı verilecek. bilmiyorum kafam çok karışık. sezeryan olmayı bile düşündüm. napmalıyım...kafam karıştı.
bebeğin durumu iyiymiş doktor cumyaya kadar bekleyelim diye ama günler geçmiyor. neden benim sancım yok yaa....

Normal dogum bekleyenler hepimiz ayniyiz heralde:))benmde bdt 20 nisan ama bi degisiklik yok henuz.sadece son bir haftadir filan sancilarm basladi adet sancisi gibi ama duzensiz ara ara giriyo geciyo..benide muayene etmedi hic dr un alttan.suyumuz plesentamiz iyi sukur.henuz beklemedeyiz.en son care dedi dr um alttan jel denicez kendi gelmezse.
Canm suni sancidan korkma benm cevremde kac kisi suni sanciyla dogurdu.sezeryani dusunme bence simdiye kadar normal dogumu beklemissin.zaten olumsz bir durumda acil sezeryana aliniyosn merak etme....

sağolun kızlar...biraz içim rahatladı. artık herkes baskı yapıyor. niye bekliyorsun bekleme diyor.
bebeğimin hareketleri normal. yani gün içinde 6 dan fazla harket ediyor. doktor çatı muaynesi yapm adı yapsa belki benim de açıklığım görünecek. doktoruma güveniyorum.
suni sancı beni korkutuyor. şimdi netten araştırdım 40. haftadan sonra 14 gün daha beklenebiliyormuş. o kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum. artık allaha emanet...sanırım ben kendini erken doğuma çok hazırladım o yüzden de böyle oluoyr. inşallah bu gece sancım gelir ve kızıma kavuşurum.
allah hepimizin yardımcısı olsun....

sağolun kızlar...biraz içim rahatladı. artık herkes baskı yapıyor. niye bekliyorsun bekleme diyor.
bebeğimin hareketleri normal. yani gün içinde 6 dan fazla harket ediyor. doktor çatı muaynesi yapm adı yapsa belki benim de açıklığım görünecek. doktoruma güveniyorum.
suni sancı beni korkutuyor. şimdi netten araştırdım 40. haftadan sonra 14 gün daha beklenebiliyormuş. o kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum. artık allaha emanet...sanırım ben kendini erken doğuma çok hazırladım o yüzden de böyle oluoyr. inşallah bu gece sancım gelir ve kızıma kavuşurum.

Hepimiz icin hayirlisi olsn canm insan bu son zamanlar ne cok stres yapiyomus onu anladm ne zaman doguracam vs.akisina birakip doktorlara guvenmek en iyisi bence.

Allah razi olsun canim.hayir dus degil kuvete giriyosun.tabiki evde doldur kuveti sicak olsun su,yarim saat keyif yap.inan ben o sanciyla hastaneyi yiktim dayanamadim sicak suya girdim bulutlarin ustunde ucuyo gibiydim :) cok rahatlatti ve acilma oldu.ben yutrdisindayim tr de bilmiyorum kuvet varmi sen yinede soyle suya girmek istiyorum diye bakarsin vardir.bilmiyorumilk dogumunmu eger oyleyse sancin geldi diyelim sicak dusa gir oyle git hastaneye.ve bol bol sua et ve evde nefes egzersizleri yap bana kimse demedi keske daha evvelden yapsaydm.

tavsiyelerin için sağolasın canım, yaparım inşallah, dün küvet keyfi yaptım, bugün doktordaydık, bi değişiklik yokmuş, biraz dediğim dedik olacak benim kızım heralde:1:

sanırım, beklenen doğum tarihi 20 nisan olan ve normal doğumu bekleyenler kaldık topicte :29: bakalım kim önce doğuracak? :52:

bugün kontrolümüz vardı, 1cm açıklık, hiç sancı yok, suyumuz iyi, 3300 gr, 50cm olmuşuzz :51: :nazar: 27 nisanı normal doğum için son tarih olarak verdi doktorum, eğer o vakte kadar gelmezse suni sancı verecekmiş, o da olmazsa sezaryen dedi :53: inşallah gerek kalmaz yaaa... :18: bu balon ayaklarla daha fazla yürüyemiciğim zira :50:

ben 24. haftada ufak bi sorun yaşadım kanama olmuştu.o zamandan beri Allahım 30u geçsin yeter,32,34 derken hep erken doğum korkusu yaşadım.şimdi 40 bitmek bilmiyor.etraftan beni de hergün arıyolar daha doğmadı mı diye,yani sanki doğunca kuyruğa gircekler aman sen uyu biz bakalım diye.boş boş konuşuolar.onlara göre hava hoş.sıkıntı yapmayalım.Allahın izniyle gelecekler inşallah kısa zamanda.epidural anestezili normal doğum düşünmüyor musun?bildiğim kadarıyla 4 cm açıldıktan sonra epidurali de yapınca suni sancı o kadar da korkutucu değilmiş.sezaryenin acısını ve diğer sıkıntılarını çekmektense suni sancıyla bir kaç saat sancı çekmek daha mantıklı. bir de hareketler dışında böyle karın sertleşip kalıyor ya onun nedeni ne?

Normal doğumu bekleyen kaderdaşlarım herkese merhaba :1::1: Sinirler iyice gerildi valla :) benide hergün bir kaç kere arayıp noldu diye soruyorlar ve ben iyice strese girmeye başladım, bugün ilk defa telefonumu sessize aldım ve artık açmıyorum :) benimde yarın kontrol var, bakalım ne diyecekler, umarım o parmak ucu açıklık genişlemiştir..bugün ilk defa şiddetli bir sancım oldu ama geçti malesef :( hepimiz için sabır diliyorum ama bu son günler gerçekten çok zor,

Bu arada Missaltin arkadaş doğum yaptımı acaba? Nişanı gelmişti, gelmediğine göre doğurdu galiba..darısı bize olur inşAllah..

Kizlar olagan akintimda bikac seferdir beyazin icinde pembe de geliyor. Bu nisanin habercisimi yoksa suyumdanmi akiyordur. Ama sivi bisekil degil denildigi gibi sumuksu.. Ne yalan soyleyim gordukce seviniyorum dogum yaklasti diye :9:

henüz doğum yapmamış annelere tavsiyem var deneyip denememek size kalmış tabi.burda doktorlar bebek doğar doğmaz ağzına suyla birlikte az bişi soda yani bir çay kaşığı kadar vermeyi öneriyorlar.ben önce korktum tabi ama benden gizli vermişler.iykide vermişler.hiç gaz sorunumuz yok çok şükür.hatta bebeğim gazını kendi kendine çıkarıyor.sizede tavsiye ederim.tabi uygulayıp uygulamamak size kalmış

günaydın kızlarrrr...

benim oğlanın bugün de gelesi yok. 20 nisanda doğsun istiyorum mübarek gün sonuçta. artık oluruna bırakayım diyorum ama olmuyor hep doğsaydı ay hareketleri azaldı bişey mi olucak korkusu yaşamak çok kötü. rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin

henüz doğum yapmamış annelere tavsiyem var deneyip denememek size kalmış tabi.burda doktorlar bebek doğar doğmaz ağzına suyla birlikte az bişi soda yani bir çay kaşığı kadar vermeyi öneriyorlar.ben önce korktum tabi ama benden gizli vermişler.iykide vermişler.hiç gaz sorunumuz yok çok şükür.hatta bebeğim gazını kendi kendine çıkarıyor.sizede tavsiye ederim.tabi uygulayıp uygulamamak size kalmış

aaaaa çok ilginç..ben duymuştum ama bi doktorun önermesi çok ilginç..soda dediğin maden suyu değil mi??

ben 24. haftada ufak bi sorun yaşadım kanama olmuştu.o zamandan beri Allahım 30u geçsin yeter,32,34 derken hep erken doğum korkusu yaşadım.şimdi 40 bitmek bilmiyor.etraftan beni de hergün arıyolar daha doğmadı mı diye,yani sanki doğunca kuyruğa gircekler aman sen uyu biz bakalım diye.boş boş konuşuolar.onlara göre hava hoş.sıkıntı yapmayalım.Allahın izniyle gelecekler inşallah kısa zamanda.epidural anestezili normal doğum düşünmüyor musun?bildiğim kadarıyla 4 cm açıldıktan sonra epidurali de yapınca suni sancı o kadar da korkutucu değilmiş.sezaryenin acısını ve diğer sıkıntılarını çekmektense suni sancıyla bir kaç saat sancı çekmek daha mantıklı. bir de hareketler dışında böyle karın sertleşip kalıyor ya onun nedeni ne?

Canm aynen dedigin gibi oluyor.burda erken dogum yapan arkadaslari okudukca acaba bendemi erken doguracagm psikolojisi olusmustu bende.simdide su son gunler bir turlu gecmek bilmiyor..keske biraz rahat bir kisilik olabilseydm:))
Karnin sertlesmesi kasilma diye biliyorm ben.yani sertlesip tas gibi olunca rahimdeki kaslar kasiliyor.

bugünde doğuramadm ama artk sancılarım çoğaldı. düzenli değil ama sürekli sancım var adet sancısı gbi. bazende belime sırtıma saplanıyo sanki. biraz düzenli oolsa gidicem hastaneye bn doğuruyorum galba die :16: ama çok düzensiz. psikolojim bozuldu artk ya rüyalarıma giriyo doktor beni sezeryana alıyo ama bayıltamıyo rüyamda heycandan uyuşturamıyolar beni :D :D :D

Merhaba Kızlar 39 haftamın icindeyim dünden beri karnımda adet sancısına benzer bi ağrı var bütün gece devam etti ve hala gidip geliyor...
Dün sabah hastanede randevum vardı hicbir agrım yokt nezeman eve geldim başladı..:(
Dün hastanede NSTye baktılar birsey cıkmadı.. bi acılme felanda mevcut degil ve bebek doğumkanalınada henüz inmemis...
Yalancı doğum sancıları bukadar uzun sürermi? Boş yere hastaneyede gitmek istemiyorum neyapsam bilmiyorum:(

Merhaba Kızlar 39 haftamın icindeyim dünden beri karnımda adet sancısına benzer bi ağrı var bütün gece devam etti ve hala gidip geliyor...
Dün sabah hastanede randevum vardı hicbir agrım yokt nezeman eve geldim başladı..:(
Dün hastanede NSTye baktılar birsey cıkmadı.. bi acılme felanda mevcut degil ve bebek doğumkanalınada henüz inmemis...
Yalancı doğum sancıları bukadar uzun sürermi? Boş yere hastaneyede gitmek istemiyorum neyapsam bilmiyorum:(

cnm bn 1 aydan beri çekiyorum adet sancısını şuanda yazarken bile sancılıyım. bide popomdan sanki bişiler sokuyolar acıyo batıyo. sizede oluyomu ya. :(

cnm bn 1 aydan beri çekiyorum adet sancısını şuanda yazarken bile sancılıyım. bide popomdan sanki bişiler sokuyolar acıyo batıyo. sizede oluyomu ya. :(

Normalde bendede 1 aydır var ama gidip gidip geliyordu bu sefer birtürlü geçmek bilmedi.. Ya benim popomdada baskı oluyor sürekli.. afedersin sanki heran toilete çıkma ihtiyacım varmıs gibi.. birde gaz sorunum var 1 haftadır.. :( Buarada kacıncı haftandasın canım?

Son düzenleme:
Normalde bendede 1 aydır var ama gidip gidip geliyordu bu sefer birtürlü geçmek bilmedi.. Ya benim popomdada baskı oluyor sürekli.. afedersin sanki heran toilete çıkma ihtiyacım varmıs gibi.. birde gaz sorunum var 1 haftadır.. :( Buarada kacıncı haftandasın canım?

eet bnmde öyle tuvalete oturuyorum klozete bu sefer ayağım kasılıyo. acaba özele gidip doktorla konşup sezeryanamı girsim diye düşünüyorum. getçekten canım acıyo şuanda. doğum sancısını nasıl çekicem bilmiyorum. korkmaya başladım yaa :(

asiti gitmiş sodayı ben de duymuştım canm ama yapmadık henüz bebeğim 12 günlük aşırı bi gaz sorunu yok ama yapsak mı ki
ille de ilk gün mü yapılması gerekio

eet bnmde öyle tuvalete oturuyorum klozete bu sefer ayağım kasılıyo. acaba özele gidip doktorla konşup sezeryanamı girsim diye düşünüyorum. getçekten canım acıyo şuanda. doğum sancısını nasıl çekicem bilmiyorum. korkmaya başladım yaa :(

benm de hafif agrım vardı doktora gittim buna ağrı diyorsan doğum sancısına dayanamazsın dedi ve sezeryan önerdi
tecrübesizliğimden tamam dedim ve sezeryan oldum şimdi oğluşum 12 günlük

benm de hafif agrım vardı doktora gittim buna ağrı diyorsan doğum sancısına dayanamazsın dedi ve sezeryan önerdi
tecrübesizliğimden tamam dedim ve sezeryan oldum şimdi oğluşum 12 günlük

hmm yani bekliyim mi yoksa gidiyim mi doktora. ateş basmaya başladı. bi ilginç oldm ya.

Aynen kalcamdan bacagıma dogru kramp giriyor:S doğumum epidural ile olucak bi aksilik cıkmazsa.. Nekadar zamanın kaldı doguma? herkez normalden korkar ben sezeryandan korkuyorum:S

Back
X