• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
normal doğumu bekleyen arkadaşlar size tavsiyem sıcak suyla banyo yapmanız.hatta imkan varsa hamama gidin.bizim burda öyle yaparlar.hatta sancıları az bişi başlayan bile hemen banyoya girer ki doğum sancıları artsın ve kolay doğum olsun diye.çok kişi gördüm hamamdan çıkpta aynı gün doğum yapan.sıcak beli gevşettiği için sancıları başlatıyor ve rahmi açıyor.

Selam kizlar nasilsnz ben cok fenayim sirt agrisindan malvoldm.bugn kadin cagirdm.onun ardinda dolanmaktAn bitmis durumdaym.artik dogurmak istiyorum bennnnn.
Dogum yapan annecikler hayirli ugurlu olsn.allah anali babali buyutsn.darisida biz bekleyenlern basina.
Ahsen cim aynen bende seni dogum yapti saniyodum.demk cuma giriyosun doguma.hayirli dogumlar.ins sag salim bebisini kucagina alirsn.
Banada 20 nisan dedi dr ama daha tik yok.yarn aksam ara dedi.bakalim ne diyecek.dua edin kizlar....
Amin canım darısı da bizim başımıza olsun, ne tesadüf ben de aniden doğum filan yaparım diye bugün kadın çağırdım. Benim de sırtım kalçam bacağım her tarafım acıyor ve bugünlerde çok gaz sancım var

kızlar öğlenden beri yatıyorum belime ağrı girip çıkıyo ama hala düzen girmedi. belliki doğum sancısı. şimdide baktım koyu renk akıntım olmş. korktum braz çantalarmı flan kontrol ettim. şuanda sancı girip çkıyo baklm blki bu gece doğurabilrim hayırlısıyla artk.:29: bide bişi sorcam kızlar bu nişan dedikleri koyu renk akıntımı oluyoo ?????????????

Son düzenleme:
kızlar öğlenden beri yatıyorum belime ağrı girip çıkıyo ama hala düzen girmedi. belliki doğum sancısı. şimdide baktım koyu renk akıntım olmş. korktum braz çantalarmı flan kontrol ettim. şuanda sancı girip çkıyo baklm blki bu gece doğurabilrim hayırlısıyla artk.:29:
Hayırlısı olsun canım, inşallah doğum yapıp bebeğini kucağına alırsın, bizim için dua et

ay ben çok heyecanlandımm yaaa. ama korkuyorumda. kalbim hızlı hızlı atıyooo...

allah hepimize kolay doğum nasip etsin canım. bişi sorucam bu nişan dedikleri koyu renk akıntımı oluyo ???????

Evet canm koyu renkli sumugumsu bazisinda kanli leke gibi oluyomus.galiba nisanin gelmis.hadi hayirlisi sancilarinda baslarda ins dogurursn en kisa zamanda..bizede dua et.bende daha hicbir belirti yok!

Evet canm koyu renkli sumugumsu bazisinda kanli leke gibi oluyomus.galiba nisanin gelmis.hadi hayirlisi sancilarinda baslarda ins dogurursn en kisa zamanda..bizede dua et.bende daha hicbir belirti yok!

inşalla cnm inşalla. doğum yapmamş anneler için hep dua ediyorum yatmadan uyumadan önce hep dua ettim herkes için. ama hamile kalmadn önce aklmn ucundan geçmiyodu hamile kalanlar :). ama aartk aklmdan hç çıkmicaklar. :)

:)))))))) ayy cok tatlisin dimesvisne yaaa korkma Allahin izniyleyle bisey olmaz insallah... Sicak banyoya girde hizlansin isin agrilarinida rahatlatir :9:

küveti doldurcaktım ama olmadı çnkü güneş enerjjisi var burda şofbene gerek duymuyoruz. bugünde aksine hava okdr kötü ki. sıcak su yok. nese artk kısmet belki yarn blki yarndanda yakın kızlar. çok heycanlıyım sürekli yazasım geliyo size :D keşke görüntü konşabilsek formdan ne kdr hycnlı olur yaaa :) hehehe..

küveti doldurcaktım ama olmadı çnkü güneş enerjjisi var burda şofbene gerek duymuyoruz. bugünde aksine hava okdr kötü ki. sıcak su yok. nese artk kısmet belki yarn blki yarndanda yakın kızlar. çok heycanlıyım sürekli yazasım geliyo size :D keşke görüntü konşabilsek formdan ne kdr hycnlı olur yaaa :) hehehe..

Evet ya tv de gordum Tr de nolmus oyle acayip firtina var. Aman sizde dikkatli olun canim. Hayirlisi artik, rahatliycaksan yaz Burda oldugumuz surece cvp yazariz:))) okadar kisi goruntulude acayip olurdu haha

Evet ya tv de gordum Tr de nolmus oyle acayip firtina var. Aman sizde dikkatli olun canim. Hayirlisi artik, rahatliycaksan yaz Burda oldugumuz surece cvp yazariz:))) okadar kisi goruntulude acayip olurdu haha

evet ya çok gzel olurdu. bugün türkiye çok fena dediğin gibi. burası okdr kötü değil alanyadayım ben sdce hava kapalı yağmur az rüzgarda az ama sıcak rüzgar. tam hava durumnu verdim işte :):):) ay bnm ağrım çoğaldıkça bnm yazasım geliyo cnm. ne biliyim yaaa. çok heycanlyım ben. iyiki vrsın formda ikmzdn başka kmse yok sanırm :):):49:

ay ben braz uzancam sanırm kötü oldm. hepinze ii geceler kızlar. öpüorum çok. herkezin yarmcısı olsn. hadin ii geceler...

Bizde dogum yapti girmiyor diye konusmustuk kizlarla :) dun benim Dr da 3050 gr dedi. Okadarda kotu degil dert etme. Hayirlisiyla kavusursun insallah bebegine. Cuma gunude ne cok kisi dogum yapiyor ne guzel mubarek Gun... Benimde nete Gore dogum gunum cuma ultrasana Gore Pazar gunu. Benimkide cuma gunu olurverse:52::52:
Allah yardimcin olsun canim darisida biz bekleyenlere gaarriiii :9:

amin canım dua adin günü bilmekte zormuş uyku tutmuyo kaç gündür
:18:

evet ya çok gzel olurdu. bugün türkiye çok fena dediğin gibi. burası okdr kötü değil alanyadayım ben sdce hava kapalı yağmur az rüzgarda az ama sıcak rüzgar. tam hava durumnu verdim işte :):):) ay bnm ağrım çoğaldıkça bnm yazasım geliyo cnm. ne biliyim yaaa. çok heycanlyım ben. iyiki vrsın formda ikmzdn başka kmse yok sanırm :):):49:

Benimde sancilarim baslasin yaww beraber sanci cekelim hehe... Ben pc basina oturunca kalkmak bilmiyorum o yuzden telden bakiyorum burayada girip cikiyorum arasira..Herkes dogurdu sayilir millet bebegiyle ilgileniyor biz daa sanci bekliyoruz :9: Evet uzan sen iyi gelir belki Sanada iyi geceler Allah yardimcin olsun canim..

KızLar, bugün beş dakikalığına dışarı çıktım. Rüzgarın savurduğu mukavvaLardan biri baCakLarıma doLandı ve dizLerimin üzerine düştim, eLimLe dengemi sağLadım, hiç bir şey oLmamış gibi kaLktım yerden. Etraftan geLdiLer ama hiç bozuntuya vermedim. Ama şimdi yaraLI eLime bakıp bakıp, ama yazık bana yaa, deyip duruyorum. Uf diyorum, doğru düzgün yıkamadım biLe canımın acısından, kanı duruyor üzerinde yaraLarın... Ama geLin görün ki bu çocuk gibi mızırdanan kadın, normaL doğum diyor, sancı istiyor :))) En geç pazartesi bekLiyoruz oğLumu.. GebeLik boyunca akLıma hiç oLumsuz bir şey getirmedim, kasmadım kendimi.. Bugün de düşünce korkmadım ama içten içten şükrediyorum, bir iki gün kaLa, karnımın üzerine düşmedim diye.. bakaLım..

KızLar, bugün beş dakikalığına dışarı çıktım. Rüzgarın savurduğu mukavvaLardan biri baCakLarıma doLandı ve dizLerimin üzerine düştim, eLimLe dengemi sağLadım, hiç bir şey oLmamış gibi kaLktım yerden. Etraftan geLdiLer ama hiç bozuntuya vermedim. Ama şimdi yaraLI eLime bakıp bakıp, ama yazık bana yaa, deyip duruyorum. Uf diyorum, doğru düzgün yıkamadım biLe canımın acısından, kanı duruyor üzerinde yaraLarın... Ama geLin görün ki bu çocuk gibi mızırdanan kadın, normaL doğum diyor, sancı istiyor :))) En geç pazartesi bekLiyoruz oğLumu.. GebeLik boyunca akLıma hiç oLumsuz bir şey getirmedim, kasmadım kendimi.. Bugün de düşünce korkmadım ama içten içten şükrediyorum, bir iki gün kaLa, karnımın üzerine düşmedim diye.. bakaLım..

Canm cok gecmis olsn.allah korumus seni ve bebisini.bende oyle umut ediyorm en gec pazartesi diye.hakkimizda hayirlisi olsn hepimizin

günaydın bayanlar, özlemişim burdaki yazışmaları eskiyi biraz okuyayım dedim hazır bebiş uyurken:)) gördüğüm kadarıyla yeni doğum yapan arkadaşlar benim gibi bebekten fırsat bulup daha uğrayamamışlar buraya, bence bir an önce tecrübeleri paylaşmaya başlayalım :)) henüz doğum yapmamış arkadaşlar ben nstde sancı varken açılma olmadığı için doktorumun tavsiyesiyle sezaryan oldum, keşke epiduralin bende şimdiki gibi şiddetli baş ve bel ağrısı yapıcağını bilseydim kesinlikle tercih etmezdim zaten doğum sırasında korktum genel anesteziye aldılar, ama iş işten geçti:( şimdi 5. günümüz ve daha bugün sütsüz şekersiz kahvenin baş ağrısına bire bir olduğunu keşfettim , baş ağrılarım daha iyi , dikişlerimde çok ağrı yok çok şükür, size tavsiyem epiduralde olumsuzluklarıda iyi düşünün derim, bu arada sakın benim gibi terliyken gece bebişle ilgilenip terinizi üzerinizde soğutmayın üzerine boyun tutulması yaşarsınız oda feci bişey :\ içinizi bu kadar karartmak istemezdim ama kimsnin bunları yaşmasını istemem, çünkü evdeki melek çok tatlı ve size ihtiyacı var:)) onun için her şeye değer, şimdilik görüşmke üzere hoşçakalın :)

Back
X