Selam canım vallahi ben de çok yorgunum bazen yemek yiyecek halim olmuyor. Hem bebekle ilgilen hem ev işleri yemek filan zor işler...Dün biz doktora gittik tam 1 aylık olduk aşı yapıldık. Hastaneyi ayağa kaldırdık ama aşıdan değil, bizimki acıkınca çığlığı basıyor hemen emzirdim sakinleşti bir de arabaya binince susup uyuyor, aslında gece gündüz arabada gezdireceksin sancı filan kalmıyor. Doktorumuzunda 2 aylık bebeği varmış o da sancılı arabaya bindirip gezdiriyorlarmış ancak sakinleşiyormuş da biz de araba yok malesef. Ben gaz için sab simplex damla kullanıyorum. Şimdi biraz daha iyi sanki, 1-2 hafta önce çok fenaydı. İnşallah 40 ından sonra daha iyi olur, doktorun dediğine göre 2-3 ay böyle olurmuş sonra düzelirmiş. Bizimki çok acıkıyor sürekli emmek istiyor sinirleniyor memeyle kavga ediyor ben de stres oluyorum emzirirken ter içinde kalıyorum doktorun dediğine göre kilosu iyi sütüm yetiyormuş ama bebeğimiz iştahlı ondan böyle davranıyormuş, sütüm inşallah artar da mamaya başlamayız. Ama çok sık emzirmekten ve emzirirken memeyle boğuşmasından dolayı göğüs uçlarım çok kötü, krem kullanıyorum ama fayda etmiyor. Gaz için ben rezene çayı içiyorum bebeğime de humana kimyonlu rezene veriyorum 3-4 çay kaşığı biraz sakinleştiriyor